|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MERVE DEMİR,Açılış Tarihi: 05 Mart 2008 (19:14), Konuya Son Cevap : 18 Temmuz 2010 (14:30). Konuya 44 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme: |
06 Mart 2008, 10:49 | Mesaj No:21 |
Cvp: Medineweb Umrede 2 Yolcular tek sıra halinde uçağa bindiler Abdulmelik: Maşuk sen benim yanıma gel hmm... first member olduk desenize..... Maşuk: Hocam arkadaşlar beni merak ediyormuş ben biraz onlara kendimi tanıtayım super.... Belgin: Gerek yok biz zaten seni tanıyoruz _______________-nerden tanıyormuş (galu bela dan ???) Maşuk: Kızma kardeşçik şaka yapıyorum Hani beni admine soruyormuşsunuz ya ondan dedim yani ... Belgin :kızmadım ben hani uyarayım dedim. :::::::....( o maşuğa kızarmıymış hiç ...) Belgin kötü kötü bakar maşuk ise hafif bir gülümseme ile abdulmelikin yanına oturur Yağmur:maşukkk evladımmmm sen gel benim yanıma istersen ---------------- maşuk ne paylaşılmazmış beee iyisi mi ortadan ikiye bölüneyim maşuk: hayırdır neden Yağmur:şu şeyh olayını detaylı konuşuruz vaşş vaşşş.... Maşuk : olmaz ben rabbimin esmalarına hayranım arkadaşlara bu konu hakkında bilgi vermek istyorum ::::oluur oluuuuur( ve emmes saile fela tenhar....__biz saili geri çevirmeyiz...___ yağmur : X profesörü konuştu yine hıh Seheryeli: kitap okuyacağım dinlemek isteyenler gelsinler benim tarafa Herkes acaba maşuğun tarafınamı gitsek seheryelinin tarafınamı diye düşünmektedirler ki tam o sırada maşuk peki kaç bölüm olacak inşAllah kısa olur sonra ben rabbimin esmalarını anlatıcam -----maşuk ne şakarmış ya hu .O tefrika çıkarır mı hiç ??... Maşuk:Hadi beni dinleyin başlıyorum Yağmur: maşuk rabbimin isimlerine kim hayran olmazki O 'nun ESMA'larından EN ÇOK HAYRAN OLDUĞUM diye bir şey olamaz maşuk... Neden dersen,O cc. zaten tüm ESMA 'ları ile MUHTEŞEM !... Maşuk: yağmura ters ters bakmaktadır Don't panic YAĞMUR. der Yes of course ..Why don't you relax my rain YAĞMUR... Are you sure _you 're a rain. I think you must be a fire... (((( ::: note : it 's a joke..don't panic yağmur.....)))) Ecrin:maşuk sen başla bende yorumlarımı eklerim inşAllah Ve maşuk başlar anlatmaya......... Maşuk bitirdikten sonra herkes maşuğa beğendiklerini belirtilir Maşuk ise Ecrine ters ters bakarak ::::::: o kimseye ters ters bakmaz__veylul li kulli humezetil lumezeh Maşuk:Güya yorum yapacaktı hıh Ecrin : yaparımda sen çok iyi anlatıyordun seni bölmek istemedim Maşuk: bende yedim _____Esma bahsi öyle çabucak bitmez ya hadi neyse | |
09 Mart 2008, 12:07 | Mesaj No:24 | |
Durumu: Medine No : 43 Üyelik T.:
03 Temmuz 2007 | Cvp: Medineweb Umrede 2 Alıntı:
ortalığı karıştır ve içerik zararlı de tıpkı sigara sağlığa zararlıdır diye kanun çıkaran devlet ,aynı zamanda sigara üretir. | |
11 Mart 2008, 17:16 | Mesaj No:25 | |
Cvp: Medineweb Umrede 2 Alıntı:
çok şükürrrr.. | ||
23Haziran 2008, 01:36 | Mesaj No:29 |
Durumu: Medine No : 1808 Üyelik T.:
11 Mayıs 2008 | Cvp: Medineweb Umrede 2 ecrin seni tebrik ediyorum. gercekten harıka... buyuk bır zevkle okudum. gercekten bu konuda cok yetenklısın. yetenegını degerlendırmenı tavsıye ediyorum, tebrık ederım mumınem... |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |