|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MERVE DEMİR,Açılış Tarihi: 05 Mart 2008 (19:14), Konuya Son Cevap : 18 Temmuz 2010 (14:30). Konuya 44 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme: |
05 Mart 2008, 19:14 | Mesaj No:1 |
Medineweb Umrede 2 Medineweb Umrede 2 Yoğun İstek Üzerine 2.Bölümden Devam Ediyoruz İnşAllah Yolcular tek sıra halinde uçağa bindiler Abdulmelik: Maşuk sen benim yanıma gel Maşuk: Hocam arkadaşlar beni merak ediyormuş ben biraz onlara kendimi tanıtayım Belgin: Gerek yok biz zaten seni tanıyoruz Maşuk: Kızma kardeşçik şaka yapıyorum Hani beni admine soruyormuşsunuz ya ondan dedim yani Belgin :kızmadım ben hani uyarayım dedim. Belgin kötü kötü bakar maşuk ise hafif bir gülümseme ile abdulmelikin yanına oturur Yağmur:maşukkk evladımmmm sen gel benim yanıma istersen maşuk: hayırdır neden Yağmur:şu şeyh olayını detaylı konuşuruz Maşuk : olmaz ben rabbimin esmalarına hayranım arkadaşlara bu konu hakkında bilgi vermek istyorum yağmur : X profesörü konuştu yine hıh Seheryeli: kitap okuyacağım dinlemek isteyenler gelsinler benim tarafa Herkes acaba maşuğun tarafınamı gitsek seheryelinin tarafınamı diye düşünmektedirler ki tam o sırada maşuk peki kaç bölüm olacak inşAllah kısa olur sonra ben rabbimin esmalarını anlatıcam Seheryeli :Tekrarlıyorumeğer istemyiorsanız okumam hıh Belgin:ablam oku sen biz seni dinliyoruz sonra inşAllah maşuğu dinleriz Ecrin seleme NUR mimnun ve yağmur seheryelini dinlemektedir Seheryeli: Bir gün sema ............ Tabiki adminde çaktırmadan etrafa bakar kim ne yapıyor die ona göre döndüklerinde forumda banlayacaklarını belirlemektedir) Sağa sola bakarken aliler dikkatini çekmektedir. Bu grup hayli hararetli bir tartışmaya başlamışlardır zeyneb: ali ne yapıyorsun ali: tarih çalışıyorum zeyneb: adminden istediğin ödülü unuttum sanma ali: zeynebbb bak kızıyorum zeyneb : kızarsan kız !!!! ali: bak kırmak istemiyorum bana bidaha bu tarz cümleler kullanmazsan sevirim admin bu olayı tüm ciddiyeti ile izlemektedir zeyneb:neysee fazilet:işlerinize beni karıştırmayın tamam mı ali :tamam konu kapanmıştır seheryeli ablamızı dinleyin daha sırada maşuk var Seheryeli hikayesini bitirmiş ve herkes bu konu hakkında yorum yapmaya başlamıştır Ecrin: kız milleti işte dikkat etmek lazım NUR: mervecim bir bayanın bayanları böyle yadırgamasını pek uygun bulmuyorum Belgin:evet merve sen kimden yanasın Ecrin: belgin feministlik duygularınmı kabardı yine die hafiften gülümser belgin: feministlik duygularımın dışında senin bir bayan hakkında böyle yorum yapmaman gerek Ecrinin morali bozulmuştur ve Ecrin:tamam özür dilerim sözümü geri alıyorum belgin: kankiş alındınmı canım benim Ecrin:evet alındım kankiş:( Belgin :ah canım özür dilerim Ecrin: neyse boşverelim feministlik damarın tuttu yine sanırım NUR: konu alınma konusuna döndü durmak yok yola devam arkadaşlar) Diye gülümser Maşuk:Hadi beni dinleyin başlıyorum Yağmur: maşuk rabbimin isimlerine kim hayran olmazki O 'nun ESMA'larından EN ÇOK HAYRAN OLDUĞUM diye bir şey olamaz maşuk... Neden dersen,O cc. zaten tüm ESMA 'ları ile MUHTEŞEM !... Maşuk: yağmura ters ters bakmaktadır Don't panic YAĞMUR. der Ecrin:maşuk sen başla bende yorumlarımı eklerim inşAllah Ve maşuk başlar anlatmaya......... Maşuk bitirdikten sonra herkes maşuğa beğendiklerini belirtilir Maşuk ise Ecrine ters ters bakarak Maşuk:Güya yorum yapacaktı hıh Ecrin : yaparımda sen çok iyi anlatıyordun seni bölmek istemedim Maşuk: bende yedim Herkes bu olaya güler tabiki Mim_mum: Gelin arkadaşlar beyin fırtınası yapalım Seleme: Tamam yapalım bakalım Mim_nun:yazıdaki mantık hatasını bulunuz. 1938 yılında İngiltere'de bir cenaze töreni düzenlenmektedir. Törende konuşan General, kalabalığa şöyle hitap eder: "Bugün aramızdan ayrılan John Miller Birinci Dünya Savaşı'nda sayısız kahramanlıklar yapmış, ülkemize büyük hizmetlerde bulunmuştu. Kendisini her zaman saygıyla anacağız." Seleme: burda googleda yok yahu Mim_nun: yaa google olmadan bulun bakalım ve sonucu NUR bulur Herkes nuru tebrik eder Admin:sen ödül istemiyormusun NUR : ödül istemiyorum arkadaşlar ciddi konuları sulandırmasınlar yeter Admin: Sağolasın nur kardeşim hatırlatma için NUR:belkide ilahiyatçı olmamdan kaynaklanıyordur Kusura bakmasınlar Herkes nuru desteklemektedir bu konuda. admin ferdiye dönerek Abdulmelik:Ferdi forumu neden bıraktın öğrenebilirmiyim Ferdi: Yok önemli değil hocam Abdulmelik:ama zeyneb kayıp aranıyor başlığında yönetimle sorunludur sanırım yazmış ve hiç birimizlede sorunun yoktu senin Ecrin:hocam ben orda belirtmiştim benimle ufak bir tartışmaya girdi ve forumu bırakmasının sebebi benim Abdulmelik:peki ferdi Ferdi ecrine ters ters bakmaktadır Zeyneb :az kaldı üçççççççç demesine diyerek ortamı yumuşatmaya çalışır bu sırada ali:hocam bana umreden kız bulacağız unutmayın admin:unutmam bakalım helal süt emmiş bir aile kızı bulursak neden olmasın ali: oh be artık bende hanımmmmm kahveeee diyebilirim çok sevinmiştir ve ali:el dino kaç saat kaldı uçağın inmesine elnino: 5 saat kaldı alicim ali: hayret kızmadın şaşırdım elnino:şaka maksadı ile yaptığını biliyorum neden kızayım ki bu esnada selemenin arkasında oturan iki kişi dikkatini çekmiştir bunlardan biri bülbül biri ise sümeyye dir bülbül: can editördü sanırım deil mi seleme:buyrun benim Bülbül:ziyaretçi olarak bakıyordum da doğudan yazmışsınız profilinize doğudan bir güneş gibi doğdunuz foruma seleme:çok sağolun Allah razı olsun siz ne işle meşgülsünüz bülbül:kuran kursunda hocalık yapıyorum seleme:nasıl bir duygu hocalık bülbül:çok güzel ama ah şu talebeler.. sonra seleme sümeyyeye dönerek Seleme :hoş geldniz sümeyye :hoş bulduk hatim dağıtıyordnuz biraz daha almak istiyorum belgin: o işle ben ilgileniyorum istersen verelim sanada canım sümeyye :alayım bende bi kaç tane belgin:arkadaşlardan da katılım bekliyoruz herkes birer ikişer cüz alır ve alınan cüzler tamamlanır. ve uçak havaalanına iner Herkesin yüzünde umreye gelmenin vermiş olduğu mutluluk vardır Abdülmelik:medine ehli beni izleyin Herkes abdulmelik hocayı takip eder BİRDE NE GÖRSÜNLER karşıdan bir grup gelmektedir bu grup medinewebe uğramayan eski üyelerin oluşturduğu gruptu bunlar başka uçakla gelmişlerdi foruma uğramadıklarından dolayı aynı dönem umreye geldiklerini bilmiyorlardı mim_nun: hocamm bu grubu ben bir yerden tanıyorum evet evet onlar Abdulmelik:inanmıyorumm diğer üyeler ne oldu die sorarlar ve karşıdan Zaman , klamaz, hikmet, kitapkurdu Cafer Tayyar , Game Ower karlofça61 tanış, keserim , günışığı , neslihan , serpil , kalbin nuru iklimya inzar ayel herkes şaşkınlıkla birbirne bakmaktadır Abdulmelik:siz nerden çıktınız Tanış: vay bee sizin gldiğinizi bilmiyorduk bilseydik beraber gelirdik hal hatır sorma faslı geçtikten sonra Abdulmelik:zaman ne iş tanışla beraber umreye gelmişsin Zaman : yok abi biz barış antlaşması imzaladık Tanış:aynen öyle zuhahaa Abdulmelik:çok sevindim gerçekten karlofça61:başarılar dilerim kalbin nuru:hocammmm sizi çok özledimm Serpil: diğerlerini özlemedin mi ki hıı Kalbin nuru:hocammm serpil bana yan bakıyorr korkuyorum serpil: tövbe estağfurullah karlofça61:başarılar dilerim klamaz: görümceee ecrinnnn ecrin:Adaşımmm klamaz:adaşım dindaşım forumdaşım vatandaşım ecrin:yenge nasılsın klamaz:hamdolsun seni sormalı ecrin :iyim klamaz :bende zamanla uğraşıyorum ecrin:ne yapıyor benim toprak klamaz:ne yapsın geçen banlanmıştı benim nicki istiyordu bende nickimin namusunu kirletmem dedim bana benim nickim namussuzmu dedi sonrada muhsin hocaya kızıyordu üstü çizik gezdiriyor diye karlofça:başarılar dilerim hikmet:baş editörüm nasılsınız mim_nun:şükür abi seni sormalı hikmet:reklam için teşekkürler mim_nun:ne demek abi abdulmelik hoca sağolsun hikmet: o zaman onada teşekkürler karlofça:başarılar dilerim Yağmur: cafer tayyar hocam nasılsınız cafer tayyar:iyiyim gönlü güzel kardeşim sen nasılsın Yağmur:bende iyiyim necip fazılım üstadım cafer tayyar:en kalbi dualarla Allah iyliğini daim etsin yağmur:lunatik neden gelmedi cafer tayyar:onun işleri vardı çağırdım ama gelemedi yağmur:inşAllah başka sefere ikliimyacım sen nasılsın İklimya:iyiyim yağmur seni sormalı Yağmur:bende iyiyim yeni kitap çıktı herkese hediye et bakalım beğenecekler mi İklimya:peki Yağmur:Seviyorum seniii ekmeği tuza banıp yer gibi karlofça:başarılar dilerim İklimya:bende başarılar dilerim karlofça :neye diliyorsunuz iklimya :siz neye diliyorsanız herkes gülmekten yerlerde Ecrin: oo memurlardan arkadaşım game ower nasılsın Game ower:iyim seni sormalı Ecrin: bende iyi şükür Game Ower:abdulmelik hocam nerelerde kendsini göremiyorum ecrin:kendisi yakın arkadaşı zamanla hasret gideriyor sanırım game ower :tamam gördüm hocam esselamu aleykum Abdulmelik:ve aleykum selam ve rahmetullah nerelerdesin bakıyım Game ower:hocam işten güçten fırsat bulamıyorum ki umre için bile ücretli izin aldım Ecrin:senin iş durumun benimkindende vahim game ower:ne yapalım hayırlısı bunada şükür Kitapkurdu:nerde benimm aşurelerimmm Seleme:sen hala unutmadın mı aşureleri kitapkurdu:hiç unuturmuyum doğulu editim,eğer erzuruma yakınsanız sevabına bir kase lütfen dedik ama sizden ses çıkmadı Seleme:tamam hallederiz Kitapkurdu:adminim duyduğuma göre aşurelerim zehirlenmiş Abdulmelik :ben zehirlemedim Seleme:ben zehirledim Herkes böylece hasret giderdikten sonra ihrama girmek üzere Harem Bölgesi dışına çıkarlar:.. Not:Arkadaşlar uzatacaktımda yoruldum 3.BÖLÜMDE GÖRÜŞÜRÜZ İNŞALLAH | |
Konu Sahibi MERVE DEMİR 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN ülke tv Canlı... | Videolar/Slaytlar | Medine-web | 1 | 2898 | 23 Ağustos 2013 00:41 |
İran Emperyalizmi | Makale ve Köşe Yazıları | Medine-web | 6 | 3640 | 26 Ocak 2013 22:53 |
gerekli gereksiz bir şiir.. | Makale ve Köşe Yazıları | MERVE DEMİR | 0 | 3281 | 06 Aralık 2012 10:48 |
olmamış kayınbiradere mektup :) | Komik Paylaşımlar | Allahın kulu_ | 10 | 7794 | 03 Kasım 2012 23:19 |
İslamın kurtuluşu bilinçlenme ile mümkündür | Makale ve Köşe Yazıları | Esadullah | 11 | 7261 | 02 Ekim 2012 21:16 |
05 Mart 2008, 20:48 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 43 Üyelik T.:
03 Temmuz 2007 | Cvp: Medineweb Umrede 2 kalbin nuru:hocammmm sizi çok özledimm Serpil: diğerlerini özlemedin mi ki hıı Kalbin nuru:hocammm serpil bana yan bakıyorr korkuyorum serpil: tövbe estağfurullah karlofça61:başarılar dilerim karlofçanın başarılar dilerimi doping olmuş bügünlük replerim senin olsun |
05 Mart 2008, 21:22 | Mesaj No:3 | |
Durumu: Medine No : 7 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cvp: Medineweb Umrede 2 Alıntı:
can ortak çok güzel yazmışsın..süppppppeeerrrr maşuk kardeşimi tanıyoruz zaten, kötü bakmıyom artık hiç kötü kötü bakmadım ki dimi maşuk kardeşim..
__________________ Her insan hata eder. Hata işleyenlerin en hayırlıları tevbe edenlerdir. Tirmizî, Kıyâme, 49; İbn Mâce, Zühd, 30. | |
05 Mart 2008, 21:24 | Mesaj No:4 | |
ablam sabırla bekliyoz..
__________________ Her insan hata eder. Hata işleyenlerin en hayırlıları tevbe edenlerdir. Tirmizî, Kıyâme, 49; İbn Mâce, Zühd, 30. | |
05 Mart 2008, 21:26 | Mesaj No:5 | |
merve feminist diye diye feminist oldum iş yerinde bile feminist diyorlar acaba bayanlarla ilgili konuda fazla mı tepki gösteriyom..
05 Mart 2008, 22:42 | Mesaj No:6 |
Cvp: Medineweb Umrede 2 Mim_nun:yazıdaki mantık hatasını bulunuz. 1938 yılında İngiltere'de bir cenaze töreni düzenlenmektedir. Törende konuşan General, kalabalığa şöyle hitap eder: "Bugün aramızdan ayrılan John Miller Birinci Dünya Savaşı'nda sayısız kahramanlıklar yapmış, ülkemize büyük hizmetlerde bulunmuştu. Kendisini her zaman saygıyla anacağız." Seleme: burda googleda yok yahu Mim_nun: yaa google olmadan bulun bakalım ve sonucu NUR bulur Herkes nuru tebrik eder Admin:sen ödül istemiyormusun NUR : ödül istemiyorum arkadaşlar ciddi konuları sulandırmasınlar yeter Admin: Sağolasın nur kardeşim hatırlatma için NUR:belkide ilahiyatçı olmamdan kaynaklanıyordur Kusura bakmasınlar Herkes nuru desteklemektedir bu konuda. Ecrin tebrik ederim vallahi,bu kadar şeyi derleyip toplamışsın, hiç bir şey gözünden kaçmıyor)
__________________ EN GÜZEL AŞK: ALLAH! | |
05 Mart 2008, 23:31 | Mesaj No:7 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cvp: Medineweb Umrede 2
senarist merve ne diyim sana bu arada serpil hoca,bilal hocaya yan bakmasa da,bilal hoca aramıza geri dönse diyorum |
05 Mart 2008, 23:34 | Mesaj No:8 |
Durumu: Medine No : 16627 Üyelik T.:
11 Şubat 2012 | Cvp: Medineweb Umrede 2 EyvAllah serpil eksik olma Belgin feminist olayı şaka biliyorsun Nur :valla aklımdan ne geçiyorsa direk yazdım hocam benim en çok hoşuma giden bölüm kalbin nurunun korkuyorum demesiydi ama bunlar latife yanlış anlaşılmaz inşAllah İnşAllah bilal hoca tekrardan döner aramıza |
05 Mart 2008, 23:38 | Mesaj No:9 | |
biliyom canım merak etmesen..hem ben sana kızmam biliyon..
05 Mart 2008, 23:40 | Mesaj No:10 | ||
Durumu: Medine No : 16627 Üyelik T.:
11 Şubat 2012 | Cvp: Medineweb Umrede 2 Alıntı:
bilmem mi | ||
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |