|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 11Haziran 2023 (13:52), Konuya Son Cevap : 13Haziran 2023 (00:17). Konuya 11 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
11Haziran 2023, 13:52 | Mesaj No:1 | |||
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Dünden Bugüne Medineweb Ailesi& MedineWeb Net Dünden Bugüne Medineweb Ailesi& MedineWeb Net
Edit by Mihrinaz Profiller piksel piksel bölündü Allah bizi bölmesin ne diyeyim.)) Pazar sürprizi olsun sizlere Yolumun kesiştiklerini aldığım doğrudur. )) Unuttuğum üyeleri yazın buraya ikincisini yaparız Asla unutulmayanlar serisi olur Ender hafız görse şunları ne duygulanırdı 😅 Hayırlı pazarlar canım ailem
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |||
Konu Sahibi Mihrinaz 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Hazmedemiyoruz! | Serbest Kürsü | Medine-web | 3 | 32 | 13 Kasım 2024 15:52 |
Kadın İstihdamı | İslamda Kadın ve Erkek | Mihrinaz | 6 | 89 | 11 Kasım 2024 09:33 |
Yeriniz Kişiliğiniz | Kişisel Gelişim ve Psikoloji | Vasat | 21 | 258 | 09 Kasım 2024 23:49 |
Şerefi Gemilerin Sırtında | Serbest Kürsü | Medine-web | 1 | 60 | 02 Kasım 2024 20:04 |
İn Tea Fada🔻 | Yaşam/Kültür/Sanat | Kara Kartal | 1 | 58 | 01 Kasım 2024 17:26 |
11Haziran 2023, 18:15 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
Lambadan sen çıkacaksın sandım Benide koymuşun çok duygulu çok güzel çok gönül alıcı olmuş aplamm 5 kişiyi ancak tanıyorum olsun parça ile çok uyumlu olmuş. Bende varım ya. Çok hislendim ☺️ Evet profil resimleri küçüldükçe kalitesi düşüyor senle alakası yok aplam Gidenler görürde gelirler inşallah Eline vaktine sağlık aplamm
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
11Haziran 2023, 20:08 | Mesaj No:3 |
15 Kasım 2011 |
Kulakları çın çın çınlasın Allah selamet versin editleme işlerinde Enderhafız üyemiz çok iyiydi ve aktifti. Allah ondan razı olsun. Evlendikten sonra bir daha ne gören ne duyan oldu) Bu konsepti o yapmıştı 7-8 yıl öncesi. Videolar silinmiş silinenleri yeniden editleyip kanalımıza ekleyeceğim. Edit by Mihrinaz ))) Ailedensin alış artık.) Sitemizin her yerinde imzan var. Evlendiğini yaşlandığını da görürüz inşallah.)) Evli mutlu çocukluyum deyip gidemezsin ona göre.)) Bir hoş anı olsun bu da...Az yada çok emeği geçmiş, faydası dokunmuş ama ismini koymadığım üyeler inşallah gönül koymazlar.Unutulmayanlar serisiyle gönüllerini alırız
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
11Haziran 2023, 20:15 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Çok çok güzel olmuş eline emeğine yureğine sağlık .. Resimleri gördükçe isimleri kendim sıraladım unutmamışım hiçbirini Buda ayrı bir güzellik olsa gerek Tebrik ederim güzel bir paylaşım .
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
11Haziran 2023, 21:00 | Mesaj No:5 | |
03 Şubat 2018 | Alıntı:
Wooyyy aplam Allah söyletiii gelecekteki eşim izin vermezse beklemeyin beni Arkadaşta vize alamamış belliki 😂 Hepinizin emeğine sağlık onunda sizinde emekleriniz kıyaslanamaz hepiniz çok güzelsiniz bu parçayı ilk kez dinliyorum çok beğendim. Kim söylüyor APLA. Gogılla muhatap etme beni yazıver
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler | |
11Haziran 2023, 21:46 | Mesaj No:6 |
15 Kasım 2011 |
Alper'e ait bir ezgi Savrula savrula düştük yollara yorulduk be dostum Bize rahmet, bize rahmet lazım Yıkıldı üstümüze sıra dağlar ezildik be dostum Bize rahmet, bize rahmet lazım Bize rahmet bize rahmet lazım Bize rahmet, bize rahmet lazım Bir ateş olup bir yürek bulup yakmalı dostum Bir yetim gibi ellerimizi açmalı dostum Bir ateş olup bir yürek bulup yakmalı dostum Bir yetim gibi ellerimizi açmalı dostum Taş yüreklere zalim ellere merhamet lazım Bize rahmet, bize rahmet lazım Taş yüreklere zalim ellere merhamet lazım Bize rahmet, bize rahmet lazım [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
11Haziran 2023, 23:40 | Mesaj No:7 | |
15 Kasım 2011 | Alıntı:
Güzel oldu sahiden Unutmak ne mümkün. Aöf arkadaşlarımı hatırlamış oldum bende. Tay tay zamanlarımdı.))) İnşallah birgün uğrar bir selam verirler. Biz buradayız nasılsa)))
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
12Haziran 2023, 10:35 | Mesaj No:8 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Emine hocam emeğine sağlık, videonun başında havai fişekler falan bende kartala düğün yaptınız beni çağırmadınız sandım )
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
12Haziran 2023, 11:01 | Mesaj No:9 |
15 Kasım 2011 | Düğün videosunu da yaparız iyi fikir.))
12Haziran 2023, 20:42 | Mesaj No:10 |
03 Şubat 2018 |
Ne hayırlı ablalarsiniz Düğün fotorafçımda hazır Burdan beni bekleyen gelecekteki hanımıma seslenmek istiyorum Davetliler hazır düğün fotorafcımız hazır bilezikler hazır bi sen eksinsin Daha fazla bekletme gerek yok çökelekli böreğim Biraz gülelim fena mı
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |