|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Medineweb,Açılış Tarihi: 25 Ocak 2013 (21:50), Konuya Son Cevap : 14 Ağustos 2024 (23:48). Konuya 45 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
15 Mart 2016, 11:38 | Mesaj No:21 |
Durumu: Medine No : 31327 Üyelik T.:
23 Eylül 2013 | Cevap: Medineweb Üyelerinin Karneleri :) su damlası heepsi 100
__________________ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
19 Eylül 2017, 17:44 | Mesaj No:22 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 |
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
19 Eylül 2017, 18:03 | Mesaj No:23 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Editim birde karne alsaydik senden....
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
19 Eylül 2017, 18:15 | Mesaj No:24 |
15 Kasım 2011 |
Esma nur'a karnesini vereyim yeni egitim.ogretim yilinda aktfilik=99 Bu aralar kòsesine cekildiewet000 ders çalışması=İşini çok iyi yapar ders çalismasi her anlamda 100 yani forum içerisindeki hal ve hareketleri=100 tabiki diğer üyelerle iletişimi= Kızdirmayin,dobraligıni kaldirabilirseniz 100 puanlik bir iletisimi var paylaşım= Bu aralar ihmal var..90 devamsızlık= Gayet online birisiewet000 100 konulara yorumu= Fevkaladenin fevkindega/li/p 100 puan Velinizle gorüselim efenim toplantilara gelmiyor hiç... nasil ne eder bizim ogrenci diye sormuyor hiç Ayyy karne havasina girdim acaip sekilde...
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
19 Eylül 2017, 18:15 | Mesaj No:25 |
18 Aralık 2010 |
Başeditim dururken bana düşmez şimdi
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
19 Eylül 2017, 18:25 | Mesaj No:26 |
18 Aralık 2010 |
Notum çok güzel teşekkür ederim..
19 Eylül 2017, 18:42 | Mesaj No:27 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
[QUOTE=Mihrinaz;413404]Esma nur'a karnesini vereyim yeni egitim.ogretim yilinda aktfilik=99 Bu aralar kòsesine cekildiewet000 ders çalışması=İşini çok iyi yapar ders çalismasi her anlamda 100 yani forum içerisindeki hal ve hareketleri=100 tabiki diğer üyelerle iletişimi= Kızdirmayin,dobraligıni kaldirabilirseniz 100 puanlik bir iletisimi var paylaşım= Bu aralar ihmal var..90 devamsızlık= Gayet online birisiewet000 100 konulara yorumu= Fevkaladenin fevkindega/li/p 100 puan Velinizle gorüselim efenim toplantilara gelmiyor hiç... nasil ne eder bizim ogrenci diye sormuyor hiç Ayyy karne havasina girdim acaip sekilde... Velide ben öğrencide) aktiflik konisuna gelince yaşaldik efenim anca yetişebiliyoruz. Siz genclere biraktik aktifliği masallah yönetim genç dinamik
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
19 Eylül 2017, 19:49 | Mesaj No:28 |
15 Kasım 2011 |
Velide ben öğrencide) aktiflik konisuna gelince yaşaldik efenim anca yetişebiliyoruz. Siz genclere biraktik aktifliği masallah yönetim genç dinamik [/QUOTE] Yok oyle kacamazsin karneyi verdik bitmedi daha kpss var))) Eksik olmayın her daim olun efenim... Bizdeki enerji sizdeki tecrubeyle bulusunca anlamlı... Herkeşin karnesi sizin ki gibi ışıl ışıl degil tabisi Karne verecegim.biri daha var buralarda...Mezun etmicem onu buralardan
19 Eylül 2017, 20:03 | Mesaj No:29 |
15 Kasım 2011 |
Şimdi ismini söyledigim üye gelsin karnesini alsın Sevgideger Erol71 Songül ablamiz buyurunn aktfilik= Ne gunlerdi ne gunler 100 ustunden 1000 puanlik aktifligi vardı... Forumda olmasada aktifliği bu puanlari hakedecek kadar devam ediyorewet000 ders çalışması=Bu bâkî 100 uzerinden 100 hicmi bikmaz insan ders calismaktanewet000 forum içerisindeki hal ve hareketleri=Her zaman zarif kibar duruşlu saygin kisilik tabiki 100 diğer üyelerle iletişimi= Elektrikten bile hizlı bir iletisimi var 100ga/li/p paylaşım= Paylaşım.konusunda biz degil notları konussun her iki anlamdada..erol 71 ozetleri ve 100 puanga/li/p devamsızlık=Eveeet ..Bende bu karne niye bu kadar iyi gidiyor diyordum Geldik asil.mevzuya..Sayin uye devamsızligin aldı basinı gitti...Bir gel 6 ay yoksun..Nolacak senin bu halin...İyi halden gormezden geliyorum bunu..devamsizlik puanin. 50 hic aldinmi boyle bir puan bakayim.. konulara yorumu=Sosyal medyada da begeni destegini esirgemiyor ama yorumlariyla kuvvetlendirmesini bekliyoruz 75 Ikinci donem.bakicam tekrar notlar yukselmişmi degerlendirme yapicam Sevgi saygideger songul ablamız...Senin karnene su notlari layik goren admini ne yapmali bilmem Sen de hep varol bizimle ol..sana mezuniyet yok...Her daim bizlesin
19 Eylül 2017, 21:35 | Mesaj No:30 |
18 Aralık 2010 |
Karne 'dua dilencisi'ne vermek istiyorum bende.. aktfilik;Hiç yok ,ama özlenenen unutulmayan dost..şükür yine görüşüyorum can dedigimle... ders çalışması;süperdi bana göre .... forum içerisindeki hal ve hareketleri;Hanımefendi,dürüst saygı degerdi... diğer üyelerle iletişimi;çok iyi idi .diyologu mükemmeldi.. paylaşım;Güzel içten yazıları vardı.bazen seni alır sukut ettirir di yazıları..içten ve samimi.. devamsızlık;0 artık ..özledim gel artık desem de gelmicek biri..umarım okur ve gelir.. konulara yorumu;üstün zeke gibi görürdüm ben.yorumları bana düşündürücü gelirdi.. Gelirde bi yormla beni susturur artık.. Benim karnemde böyle .. Ya sizlerin düşünceleri neler.. Alalım yorumlarınızı (*_*)
Konuyu Toplam 3 Kişi okuyor. (0 Üye ve 3 Misafir) | |