|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Medineweb,Açılış Tarihi: 02 Mayıs 2013 (15:42), Konuya Son Cevap : 14 Mayıs 2024 (17:08). Konuya 60 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
03 Mayıs 2013, 01:43 | Mesaj No:51 |
Durumu: Medine No : 26427 Üyelik T.:
06 Mart 2013 | Cevap: Medineweb de Bahar Temizliği :))
maşallah ablam tam donanımlı gelmişsin ama sana iş bırakmadık malum en küçüklerden olaraktan çoğu işi ben almışım
__________________ İnancımız batıl değil ki, ümidimiz kırılgan olsun. . . |
03 Mayıs 2013, 09:08 | Mesaj No:52 |
Durumu: Medine No : 24663 Üyelik T.:
07 Ocak 2013 | Cevap: Medineweb de Bahar Temizliği :))
site tertemiz olmuş ellerinize sağlık..... temizliğe bu kadar ısınmışken bizede beklerim......
__________________ Başkalarının başarılarını küçümseyenler,hayatta hiçbirşey başaramayanlardır. |
28 Nisan 2019, 15:21 | Mesaj No:53 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Eeefendiiimmm Önümüz Ramazan..Baharda geldi. Forum dip köşe temizlik ister. Şöyle görev taksimine başlayalım.. Malzemeleri aldım geldim. Su damlası editim ince temizlik işleri sende.İğne deliği olsa affetmezsin. . Kalbi kirli kırık olanları sana havale ediyoruz.Önce onları bi temizle Onar..Sonra incinen satırları,çamaşır suyuna yatırabilirsin.))) Nurşen hocam medya çok kirli.Gündemin desen kiri lekesi çıkmıyor iz kalmış. Önce beyin temizliği yapıp, ardından bildiğin bütün doğal yöntemlerle kalıcı izlere çözüm bulalım. Malum çamaşır suyu beyne hasar veriyor[emoji6] Sükutu Ezber; kalemleri eğri yazanları sana havale ediyoruz. Bildiğin gibi temizle...Yerli bor kullan belki faydası olur.)) Ahmet hocam youtube yi sel almış götürmüş.)) Ölmüş linklerin ruhuna bir sela. Yeniler için bir fatiha rica edelim . Temizliğin erkeği bayanı yok malum. Sizinki bu kadar sonrası oturabilirsiniz .)) Esedullah hocam boya badana ister forum.medineweb.net. duvarları..Kırık, ekru, bej felan değil kar beyazına boyasanız duvarları çok güzel olurdu.))) Ayın üyesi, haftanın misafiri odaları hep temizlensin. )) Her konuya bir çöp kutusu konulsun.)) Forumda galoşla dolaşılsın. ) Yönetim odasına mikrofiber galoşla girilsin. Maskeye gerek yok.))) Ohhh temiz forum temiz gelecek...
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
28 Nisan 2019, 16:12 | Mesaj No:54 |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 |
Oh oh hem bahar temizliği hem de Ramazan temizliği ikisi bir arada çıkmış olur Temizlik bitmez kolay kolay Hele ki medya temizliği çok zor. Onuda temizliğiyle kiriyle idare edeceğiz artık
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR |
28 Nisan 2019, 19:18 | Mesaj No:55 |
Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 |
Maşallah maşallah çok güzel yazmışsın yüreğine sağlık sayın yöneticim,,,, Onlarca güzel şeyler yazdın, dile getirdin,,, Efendim önce beynimizden kötü düşünceleri, kalbimizden gereksiz yer dolduran faydasız her ne varsa hepsini temizleyerek başlayalım inşallah gerisi olur Demi ama ama Şöyle Allah için bir zihin ve kalp temizliği inşallah,,,,,
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" |
28 Nisan 2019, 23:29 | Mesaj No:56 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Herkes temizliğe biyerde başlasın yani dimi efendim Esma ablaya eşyaların yerini değiştirme, gereksizleri atma görevi verelim .Eski toprak nede olsa neyin nereye konulacağını en iyi o bilir Allahın kulunu mutfağa alalım. Mutfak yangın yeri. Şimdi sadece ona bırakırsak olmaz. Makbergülünüde alalım. O bulur buluşturur ekonomik tarifler ortaya koyar Bu Ramazan da ekonomik, soğansız, patatesssiz, sebzesiz, tavuksuz tarifler versinler. Full temizlik etsinler yaaniii Bir de; 2007 den 19 a bütün rafların tozu alınacak. Eh hadi onuda ben yapayım hapşıra hapşıra Hadi bakalım Bismillah... Çayı da biri dağıtır herhalde...
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
28 Nisan 2019, 23:41 | Mesaj No:57 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Bir hafta var tamtamına yetiştirmek lazım gerekirse geceleri uyumayın ben yaşlıyım uyurum dayanamam siz gençsiniz uyumayın dayanırsınız hadi bismillah )))))
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
14 Nisan 2021, 13:38 | Mesaj No:58 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
HES kodu olmadan, maske ve dezenfektansız girilmez😂 Forum dışından gelenler admin izniyle girsinn 14 gün karantina uygulaması yapılsın 😂 Foruma virüs bulastirmasinlar😁 |
14 Temmuz 2021, 23:57 | Mesaj No:59 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | isbirliği , temizlikti derken bir bayram temizliğine yine denk gelmiş buralar 😊 Ilk baştaki yazilara şöyle bi baktım da yok maske tak yok virüs derken gerçeğini yaşar olmuşuz 🤔 Şakaya da gelmiyo bazen söylediklerimiz .. İnşaAllah hafızalarımızıda sileriz bugünü yaşadığımız anları.. Hayırlısı diyelim ...
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
23 Nisan 2023, 21:20 | Mesaj No:60 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
Temizlik varmı başkanım
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
Konuyu Toplam 9 Kişi okuyor. (0 Üye ve 9 Misafir) | |