|
Konu Kimliği: Konu Sahibi su damlası,Açılış Tarihi: 04 Aralık 2014 (21:09), Konuya Son Cevap : 03 Aralık 2024 (22:22). Konuya 72 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
20 Nisan 2021, 23:53 | Mesaj No:61 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Sessiz kalmak, kırıldığını göstermenin en iyi yoludur.
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
21 Nisan 2021, 05:23 | Mesaj No:62 |
Sudurum kabrim olmuş ağlıyorum kabrime. Ölmüş gibi. Yaşamıyor gibi. Atmıyor gibi. Hüsranda gibi. Geri dönüşlerin. Kaç kere daha... Arkasını dönen, yalan söyleyen! Canlan! Şimşekler yetmiyor mu kalbini attırmaya? Secdeler ettirmeye? Dirilsene! Uyansana! Koşsana soluk soluğa! Atılsana! Önüne ne çıkarsa çıksın kim çıkarsa çıksın! "Ama" diyerek sıratel müstakim den ayrılmasana! Allah'a koşuyorsun sen ne diye arkana bakar durursun koşsana, çatlarcasına! Utanmıyor musun kendinden. Her nefesinden. Ramazanlar aşkına Serkan kul olsana. Bütün melaikat önünde secde etmiş babanın, emrine vermiş dünyayı ayı ve güneşi, "Kulum!" demiş "Kulum!" demiş! Uyansana! Ölmeden evvel bir kere de O'nun için ölsene! Her şeye gönül verdin bir kere de O'na ait olan gönlü O'na versene. Yangınlar çıkan kalbinde bir mum olsun Güneş'i bile bizim uğrumuza yakan için yaksana. Tırman, tırmala, yırt, yırtıl, yan ışıl. Zikret. Tesbih et. Tesbih et. Tesbihte kaybol. Kuvvet yok ancak Allah! Dinle... Lütfen bir kere olsun tâbi ol ve dinle. Sen dinlemeyince sanmaki her şey susuyor. Sen görmeyince sanmaki hiçbir şey yok. Aç gözlerini. Toprağa bak. Göğe bak. Tevbe. Sana geri döndüm rahmetinle sar beni. Affet. Sensin latif ve güldüren ve ağlatan. Sensin kâdiri mutlak!
| |
19 Temmuz 2021, 01:30 | Mesaj No:63 |
18 Aralık 2010 | Derinde en derinde , Benim bile bilmediğim yerdesin ..❤
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
29 Eylül 2021, 00:33 | Mesaj No:64 |
18 Aralık 2010 | Sen yoktun ben yalnız kalmayı öğrendim Acıya duvar gibi durmayı öğrendim..
15 Mart 2022, 09:59 | Mesaj No:66 |
Durumu: Medine No : 6969 Üyelik T.:
10 Şubat 2009 |
Sabahı olmayan gece mi gördün demiş Şentürk Dündar..
__________________ Doğru zamanda yapılan yanlış ,yanlış zamanda yapılan doğrudan evladır.. |
18 Ekim 2023, 01:27 | Mesaj No:67 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Zulüm bizdense ben bizden değilim! Rachel Corrie
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
20 Ekim 2023, 17:43 | Mesaj No:68 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
22 Ekim 2023, 17:51 | Mesaj No:69 |
18 Aralık 2010 | Ne güzel bir dua,, Gözü bende, Gönlü sende olsun Allah'ım
24 Ekim 2023, 11:15 | Mesaj No:70 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Dünya kirletiyor insanı! Kuran ve vicdan insanı temiz tutan, koruyan, tutan... Yoksa dirhem dirhem azalmamak işten değil....
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konuyu Toplam 4 Kişi okuyor. (0 Üye ve 4 Misafir) | |