|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Esma_Nur,Açılış Tarihi: 12 Kasım 2015 (19:26), Konuya Son Cevap : 24 Kasım 2024 (20:41). Konuya 151 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme: |
04 Ekim 2021, 21:08 | Mesaj No:71 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Farkettimde instegram Facebook watsap çökdü. Hayat durdu millet panik içinde forum ayakda yıkılmadı ne varsa eskilerde var )))
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
04 Ekim 2021, 22:04 | Mesaj No:72 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
[emoji28] ne güzel dedin[emoji122][emoji122] Bu seferki çöküş baya uzun sürdü. Kopmayan iletişim medinewebde. Zücherberg kimki [emoji28]
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
11 Ekim 2021, 21:06 | Mesaj No:74 |
19 Ekim 2008 |
FARKETTİMDE Bugün Dünya Kız Çocukları günü... Efendimizin (sav) ‘Kızlarınız sizin cennet vesilelerinizdir’ dediği, omzunun üzerine oturtup ‘Ben kız babasıyım’ diye iftihar ettiği, kızı odaya girdiğinde kalkıp yer verdiği, ‘Çocuklarınıza ikram edin ama ilk ikramı kızlarınıza edin’ diye tavsiye ettiği, Kur’anda cinsiyetine dair başlı başına sure bulunan kızlarımızın günü... Dilerim yurdumun her hanesinde kızlarımızın gözünün içine bakılsın, yanaklarına şefkat elleri uzansın, yüreklerinde sevgi çınarları boy atsın. Kızlarımızdan yana hep yüzümüz gülsün, hiç içimiz yanmasın🤲🏻
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
05 Kasım 2021, 09:52 | Mesaj No:75 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
FARKETTİM Kİ! pazar alışverişini akşam yapın, porsiyonları küçültün, kemerleri sıkın, aza kanaat edin, bayat ekmekten dört çeşit yemek çıkarın, israf etmeyin, kombinizi kısın, markete tok karnına gidin...diyenler adeta şu sözün sağlaması gibiler. "sofrada en çok payı alanlar, bize kanaatkâr olmayı öğretiyor." bertolt brecht |
23 Aralık 2021, 08:08 | Mesaj No:76 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
Farkettinizmi ekonomi gözlere emanet (Bakın gözlerime, gözümdeki ışıltiya bakın bakan nebati) zaten ekonomi gözlerde ışıltı, gönüllerde aşk, sinelerde yara, biraz inşirah işi. İstihareye yat, iyi giderse tahtaya vur maşallah de nazar değmesin Rakamlar mı şşşşt seni şapşik Bunlar ne yiyo ne içiyor biri anlatsın. Bunlar neyin sarhoşu abi. Sussalar ekonomi yol bulacak. |
18 Ocak 2022, 21:03 | Mesaj No:77 |
19 Ekim 2008 |
Farkettimde forumda her zaman beğeni yapamıyorum kasıtlı değil yani bilin istedim ))
19 Ocak 2022, 08:06 | Mesaj No:79 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Üye bir sıkıntı yaşıyorsa yönetim iki yaşıyor belirteyim Uzun zamandır mesaj yazmakta zorlanan siteye girişte sıkıntı yaşayan kıvrım kıvrım kıvranan editörü var bu sitenin.)) Sizinkide dertmi? Telefonunuzun Chrome giriş geçmişini, verileri, arkaplanı temizleyin. Birde öyle deneyin. Son güncelleme ile çoğu internet sitesi giriş, gönderi, rep, beğeni gibi konularda sıkıntı yaşıyor.Göklerden gelecek kararı bekliyoruz.) AdEmine derki; beğeni butonuna mahkum olmayın. Beğendiğiniz mesajın altına çicek-kalp-yaprak-bòcek-sevimli emojiler koyun. Beğeni anlamı taşır. Daha samimi daha sıcak) Sorunla ilgilenelim.Takdir, öm, giriş sorunu yaşayan varsa belirtsin. Farkettimde yönetime karşı iç(üye) ve dış(sistem) saldırılar var.) Algı operasyonları yapılıyor.)) #Yönetim yanındayız, #yalnız değilsin hastagları istiyorum[emoji28][emoji28]
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
19 Ocak 2022, 08:36 | Mesaj No:80 |
19 Ekim 2008 |
Böyle bir baş edit varken ölmez bu site çözümlerinize hayran kaldım 😅 "ekmek yoksa pasta yiyin "yeriz editim sorun değil girişlerde sorun yaşasak girmeyiz olur biter sizin çözümlere göre) geçmiş temizleme olayinida artık ezberledik tanıdık yani ))) hestekmi? Sen varken heştege ne gerek kivranma tamam açıklama gereği duydum olay bu
Konuyu Toplam 4 Kişi okuyor. (0 Üye ve 4 Misafir) | |