|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 01 Ağustos 2017 (19:56), Konuya Son Cevap : 27 Mayıs 2024 (18:47). Konuya 90 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:81 | |
Durumu: ![]() Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | ![]() Alıntı:
Ablacımmm ne gezmişin ne gezmişin helal valla. Buna gülmekten öldüm resimlere bayıldım. Karadenizi resmen sermişin foruma doğasıyla fındığıyla. Taa medinewebdenmi geldin haa ![]() Mihrinazname demiş nurşen kesinlikle doğru. Daha gezmiyonmu abla ![]() ![]() ![]()
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:82 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]()
Buda öyle birşeydi ![]() ![]() ![]()
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:83 |
15 Kasım 2011 | ![]()
Samsun Tekkeköy Kurşunlu Şelalesi.... Samsun'un öyle gezilecek görülecek pekbir yeri yok. Tekkeköy de ki bu şelale çok huzurlu ama şu paylastiklarima baktım bu şelalecik olmuş ![]() Şehrin gürültüsünden uzaklaşılabilecek Tekkeköy ilçesine 10 km mesafede tatlış şirin bir şelale. Fotoğraf çektim, duru berrak suyunu ve akışını seyrettim, eşimin kafasını şelale kazanına soktum [emoji16] şaka şaka ama iyi fikirmiş aklıma gelse yapardım [emoji28] Küçük bir yer, erken gidilmeliki, rahat foto çekebilesiniz sandalyenizi şelale göletine koyup rahatça oturabilirsiniz. Küçük çocukla gidilecek bir yer değil. Eşinle başbaşa gideceksin işte öyle bir yer[emoji3589][emoji6]Başkasının foto karelerinde olmamak içinde erken gidilmesi gereken bir yer... Ferahlayin istedim [emoji4] ![]() ![]() ![]()
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:84 |
03 Şubat 2018 | ![]()
Ablacım damsız girilmez şelalesi mi burası 🤣 neffis bir şelale ama sevgiyi aşkı taclandıracağımız sevgili yok. Neyleyim şelaleyi, günbatımını ![]() Bize park, çimen arazisi düşüyor galiba ![]() Ablcm abimiz şöyle romantik yere götürmüş,sen adamı kazana sokcam diyosun 🤣 insaf yapma🤣 Çekimler manzara çok güzel. İnstagrama felan koyuyomusun abla. Köy valla süper çekimler ![]()
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:85 |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]()
Oyy oyy serinledim birden bire sefanız olsun hocam hiç tarif falan verme gelince sen gezdirirsin bizi samsunda benim kimsem yok senden başka ![]()
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
![]() |
![]() | Mesaj No:86 | |
15 Kasım 2011 | ![]() Alıntı:
![]() İnstgram temsilcimiz bakıyor o işlere. Burdan paylaşıyorum onda da senden linç yiyorum ![]()
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:87 | |
15 Kasım 2011 | ![]() Alıntı:
![]()
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:88 | |
03 Şubat 2018 | ![]() Alıntı:
![]() ![]()
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:89 | |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]() Alıntı:
![]()
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... | |
![]() |
![]() | Mesaj No:90 |
15 Kasım 2011 | ![]()
Samsun Vezirköprü Kanyonları'ndan nefis görüntüler.. Kendin gezmiş ve çekmiş gibi paylaş annecim ![]() ![]() Al al medineweb'in olsun hadi ![]() Evlatçığım foto çekmeyi öğrendi sonunda... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 6 Kişi okuyor. (0 Üye ve 6 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
...Yine Yollara Düşme Vakti Yüreğim... | @RASİHA@ | Şiirler ve Şairler | 1 | 07 Ağustos 2019 15:42 |
Medineweb Gezelim Görelim-Bolu Abant Gölü&MİHRİNAZ | alperkara | Fon Müzikleri | 1 | 15 Eylül 2017 01:24 |
Yeryüzünün İlginçliklerini ARAPÇASIYLA Görelim.. | Mihrinaz | Genel Arapça | 1 | 05 Mart 2015 14:42 |
Mevla**görelim neyler | Belgin | Şiirler ve Şairler | 2 | 27Haziran 2014 22:00 |
Ruh_ı Revan(sevgili) hakkında bunları biliyormusunuz | selsebil | Hz.Muhammed(s.a.v) | 4 | 30 Aralık 2008 13:35 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|