|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 01 Ağustos 2017 (19:56), Konuya Son Cevap : 27 Mayıs 2024 (18:47). Konuya 90 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
01 Mayıs 2023, 23:00 | Mesaj No:81 | |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | Alıntı:
Ablacımmm ne gezmişin ne gezmişin helal valla. Buna gülmekten öldüm resimlere bayıldım. Karadenizi resmen sermişin foruma doğasıyla fındığıyla. Taa medinewebdenmi geldin haa Mihrinazname demiş nurşen kesinlikle doğru. Daha gezmiyonmu abla. Gezerken bile işini yapmışın çok eylenceli resimler desen çok güzel bizede nasip oksun şralrı gòrmk
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler | |
02 Mayıs 2023, 22:50 | Mesaj No:82 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Buda öyle birşeydi Pandemiden sonra gezmelerin tadı yok, krizden sonra adı da yok Coğrafya kültürünüze, harita bilginize katkı olsun diye paylaştımdı.)) Edirne Türk ve İslami Eserler müzesiydi ve çok güzeldi. Gez gez bitmemişti. Ne günlerdi
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
08 Temmuz 2023, 14:00 | Mesaj No:83 |
15 Kasım 2011 |
Samsun Tekkeköy Kurşunlu Şelalesi.... Samsun'un öyle gezilecek görülecek pekbir yeri yok. Tekkeköy de ki bu şelale çok huzurlu ama şu paylastiklarima baktım bu şelalecik olmuş Şehrin gürültüsünden uzaklaşılabilecek Tekkeköy ilçesine 10 km mesafede tatlış şirin bir şelale. Fotoğraf çektim, duru berrak suyunu ve akışını seyrettim, eşimin kafasını şelale kazanına soktum [emoji16] şaka şaka ama iyi fikirmiş aklıma gelse yapardım [emoji28] Küçük bir yer, erken gidilmeliki, rahat foto çekebilesiniz sandalyenizi şelale göletine koyup rahatça oturabilirsiniz. Küçük çocukla gidilecek bir yer değil. Eşinle başbaşa gideceksin işte öyle bir yer[emoji3589][emoji6]Başkasının foto karelerinde olmamak içinde erken gidilmesi gereken bir yer... Ferahlayin istedim [emoji4]
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
08 Temmuz 2023, 21:41 | Mesaj No:84 |
03 Şubat 2018 |
Ablacım damsız girilmez şelalesi mi burası 🤣 neffis bir şelale ama sevgiyi aşkı taclandıracağımız sevgili yok. Neyleyim şelaleyi, günbatımını Bize park, çimen arazisi düşüyor galiba Ablcm abimiz şöyle romantik yere götürmüş,sen adamı kazana sokcam diyosun 🤣 insaf yapma🤣 Çekimler manzara çok güzel. İnstagrama felan koyuyomusun abla. Köy valla süper çekimler
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
08 Temmuz 2023, 22:12 | Mesaj No:85 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Oyy oyy serinledim birden bire sefanız olsun hocam hiç tarif falan verme gelince sen gezdirirsin bizi samsunda benim kimsem yok senden başka )))
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
08 Temmuz 2023, 23:02 | Mesaj No:86 | |
15 Kasım 2011 | Alıntı:
İnstgram temsilcimiz bakıyor o işlere. Burdan paylaşıyorum onda da senden linç yiyorum)
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
08 Temmuz 2023, 23:06 | Mesaj No:87 |
15 Kasım 2011 | Ne demek efenim hanemiz hepinize açık. Buralardayken atla gel heryere götürürüm seni Şelaleden anlayanın hali başka tabi😄 Atalım sandalyeleri göletin içine oturalım şırıl şırıl suyun içinde. Vallahi terapi..
09 Temmuz 2023, 15:50 | Mesaj No:88 |
03 Şubat 2018 | Ah bu sosyal medya bebelerin gözü kör olsun İntagram temsilcisi kim dur tahmin edeyim su damlası
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
11 Temmuz 2023, 21:05 | Mesaj No:89 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Bilemedin bendeniz )
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
26 Mayıs 2024, 22:37 | Mesaj No:90 |
15 Kasım 2011 |
Samsun Vezirköprü Kanyonları'ndan nefis görüntüler.. Kendin gezmiş ve çekmiş gibi paylaş annecim Al al medineweb'in olsun hadi Evlatçığım foto çekmeyi öğrendi sonunda...
Konuyu Toplam 4 Kişi okuyor. (0 Üye ve 4 Misafir) | |