|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 01 Ağustos 2017 (19:56), Konuya Son Cevap : 27 Mayıs 2024 (18:47). Konuya 90 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
01 Ağustos 2017, 19:56 | Mesaj No:1 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | MedineWeb' le YOLLARA REVÂN OLUP, Gezelim Görelim :))) MedineWeb' le YOLLARA REVÂN OLUP, Gezelim Görelim :))) Selamun aleyküm Ehli medineweb... Sizin için yollara düştüm Şu güzel memleketimi bilen var bilmeyen var.Eşsiz güzellikleri yeşiliyle mavisiyle herkes görmek ister..Merak eden dostlarıma bir katkim olsun; Karadeniz'idolaşıp, sizlere de arzedeyim dedim... Görev aşkı ve sorumluluğuyla, hizmeti ayağinıza kadar getirerek; yollara düştüm..Yoksa gezeyim felan yok öyle bişey Yeri geldi otobus arac felan bulamadım..Teleferiğe bindim..Aç bi ilaç...Tostla idare ettim Ama vazgeçmedim Neyse gecelim.bu fasılları..Haydin başeditörle Karadeniz turuna Yayla ,tepe,ova ,kale,camii,dağ,bayir, kilise..Bakalim nerelere kadar gidebiliriz...Başlasın Turumuz.. GİRESUN'la başlayalım gezimize... Giresun Kalesi'nden şehrin görüntüsü Kalenin sınirları içerisinde bulunan Topal Osman Ağa Anıtı [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ve Subhanallah dedirten, asırlık çınarlar...Kalenin dikkat çeken unsuru büyük surlar ya da buram buram tarih kokan yapıları değil... Zamana meydan okuyan asırlık çınarları... Kesinlikle bunun için gormeye deÄ£er Giresun Kalesi.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konu Sahibi Mihrinaz 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
ÖSYM 2025 Sınav Takvimi | ÖSYM'den Duyurular | Mihrinaz | 0 | 18 | 14 Kasım 2024 11:14 |
Hazmedemiyoruz! | Serbest Kürsü | Sükutu-Ezber | 7 | 84 | 13 Kasım 2024 15:52 |
Kadın İstihdamı | İslamda Kadın ve Erkek | Mihrinaz | 6 | 108 | 11 Kasım 2024 09:33 |
Yeriniz Kişiliğiniz | Kişisel Gelişim ve Psikoloji | Vasat | 25 | 412 | 09 Kasım 2024 23:49 |
Şerefi Gemilerin Sırtında | Serbest Kürsü | Medine-web | 1 | 65 | 02 Kasım 2024 20:04 |
01 Ağustos 2017, 20:23 | Mesaj No:2 |
15 Kasım 2011 |
Ordu'ya doğru devam edelim... Ordu'ya yolu düsen herkesin gitmesi ve gormesi gerekn bir yer...Boztepe...Sırf sizlere anlatabileyim.diye çıktım....yoksa ne işim var tepelerde)) Çok ürperticiydi...Ama mutlaka çıkmalısıniz... Sizi şöyle bir manzara beklemekte...
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
01 Ağustos 2017, 20:30 | Mesaj No:3 |
15 Kasım 2011 |
Siz siz olun çocuklarinizla gitmişseniz her yerde oldugu gibi sakın çay bahcelerine gireyimde cay içeyim demeyin.3 küçük çay birde küçük meyve suyu 20 tld/us//un Aklinizda bulunsun.. Ama eşinizle için birer bardak cay...Çocuklarıniz varsa tembihleyin bişey icmek yok..Israr ederlerse önce gözlerinizle konferans verin olmadı kimse görmeden cumurun Burda çay içilir yalnız
01 Ağustos 2017, 20:45 | Mesaj No:4 |
15 Kasım 2011 |
Yedigimiz içtigimiz bizim olsun elbette.. madem sizinle geziyoruz Ne nerede yiyelim bunlarda önemli....Acıktık deyip kebapçıya girerseniz hata olur.. Tepeden indiniz. Yoruldunuz ve acıktınız.. Ordu'da yemeniz gereken öncelikli şey tost..Evet tostları çok meşhur... Tost demisler ama pide doyuruculuğunda mübarek... Ordu sahilide çok guzel..Sahil boyunca yurüyerek merkezini geziniz..Merkezdeki câmilerden birinde namazlarimizi kılıp günü tamamlayalim.. Ordu gezimiz devam edecek..
01 Ağustos 2017, 22:21 | Mesaj No:5 |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 |
O kuzucuğu meyve suyu içmek istediğinde nasıl cumurduğunu gördüm hemen arkandaki masadaydım, haberin olsun Yalnız Ordu'nun tostunu iki kişide yese doyar diye düşündüm..Bizdeki tostlar tadımlık, ama bu tostlar gerçekten doyumlukmuş.. Manzara müthişti yalnız teleferik gezintisini yapamam çünkü; İzmir'in meşhur teleferiğene bile hiç çıkmadım yükseklik korkum (akrofobim) var..d/us//un Karadeniz'i görmemiştim, bu geziyle gezmiş kadar canlı yaşayorum, hayırlı gezmeler, Allah'a emanet olun Kuzuyu cumurma bak peşindeyim, :klp:
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR |
01 Ağustos 2017, 22:39 | Mesaj No:6 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 |
ilahiyata gönderdik diyanetin geleceği dedik foto muhabir oldu çok güzel memleketim...
__________________ Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. |
02 Ağustos 2017, 00:33 | Mesaj No:7 | |
15 Kasım 2011 | Alıntı:
Bu gezinin icinde bakmak ve gorebilmek ile, gezmekle,kendi ic alemine yolculuk arasinda ince bir çizgi var...Fazlasıyla psikoloji.. ya sabır...Sosyoloji..Fizik..Matematik..Tahammül...Ka rarlılık...Dayanıklılık.. eğitimi var...Daha ne olsun hocam... Yani bizmki bir foto muhabirliğinden çok öte...Takipte kalin hocam Her şey medineweb için
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
02 Ağustos 2017, 00:40 | Mesaj No:8 | |
15 Kasım 2011 | Alıntı:
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
02 Ağustos 2017, 23:10 | Mesaj No:9 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 |
çalışmalar tazeliği ile güzelliği ile bizlere o ilahi tefekkürlük manzaraları servis etmeniz gerçekten takdire şayan hocam....soğuk bir espiri yapmışım.cevaben roman gibi savunma yazmışsın .) bir müslüman helal dairesinde her işi yapar yapmalı yapacaktır....gerektiğinde doktor hemşire hasta bakıcı şöfür tesisatçı hatta evini bahçesini silen süpüren veya elinde çekiç pense kazma kürek veya aklımıza gelebilecek her mesleği bilmeli yapmalı... bir imam olarak cami ile sınırlı değilim.hastalara hacamat yaparım.iğneleri varsda yaparım tansiyon şeker vs ölçerim.öğrencilerimle futbol tenis satranç oynarım.oturup teyzelerim gelin şikayetlerini dinlerim.imam yaparmı olamaz dedikleri motosikleti bisikleti bile kullanırım.balık tutarım.ava çıkarım.hastaneye yetişmesi gereken komşularıma ambulans bile olduğum çok oldu.) mesleğimiz bizi sınırlamamalı bilakis mesleğimizi zenginleştirmeliyız. oldumu evliya çelebi foto muhabiri hocam .)
__________________ Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. |
03 Ağustos 2017, 09:13 | Mesaj No:10 | |
15 Kasım 2011 | Alıntı:
Az uzun oldu ama açiklama yapayim dedim hocam..."Bak bak bak hem ilahiyat okudu hemde gezip duruyo..Zaman âhir başimıza taş yağacak " diyen de çikar belki belli mi olur Internet çekmiyor dağ bayir..Arada sizlere bu cennet memleketin insanoglu tarafindan cehennme çerilmemiş hallerini paylaşıcam insallah..Takipte kalınnn ehli medineweb..Selametle Bu arada söylemişmiydim..Her şey medineweb içün
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |