|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Futbolcu,Açılış Tarihi: 22 Şubat 2018 (11:06), Konuya Son Cevap : 28 Kasım 2023 (11:47). Konuya 42 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
06 Şubat 2022, 00:41 | Mesaj No:21 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
El ayak çekildi. Şöyle kendimle başbaşa kalayim dedim. Dairenin birinden 3 saattir aynı tonda bağlama eşlikli bir dram müziği geliyor. beynimi yedi. Önce normal bir sesti ama öyle bitmiyorki bitmek bilmiyor)) İstemsiz dinlemekten yoruldum. Sinir oldum. Bitmiyor. Teslim oldum:( Her cumartesi bu müziği duyduğumu ve bu yüzden duymazdan gelemediğimi fatkettim. Düştüm peşine bu bir dizi belliki diye düşünüp tv yi açtım. Bulucam el mecbur. Buldum. TRT de Gönül Dağı dizisi. Saatlerimi yiyen müzik. 15 dk baktım. Konuşma yok, diyalog yok ama bi konu var belli. Lakin bolca bağlama, müzik sesi. Banami öyle geldi yoksa böyle bir dizimi bilmem ama sanki bitmeyen müzikli bitmeyen bir diziydi. Komşu sayesinde öğrendim
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
06 Şubat 2022, 15:56 | Mesaj No:22 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 |
Gönül dağı dizisinde tek beğendiğim karekter ciritçi Abdullah ailenin en büyüğü herkesin akıl hocası..kavga edenleri barıştırır...evlenmek isteyenleri evlendirir...hasta olanlara doktor dertli olanlara psikolog oluyor..oğulların absürd saçma karekterlerine karşı da son derece anlayışlı.. biri ağıtçı biri düğüncü zıt karekterler ve sürekli itişip duruyorlar...diziye bazen neşe katsada sıkıcı olabiliyorlar..fakir ve iş olanaklarının az olması sebebi ile herkes geçim derdinde ve mücit olarak saçma bir uçak yapıyorlar kendi olanakları ile tasarlıyorlar..üreten toplum mesajı veren bir dizi.. sanatcısından şöförüne öğretmeninden tut doktoru mühendisi türkücü ile sevimli bir dizi .. kimin bir derdi varsa soluğu ciritci abdullahta ya da mecnuna gidiyor..güneş biriktiren mecnun aslında tam bir bilgin diğer bilgin de ciritçi Abdullah .oğullarının arasındaki sorunları çözmede hz yakup gibi ..torunlarının eşlerine varana kadar herkesle ilgilen aynı zamanda toplumu da harekete geçiren tatlı bir dede Allah herkese böyle bir dede nasip etsin.
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
06 Şubat 2022, 16:27 | Mesaj No:23 |
15 Kasım 2011 |
Sıcak bir konusu var anladığım kadarıyla. 3 saat müziğine maruz kalınca buldum.)
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
06 Şubat 2022, 16:33 | Mesaj No:24 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
Gönül dağı bizdede izlenir. Sıkıysa izleme çok güzel müzikleri var Apartmanlarin yalıtım sorunu seni sinir etmiş diziyle alakası yok sayın başkanım Komşu volumeyi de açmış olan senin sinirlere olmuş. Diziye laf yok |
06 Şubat 2022, 22:41 | Mesaj No:25 | |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Alıntı:
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... | |
06 Mart 2022, 16:29 | Mesaj No:26 |
15 Kasım 2011 |
Gündelik işlere söylenip durana, evladım olsa sinir oluyorum😡 sinir olduğum yerden sınandığımda sert bir protesto çekerim. Kuru yaş demeden ateşe veriyorum🔥🔥🔥 Sonra onlar düşünsün
21 Mart 2022, 08:44 | Mesaj No:27 |
03 Şubat 2018 |
Merhameti iyiliğimizi son noktasına kadar sömürüp, sonra ne arayan ne soran vefasız akrabalarımın aradan geçen zamana rağmen bizi her gördüğünde sanki kankaymışız, sürekli görüşüyoruz gibi, gamsız,umursamaz tavirlarina, kaldığı yerden ilişkileri sürdürebilme hallerine sinirden morarıyorum bir o kadar şaşırıyorum.oscarlık oyuncu bunlar.
|
19 Nisan 2022, 01:47 | Mesaj No:28 |
03 Şubat 2018 |
Telefonunun ekranı pimpis olanlara sinir oluyorum 😅 Biraz farklı kabul ama sanırsın telefonla yemek pisiriyorlar. Yağ el lekesi, yemek artığı ekran ilerlemiyor. O telefonla nasıl iletişim kuruyorsunuz aga be |
15 Temmuz 2022, 18:04 | Mesaj No:29 |
15 Kasım 2011 |
Geçmişe takılı kalana, her muhabbeti ustaca geçmişten birine dayandıran, geçmişten örnek veren, güzel bir konuyu baltalamayı beceren.... Hatta konuyla alakalı örneği en az 30 yıl öncesinden verebilme özelliği olanlara çok sinir oluyorum [emoji21] yoruyorsunuz yahu.
11 Eylül 2022, 13:31 | Mesaj No:30 |
03 Şubat 2018 |
Planlı iş yapan adama baştan savma işler yapmasını öğütleyenlere sinir oluyorum. Yapmayın olmuyor. Siz planlı düzenli olmayı deneyin çok seveceksiniz
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |