|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Kara Kartal,Açılış Tarihi: 30 Aralık 2021 (14:12), Konuya Son Cevap : 23 Ekim 2024 (01:19). Konuya 215 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
17Haziran 2024, 18:46 | Mesaj No:201 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
Bizim koclar çok tripliydi zor ikna ettik kurban olmaya köyde kestik Allah kabul etsin. İki gündür maffolfum.niye derseniz köyde genç kalmamış, haydi bi el at, gençsin güçlüdün diyen büyükdedelerle, dul nenelerin kurbanliklarini taşıyorum, kemik kesiyorum bugün döndüm daha doğrusu kaçtım eli kestim, beli ağrıttım. yaşlılık zor iş köylerde. Çocuklar gelmemiş et halletmeye çalışıyorlar. Gıyma eddircedime oğlum diyolar. Çok üzüldüm hallerine elimden gelende bu. Allah kabul etsin. Ben kurban olmadan geldim. Sahi kurbanlar böyle mi olur
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
21Haziran 2024, 23:43 | Mesaj No:202 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Çok Hamzalı çok balbacımlı çok abla çok teyzeyim birde yine İstanbulum Esma abla evdemisin
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
22Haziran 2024, 06:23 | Mesaj No:203 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Ooo kimler gelmiş hoş gelmiş evdeyim buyrun
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
23Haziran 2024, 02:20 | Mesaj No:204 |
03 Şubat 2018 |
Ooo başkanım has gezin yumurta goysan pişer istanbul deprem, sıcak ne işin var yaw aplm tez gel Bende düğün dernek takı sıra yapiyom
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
28Haziran 2024, 14:06 | Mesaj No:205 | |
Durumu: Medine No : 62825 Üyelik T.:
12 Ekim 2023 | Alıntı:
Rabbim evlatlarımızın geleceğini aydınlık kılsın dilerim, hem dünyada hem de ahirette; cümlemizle birlikte. Amin. | |
29Haziran 2024, 15:17 | Mesaj No:206 | |
03 Şubat 2018 | Alıntı:
İstanbul üzerinden poyraz tüm Türkiyeyi sarmış. Valla hoşgeldin poyraz Teşekkürler poyraz heryer esik püsük yakma ya rabbi😥😧
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler | |
29Haziran 2024, 19:58 | Mesaj No:207 | |
12 Ekim 2023 | Alıntı:
Bu dua için de amin diyorum, Rabbim cümleten kolaylıklar versin.
__________________ Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla "Andolsun biz bu Kur’an’ı, iyice anlaşılıp öğüt alınabilmesi için kolaylaştırdık. O halde düşünüp öğüt alacak kimse yok mu?" [Kamer Suresi 17, 22, 32 ve 40. Ayetler] | |
24 Eylül 2024, 00:39 | Mesaj No:208 |
03 Şubat 2018 |
26-45 doğu meridyenleri ile 36-42 kuzey paralelleri arasında hayatta kalmaya çabalıyoruz. Bugün de sağ selamet eve ulaştık şükür
24 Eylül 2024, 00:40 | Mesaj No:209 |
03 Şubat 2018 | Vasat taşındınmı özledik nerdesin
01 Ekim 2024, 22:41 | Mesaj No:210 |
12 Ekim 2023 | Aslında sık sık çevrimdışı girip bakıyorum ama çok hızlısınız, güncele taşınan konuları takip edemiyorum ki, öyle bakıp bakıp çıkıyorum : ) Bu alıntıdan bildirim gelmese fark etmeyecektim bu yorumunuzu da : ) Bu arada ismimi görmek sevindirdi, çok teşekkür ederim Taşınma işi henüz olmadı, ilçede yeni Toki konutları kullanıma açılmak üzere ve eşim de bu vesile ile boşalacak evleri bekliyor : ) Ben de bu arada ne yapıyorum derseniz... Hakkat ne yapıyorum ki? : ) Günlük internette sağdan sola dolaşıp duruyorum: okuyorum, izliyorum, insanlarla konuşuyorum, bazen fikir alıyorum, bazen fikir veriyorum, bir şeyler araştırıyorum vs derken bir bakmışım gün bitmiş : ) Bu arada en büyük sorunum: an itibariyle üzerinde çalıştığım bir projenin olmayışı. Kendimle benzer olduğunu düşündüğüm arkadaşlarımla birlik olup İslam için bir şeyler yapayım diyorum ama herkesin derdi başından aşmış görünüyor, kimse etkili vakit ayıracak gibi görünmüyor. Böyle tek başıma kalınca da, bazı fikirleri kendim uygulamaya çalıştım ama yok, tek başıma olmuyor. Dolayısıyla sadece kendim neler yapabilirim, kafamın içinde mantıklı bir şeyler bulana kadar boştayım : ) Hayırlısı bakalım zaman neler gösterecek : )
__________________ Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla "Andolsun biz bu Kur’an’ı, iyice anlaşılıp öğüt alınabilmesi için kolaylaştırdık. O halde düşünüp öğüt alacak kimse yok mu?" [Kamer Suresi 17, 22, 32 ve 40. Ayetler] |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |