|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Kara Kartal,Açılış Tarihi: 30 Aralık 2021 (14:12), Konuya Son Cevap : 23 Ekim 2024 (01:19). Konuya 215 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
06 Temmuz 2022, 19:57 | Mesaj No:81 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
Allah yardımcınız olsun şu sicaklarda mutfak cehennem provası gibi Karpuz-ekmek ikilisiyle karnimi doyuruyorum
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
16 Temmuz 2022, 00:49 | Mesaj No:82 |
03 Şubat 2018 |
Ütüyle aramızdaki bağı güçlendiriyoruz😝 Berbat bişi temmuzda birikmiş ütü yapmak 😧
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
23 Temmuz 2022, 12:10 | Mesaj No:83 |
03 Şubat 2018 |
Kim nerde tatilde diye durum mesajlarımı geziyorum😅😂 Sizin durumlar ne?
23 Temmuz 2022, 17:45 | Mesaj No:84 | |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Alıntı:
Tatil -Gezme -Yemek = çok para Ne isin var ya otur evinde En sağlıklısı yürüyüş yapamak
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." | |
24 Temmuz 2022, 01:30 | Mesaj No:85 |
03 Şubat 2018 |
Millette para çok o zaman Bende durum.mesajlarından tatile çıkanları izleyip fesatlanıyorum böyle 😣 Hanini bunlar ekonomi kötü herşey berbat benzin, kira zam edebiyatı yapiyolardı. Ne ara tatile gitmişler diye içimin kurdu kemiriyor 😅 Aman bana ne? Paraları var geziyolar. Yok çok sıcak ben yüruyemem bencede oturayım
24 Temmuz 2022, 11:59 | Mesaj No:86 | |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Alıntı:
Yok ya yürüyüş en güzeli Tabanlara kuvvet
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." | |
21 Eylül 2022, 09:43 | Mesaj No:87 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
2 ay sonra kendimi dünyada buldum adapte olmakta zorlanıyorum. Market, alışveriş, dışarı içeri, ev okul, ulaşim temposu üstüne uçuk fiyatlar. Kitap alırken kaynak ismi sordular en ucuzunu istedim Eve ruhen ve madden enkaz olarak girdim. Toplamaya çalışıyorum. Ama tokiye yazıl diyenlere 4 kitabın 750 liralık fişini göndericem Doğru.. betona ödenen para, çocuğunuzun eğitimine yapacağınız masraftan kat kat az. Çocukları okutmayın ev alın. Okumak çok pahalı memleketimde. Hadi hayırlısı.
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
21 Eylül 2022, 12:53 | Mesaj No:88 |
03 Şubat 2018 |
Abla kitap bedava, kaynak kitap vermişler bu sene, mahalledeki okula gidiyon neresi masraf. Özeldeyse kolejde felan bilemem tabi. Hiçbişey begenmiyonuz 😞😛
21 Eylül 2022, 16:14 | Mesaj No:89 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Tabi tabi. Hadi 4 yıl mahalleye verdin. 4 yıl ortaokul başka okul+4 yıl başka. şehri bi baştan bir başa gez. Köyler şehirlere taşınıyor. Servissiz hareket edilmiyor. Şehirlerde biraz nitelikli okullar özelikle proje imam hatip, fen liseleri şehrin ya bir ucunda ya dağ başında. Meb dağıtıyor hocalar kaynak listeler gönderiyor. Sınav odaklı bir eğitim sisteminde daha çok kaynak daha çok kitap daha çok kurs daha çok dersane. Sorsan kursu da veriyor. Yine biz beğenmiyoruz dimi. Nitelik aramazsan üniversitede çok. Annem adını yazsın 2 yıllık bi yerde okur. Teşekkür mü edelim yani Trabzon'a taşındığımzda ev tutarken okullara yakın olsun çocuklar servissiz gitsin istedik. Normal bişey istedik. 3.senemizde biri şehrin dogusuna biri batisina gitti biz merkezde. Adam desen işe 30 dklık mesafede o da servisle. Şehir değiştirdik yine aynı sıkıntı. Birini versen digeri servisli, hadi gitti en fazla 4 sene. Yok olmuyor yani. Bissürü anlattım bak senin yüzünden yine.)))
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
21 Eylül 2022, 17:56 | Mesaj No:90 |
03 Şubat 2018 |
😥😥 Seninle ugraşayım istedim abla😁 çok haklısın çok. Bizim bebekler bile servisle şehri dört dolanıyolar.Allah öğrenci ailelerine yardım etsin. Kendime sütllaç sipariş ettim. İçinde sadece şeker vardı galiba. Beyazlığı süt yerine un ve beyaz boyayla sağladılar muhtemelen
Konuyu Toplam 15 Kişi okuyor. (0 Üye ve 15 Misafir) | |