|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Kara Kartal,Açılış Tarihi: 30 Aralık 2021 (14:12), Konuya Son Cevap : 23 Ekim 2024 (01:19). Konuya 215 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
16 Temmuz 2023, 06:11 | Mesaj No:151 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Geveze kuşların konferansını dinliyorum. Keşke size atabilsem bu senfoniyi. Sizin tek derdiniz rızık. Nedir bu şamata diyesim geldi. Dibimdekinden en uzkatakine kadar dikkat kesildim heyecanlı, neşeli senfoniyi dinliyorum. Acaba bizi, dünyayı mı çekiştiriyorlaki diye düşünmedim değil Hepsi çok fena. Yuvayı yapan dişi kuş bunlar bence kocaları çekiştiriyorlar.)) Yoksa bu kadar çeneye vurmaz herhalde 😄 Erkenci kuşlara selam Olsun
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
16 Temmuz 2023, 15:53 | Mesaj No:152 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
Dişi kuştur abla dişi Eline sağlık dememiş, günaydın dememiştir, kirayı geciktirmiştir kesin ondandır alemsin aplam ya Kuşlar iyidir aplam huzur verir. Gevezesi nadir bulunur tadını çıkar Banada yolculuk var bir müddet uzaklaşcam
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
23 Temmuz 2023, 13:27 | Mesaj No:153 | |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Alıntı:
Duyanda tlf kullanmıyo sanır .Tlf dan bağlan
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." | |
23 Temmuz 2023, 20:24 | Mesaj No:154 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Tam uzaşlama galiba başka yerlere gidince eline bile almak istemiyor telefonu insan içine dönmek istiyor krtal editte öyle olmuşdur belki
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
26 Temmuz 2023, 23:46 | Mesaj No:155 |
15 Kasım 2011 |
Denizden 2 bin 500 metre yüksekte bir milyon tane yıldıza sanki elimi uzatsam yakalayacak gibiyim. O kadar çoklarki kayanlari izlemek, her birine dokunacakmiş gibi hissetmek nasıl güzel ve tarifsiz anlatamam. Güneşe en yakın mesafeden sizin için gökyüzünden yıldızlar toplayıp gönderdim sayın⭐⭐💫💫💫💫💫 Durumlar çok güneşli masmavi gökyüzülü, ışıl ışıl yıldızlı...
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
26 Temmuz 2023, 23:59 | Mesaj No:156 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
maşallah deşarz olmuşsunuz hocam sefanız olsun
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
27 Temmuz 2023, 00:15 | Mesaj No:157 |
15 Kasım 2011 | Önümde yorucu günler, ardından zor, sancılı bir sene beni bekliyor güneşi ayı yıldızı rüzgarı heybeme doldurdum çok ihtiyacım olacak çok.)) Bunaltıcı, nemli sıcakları deniz seviyesinde bırakıp yükseklere kaçtık. Artık ineyim zirve başdöndürücü))) Deniz seviyesi beni bekler)
27 Temmuz 2023, 16:56 | Mesaj No:158 | |
18 Aralık 2010 | Alıntı:
Geçer inşaAllah Sende dikkat et ,terleme,üşütme,yorma kendiini
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." | |
28 Temmuz 2023, 11:47 | Mesaj No:159 |
15 Kasım 2011 | Sıcaklar çarptı desene editimYaylanın cam gibi güneşinde kavrulup gece ayazında kat kat giyinip buz gibi suyundan içtim terleme hastalık şöyle dursun dipçik gibi olduk editim Şehir hattında bunları yapsam çoktan yamulmuştum) Aşırı geçmiş olsun editim dikkat et kendine
28 Temmuz 2023, 15:34 | Mesaj No:160 | |
18 Aralık 2010 | Alıntı:
Keyifli günlerin tadını çıkar Yinede dikkat et kendine
Konuyu Toplam 4 Kişi okuyor. (0 Üye ve 4 Misafir) | |