|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Kara Kartal,Açılış Tarihi: 02 Şubat 2022 (12:18), Konuya Son Cevap : 10 Kasım 2023 (16:50). Konuya 133 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:121 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]()
Sükutu Ezber ![]()
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:122 |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]()
Nebevi sevda?
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
![]() |
![]() | Mesaj No:123 |
Durumu: ![]() Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | ![]() islaminesil ![]()
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
![]() |
![]() | Mesaj No:124 |
Durumu: ![]() Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | ![]()
Hiçbiri 1 hak veriyorum, kim tahminde bulunursa buldunuz buldunuz yoksa cevabı vericem. Hepsini saya saya bağdat bulunur tabi😂
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:125 | |
Durumu: ![]() Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | ![]() Alıntı:
![]() Sen bizden uyanık çıktın .. Mihrinaz dedim bildim mi ![]()
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." | |
![]() |
![]() | Mesaj No:126 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]()
Nebevi sevda çıkarsa düşüp bayilazaamm😅
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:127 | |
03 Şubat 2018 | ![]() Alıntı:
![]() ![]() Cık bilemedin. Sırayla saymayın yormim sizi hadi çok güzel bilemediniz harika bilemediniz ![]() Çok eylenyrum bu durumlarda ![]() Cevaplıyorum tarihte en başarılı bulduğu , yerinde olmak istediği kadın Azize Osmana olan üye emekdar üye Esmanur ![]() Tekrar ediyrum. Harika bilemediniz çok güzl bilemediniz öyle güzl bilemedinizki ![]() ![]()
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:128 |
03 Şubat 2018 | ![]() Bayılana ne veriliyodu yaafff ![]() ![]() Abla sana ondan vericektim aziz özdeyişi hatirlayamadım ![]() Korkma korkma o deil ![]()
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:129 |
03 Şubat 2018 | ![]()
Tanicakmiısınz bakalm Sakin biri olan bu kişiyi en çok sinirlendiren olay eve getirilen kedi olmuş ![]() ![]() Gülistansare ![]() Esmanur ![]() Nurşen ![]() Su damlası ![]()
![]() |
![]() | Mesaj No:130 |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]()
Su damlası?
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
![]() |