|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 28 Kasım 2022 (11:55), Konuya Son Cevap : 23 Ekim 2024 (01:23). Konuya 38 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
01 Aralık 2022, 20:03 | Mesaj No:11 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Kulağimdan şüphe ettim bir an.)) Soldan yürürsem ritmi ve rotayı kaybediyorum.)) 1 ve 2 sizden kaldı mı hocam? .)) Demekki suistimal edenler hep uzak olmuş sizden.)) Ne güzel... 3. İNATSINIZ Velhasıl. ) Bu kürt inadı.))Hayır'da direteni laz inadı oluyor ordan biliyorum.))) 4. Kızma eşiginiz yüksektir inşallah. ))
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
01 Aralık 2022, 20:33 | Mesaj No:12 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Esma hanim sizde de yaşlılık sendromu var korkunun ecele faydası yok sen 35 yaş şiirini aşarken akp iktidarda bile değildi ) Yaşlıya saygı lütfen))) Öneriniz nedir bu yaşlı hanıma niye sorduysam bu soruyu siz gelene kdr zaman aşımına uğrar bu soru ve ben ya bunarım ya ölürüm ))
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
01 Aralık 2022, 22:19 | Mesaj No:13 | |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | Alıntı:
Heyelanlı bölge/heyecanlı bölge Herkeste varsa bu tuhaflık sorun yok abi Abi sendeki bu tuhaflıklarla çok dayak yersin malesef bu kadar ince ruhların dünyası değil bu dünya abi sen beni cezalandırsanmı
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler | |
02 Aralık 2022, 09:42 | Mesaj No:14 | |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Alıntı:
Toparlanamassam şayet Esma dan helva isticem .Bi güzel terayağlı kavurup tüm forma dağıtsın..😊 Bence şöylede yapabiliriz can abim ... Bi güzel cuma hurmetine dua edin bana 😊 Rabbim simdiden kabul buyursun (Amin)
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." | |
02 Aralık 2022, 20:12 | Mesaj No:15 |
19 Ekim 2008 |
[QUOTE=su damlası;440176]Tamda öyleyim hocam şuan dağınık , toparnabilirsem inşaAllah .. Toparlanamassam şayet Esma dan helva isticem .Bi güzel terayağlı kavurup tüm forma dağıtsın..😊 Bence şöylede yapabiliriz can abim ... Bi güzel cuma hurmetine dua edin bana 😊 Rabbim simdiden kabul buyursun (Amin)[/QUO irmik helvasımı un helvasımı pahalılık aldı başını gidiyor ama kuruyemişini yağını esirgemem kırk yılın başı toprağım helva istemiş )))) şaka bir yana geçmişler olsun rabbim şafi ismi şifa versin
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
02 Aralık 2022, 22:12 | Mesaj No:16 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Saatlere kendimi bildim bielli tuhaf aşırı bir sempatim var. Saat dediysem öyle pahalı kol saatleri değil yani.)) Evin her yerinde saat, saatli objeler olmalı. Hediye alırken dahi önce saatlere baktığımı farkettim. Gittiğim yerlerde gözüm duvar, raf, kitapliklarda illa saat arar. Yoksa mutlaka bir saat alıyorum))Pili yoksa bile o duvarda olmalı. Tuhaf))
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
02 Aralık 2022, 23:33 | Mesaj No:17 | |
18 Aralık 2010 |
[QUOTE=Esma_Nur;440188] Alıntı:
Mihrinaz saat diyince aklıma geldi birden .. Benim de tencere tava alma gibi bi tuhaflıgım var ..Aldıkdan sonra denemeden kenara koyuyorum .. Bu tutku cok fena bence yenmek lazım
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." | |
03 Aralık 2022, 15:58 | Mesaj No:18 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
Su damlası o kadar tencere tavayı nereye koyuyosun çehiz için alıyosan sürekli yemek pişirceksin demek Elim cebimde gezme huyum sürekli cebimde😎
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
03 Aralık 2022, 16:43 | Mesaj No:19 | |
18 Aralık 2010 | Alıntı:
Gönül almakda güzel ... Markete gittigimde aldıklarımı poşete koydukları an yere koymama huyumu seviyorum Yere konursa sinirlerim tepemde geziyorum
03 Aralık 2022, 22:41 | Mesaj No:20 | |
19 Ekim 2008 |
[QUOTE=su damlası;440200] Alıntı:
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |