|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 28 Kasım 2022 (11:55), Konuya Son Cevap : 23 Ekim 2024 (01:23). Konuya 38 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
28 Kasım 2022, 11:55 | Mesaj No:1 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Garip ve Tuhaf Türlü Türlü Huylarınız Garip ve Tuhaf Türlü Türlü Huylarınız Kendinizde tuhaf bulduğunuz,her seferinde tekrarladığınız... size göre normal başkasına tuhaf gelen davranışlarınız, huylarınız neler forumcular? Yanımda yürüyen kişilerin hep sağında bulunup yürüdüğümü farkettim Onlar bilinçli olarak solumu seçmiyorlarsa ben hep sağ taraflarindayım. Tuhaf geldi açıkçası Elime aldığım her eşyayı koklama huyum👃🙈 Çocuklar söyledi yıkanmış kıyafetleri hem ıslakken hem kurumuşken hem katlarken kokluyormuşum pessss
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konu Sahibi Mihrinaz 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Gazze'den Daha Çaresiz Bir Dünya | Makale ve Köşe Yazıları | Mihrinaz | 0 | 48 | 23 Aralık 2024 15:52 |
Dedesi Ruhunun Yanında | Serbest Kürsü | Sükutu-Ezber | 4 | 80 | 17 Aralık 2024 19:46 |
Peygamberler Neden Sadece Ortadoğu'ya Geldi? | Peygamberler(a.s) | Esma_Nur | 1 | 71 | 16 Aralık 2024 08:47 |
Namaz Hep Vardı | Namaz-Abdest-Teyemmüm | Mihrinaz | 0 | 62 | 16 Aralık 2024 08:36 |
Esad Ailesinin Keyfi Tutuklamaları | Makale ve Köşe Yazıları | Mihrinaz | 3 | 96 | 09 Aralık 2024 17:02 |
28 Kasım 2022, 15:05 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
Herşeyi sayma, yolda gördüğüm bütün tabela ve yazıları okuma huyum Selam medine forum. Ayağımın tozuyla yeni konudan selam vereyim
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
28 Kasım 2022, 20:17 | Mesaj No:3 |
15 Kasım 2011 |
Herkes evde olmasına rağmen, saat kaç olursa olsun her asansör sesine kapıya biri gelmiş gibi dikkat kesilmem tuhaf Hoşgeldin editörüm seni görmek güzel. Hayırlı forumlar kaldığın yerden
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
28 Kasım 2022, 20:19 | Mesaj No:4 |
15 Kasım 2011 | Tabela afiş okuma tuhaflığı genel bir tuhaflık.)))
29 Kasım 2022, 07:48 | Mesaj No:5 |
03 Şubat 2018 |
Parmak çıtlatıyorum sürekli. Ayak parmağını bile Şuraya yazmadan önce normal gelirdi artık tuhaf geliyor. Aklıma geldikçe yazayım yüzleşeyim şu tuhaflıklarımla.
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
29 Kasım 2022, 15:27 | Mesaj No:6 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Kemiklerini ve boynunu kıtlatmak kemiklerinin yaşlanmasına sebebmiş dr lr çok tehlikeli buluyor düşün derim bir dahakine Aklıma gelmedi tuhaflığım ciddi söylüyorum )) gelirse yazarım
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
29 Kasım 2022, 22:23 | Mesaj No:7 |
03 Şubat 2018 |
Telefonda kopyalama yapınca silinecekmiş hissiyle parmağimın ucunu başka yere değdirmiyorum Az önce farkettim Ne tuhafım Esmanur vardır bi tuhaflık illa ya Bi düşün bakalım. Şu başlık olmasa farkında bile değilmişim Su damlası sende mi
30 Kasım 2022, 16:56 | Mesaj No:8 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Doludurda aklıma gelmemişdi bir tanesini buldum bazen aşırı saflaşırım aklıma başıma gelince gülerim kendime
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
30 Kasım 2022, 22:04 | Mesaj No:9 | |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Alıntı:
Ama bir türlü bulamadım tuhaf gelen hallerimi Benden başkasına sorsan sıralarda ben bulamadim .. Aklıma gelince yazarım
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." | |
01 Aralık 2022, 19:16 | Mesaj No:10 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 |
Laz hocam, Ya sağcısın yada Sol kulağın iyi duymuyor.) koklama konusu evrensel nisa taifesinin temizlik sendromudur.) Kartal, Seninde okuma yazma öğrenme psikolojisi.)) Tabela okuma sendromu hepimize var.ağrı muş arasındaki yolda bi tabelada rastladım. Karayolları HEYELANLİ BÖLGE YAZMIŞ birileri HEYECANLI BÖLGE olarak değişmiş. Ne zaman o yola girsemo tabelayi okumak heyecan için bekliyorum. ) Esma hanim sizde de yaşlılık sendromu var korkunun ecele faydası yok sen 35 yaş şiirini aşarken akp iktidarda bile değildi ) Fadime abla senin durumu ne sen sor ne ben yorum yapayım bırak dağınık kalsın. ) Benim ise yüzde yüz imkansız olduğunu bildiğim halde yüzde yüz olacakligi seçiyorum.) İkincisi yüzde yüz art niyet sezdigim halde yüzde yüz iyiniyetimden vazgecemiyorum. üçüncüsü bir konuda evet demişsem evetimden yanıldığımı anladigim halde direniyorum.) Dördüncüsü birisine kizarsam ve intikam almak istersem ceza verme yetkim olursa evlendiririm.)) Simdilik tuhaflıklarim bunlar.)
__________________ Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |