|
Konu Kimliği: Konu Sahibi günışığı,Açılış Tarihi: 25 Ağustos 2008 (18:06), Konuya Son Cevap : 20 Ağustos 2023 (00:02). Konuya 21 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
18 Ağustos 2012, 21:33 | Mesaj No:11 | |
Cevap: Medineweb'i ünlülere sorduk!! Alıntı:
| ||
30 Nisan 2013, 17:46 | Mesaj No:12 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: Medineweb'i ünlülere sorduk!!
KÜÇÜK EMRAH Bak Gülcan burasi Medineweb artik burda emniyette olacaz annemi de alip getirecem buraya mutlu olacaz göreceksin aglama artik gülcan artik bize sahip cikacaklar. ERMAN HOCA Artik bende bundan sonra Medineweb'de spor bölümlerinde yayin yapacagim.Ugurcugum su son acilan konuyu geri al ,geri al bak iste orda konu basligina faul yapilmis ama admin arkadasimiz görmemis... ))))
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
23 Ekim 2013, 15:26 | Mesaj No:14 |
Durumu: Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | Cevap: Medineweb'i ünlülere sorduk!!
Kuşum Aydın : efendim Allhıma bin şükür bende girdim medinewebe ne var ne yok baktım biraz vallahi çok faydalı bi site herkes tafsiyeee ediyordu sonunda bende tanıştım tülinle canerri de getirecem buraya meşru bir şekilde evlendircem sonunda onları. medineweb sayesinde ))) çok güzel olmuş |
23 Ekim 2013, 17:22 | Mesaj No:15 |
Durumu: Medine No : 17525 Üyelik T.:
23 Mart 2012 | Cevap: Medineweb'i ünlülere sorduk!!
bülent ERSOY Efenimm öncelikle böylesine müstesnaa ve de istisna bir site olan SİTE-İ MEDİNE-İ MÜNEVVERE' ye üye olmamdan mütevvellid çok mütehassıs ve de mesud olduğumu zat-ı alinize arz etmeyi karz-ı hasen türünden bir borç bilmekteyim.son derece muazzamu'l muazzam olan bu siteye dahiliyeti bana bahşeden ALLAH Ü TEALA'ya '' giydiğim kürk'ün tüyleri '' adedince şükretmeyi UBUDİYET'İ İLAHİYYE bilmekteyim... YAPINTIDIR |
23 Ekim 2013, 17:39 | Mesaj No:16 | |
Durumu: Medine No : 14300 Üyelik T.:
08 Ekim 2011 | Cevap: Medineweb'i ünlülere sorduk!! Alıntı:
__________________ 'Ve KaLP 'Leri Birbirine Isındıran YanLızca ALLAH 'Dır.. '' [ENFÂL - 63] | |
24 Ekim 2013, 20:38 | Mesaj No:17 | |
Durumu: Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | Cevap: Medineweb'i ünlülere sorduk!! Alıntı:
bu daha güzel olmuş | |
02 Ağustos 2015, 15:22 | Mesaj No:18 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 | Cevap: Medineweb'i ünlülere sorduk!!
ALLAH iyiliginizi versin
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
31 Mart 2021, 01:45 | Mesaj No:19 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
Bir zamanin ünlüleri bir zamanın bilinmeyenleri.ibretlik aslında. Aklıma gelen ünlü denilen medyatik isimlere sorayım bende bakalım ne diyecekler? Serdar Ortaç Abi zamanında medineweb e gelmedigim için bin pişmanım. Ahmet Kaya'ya ettiğim sözler kadar hem de. ekmek nimet çarpsın abi. Abi haramla karı kız kumarla hayatı mahvettim. Töbe ettim. Ne mutlu Müslümanım diyene abi Ertuğrul Gazi (Engin Altan Düzyatan) Üye endişesine düşüp kimsenin gölgesi olmayacağız. Hak için, haktan gayrı bir yola düşmeyeceğiz. Yaşasın medineweb gardaşlığımiz. Fatih Portakal Efendim biz Allah için medineweb de hizmet ediyoruz. Haktan yana,mazlumdan yana hakkaniyetli prensipli bir sitede doğru ve güvenilir haber sunmaya devam edicem. Haber sonunda Kuran'dan bir ayet okuyacağım her akşam. Lafı çok dolandiriyormuşum, milleti bayiyomuşum. Karar verdim emekli oluyorum. Domates biber patlıcan ekicem. Nihat Hatipoğlu -geliyorduuu üyeler... medineweb sokakları sessizzzzzz... medineweb sokaklarııı kimsesizzzzzz... bakıyorlardı etraafınaaa... sağa sola bakıyorlardı uzun uzun... yürüyorlardı devam ediyorlardı sonra... meedineweb'de ay en tepede parıldıyordu... İlber Ortaylı Hayatımda bu kadar bilgili, kültürlü insanı hiç bir arada görmedim. Görüyorum ki aramıza yeni hocalar alimler katılmış. Maşallah medineweb şuna bak çok iyi çok😅 |
31 Mart 2021, 12:40 | Mesaj No:20 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Yeniler efsane olmuş editör bey Nihat Hatipoğlu ve İlber Ortaylı hocam şahane. Bu kadar kültürlü adamı başka hiçbir yerde bulamazdıewet000
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |