|
Konu Kimliği: Konu Sahibi günışığı,Açılış Tarihi: 25 Ağustos 2008 (18:06), Konuya Son Cevap : 20 Ağustos 2023 (00:02). Konuya 21 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
25 Ağustos 2008, 18:06 | Mesaj No:1 |
Medineweb'i ünlülere sorduk!! Medineweb'i ünlülere sorduk!! Reha muhtar medinewebi ilk keşfettiğimde ateş hattını sunuyodum ve bütün konularımı buradan seçiyordum daha sonra kendimi biraz fazla kaptırdım olsa gerek bi kaç programa çıkamadım foruma daldığım için kanaldan kovuldum ama iyiki kovulmuşum artık bütün günümü medinewebde geçiriyorum teşekkürler medineweb her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsan Fatih Terim şimdi maç öncesi taktiklerimizi medineweb spor bölümlerini inceledikten sonra futbolcularımıza aşılıyoruz gerçekteen iyii bir bölüm heeee bu bölüm daha geliişir mi avrupa takımları hakkında daha detaylıı incelemeler yapılaabilir mi bence yapılabilir ama yinede Türkiyenin en büyük sitesi olma yolunda güzel bi ekip çalışması içersinde ilerliyolar italyanların bi lafı var laa tempooo paapaaazee del rizotto sittirella pasto yani ne demek her zaman papaz pilav yemez o yüzden diğer sitelerin ufacık bi açığında medinewebin kanatlardan yaptığı doldurmalar sonucunda golleri atacağına ve 1 numara olacağına yürekten inanıyoruz ibrahim Tatlıses bakııııın sizlere sesleniyorummm ey vicdansız insafsız insanlarrrr ibrahim tatlısess kimseye eyvallah demezzzz ibrahim tatlıses medinewebe giriyosa bu dogrudur medineweb aslaaa sizlerin oyunlarıyla yıkılmaz önce Allah'a sonra halkımıza güveniyorum medineweb karşısınaaa bir sürü site koyuyosunuzz ama evelallah biz yine açık ara öndeeeyizzzz sanaa sesleniyorummm eyyy vatandaşşşşş ne diye halaaaa medinewebe üye olmadın Allah cezanızı verecek mustafa topaloğlu : medineweb güzeldir zaten güzel olmasa aşk olmaz aşklar çok faydalı bişeydir portakalda faydalıdır o zaman portakal aşk mıdır Allah kimseyi aşksız ve medinewebsiz bırakmasın..uzayda bile en popüler site medinewebdir..dostlarım öyle söylüyor.. Kuşum Aydın : efendim Allhıma bin şükür bende girdim medinewebe ne var ne yok baktım biraz vallahi çok faydalı bi site herkes tafsiyeee ediyordu sonunda bende tanıştım tülinle canerri de getirecem buraya meşru bir şekilde evlendircem sonunda onları. medineweb sayesinde süleyman demirel sevgili vatandaşlarım artık ülkeyi yönetmek daha da kolaylaştıı tabiki de şimdi vatandaş ne seviyor ne sevmiyor hükümetimiz giriyor orda medineweb halkın sesini duyuyor ona göre icraatlarını yapıyor ..... bizim zamanımızda böylemiydi ? medineweb vardı da biz mi girmedik ? nazmiye bile bağımlısı oldu çıkamıyor medinewebden..binealeyh medineweb politika açısından da fevkalade faydalı bi sitedir bu arada gap projesi de benimdir... Bülent abla efenimm yüce Allah-ü tealanın bana bahşettiği şu nacizane can-ım ile boş zamanlarımda internet diye tabir edilen alanda bilgi paylaşımlarının yapıldığı çok muhterem medineweb ailesine bendeniz de katılmış bulunmaktayım bu paylaşımları yapanları tevazu ve telafile tebrik eder zat-i muhterem medineweb ailesine başarılarının ve saadetlerinin devamını dilemeyi borç bilirim efendim gerçekten çok başarılı bir site.. Deniz Baykal Bende mi namaz kılacaktım..benimde mi ellerim havaya kalkıp dua edecekti.Allahım iyiki medinewebdeyim.. alnt. | |
Konu Sahibi günışığı 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Teravih namazının hız sınırları... | Namaz-Abdest-Teyemmüm | Kara Kartal | 5 | 2493 | 29 Ağustos 2008 14:40 |
Sünnetten uzak olduğumuz kadar insanlıktan... | Makale ve Köşe Yazıları | Kara Kartal | 1 | 1829 | 28 Ağustos 2008 16:46 |
Medineweb'i ünlülere sorduk!! | Forum Etkinlileri | Mihrinaz | 21 | 11342 | 25 Ağustos 2008 18:06 |
gülmek isteyen beylere ..evlilik.. | Fıkralar-Hikayeler | Mihrinaz | 8 | 2814 | 16 Temmuz 2008 00:15 |
Eğer birini seviyorsan | Fıkralar-Hikayeler | Kara Kartal | 5 | 2685 | 14 Temmuz 2008 11:34 |
25 Ağustos 2008, 18:48 | Mesaj No:2 | |
Durumu: Medine No : 1808 Üyelik T.:
11 Mayıs 2008 | Cvp: Medineweb'i ünlülere sorduk!! Alıntı:
| |
25 Ağustos 2008, 19:42 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 7 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cvp: Medineweb'i ünlülere sorduk!! ::::
__________________ Her insan hata eder. Hata işleyenlerin en hayırlıları tevbe edenlerdir. Tirmizî, Kıyâme, 49; İbn Mâce, Zühd, 30. |
25 Ağustos 2008, 20:00 | Mesaj No:5 |
Cvp: Medineweb'i ünlülere sorduk!! şahsen deniz baykalı asla burda görmek istemem... onda hidayetlik bi ışık bile yok.... | |
25 Ağustos 2008, 20:27 | Mesaj No:6 |
Cvp: Medineweb'i ünlülere sorduk!! medinewebi ilk keşfettiğimde ateş hattını sunuyodum ve bütün konularımı buradan seçiyordum daha sonra kendimi biraz fazla kaptırdım olsa gerek bi kaç programa çıkamadım foruma daldığım için kanaldan kovuldum ama iyiki kovulmuşum artık bütün günümü medinewebde geçiriyorum teşekkürler medineweb her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsan süper ya çok hoşuma gitti allah razı olsun
__________________ her şeyin bir zamanı vardır sadece sabret.... | |
25 Ağustos 2008, 20:29 | Mesaj No:7 | |
Cvp: Medineweb'i ünlülere sorduk!! Alıntı:
.......... | ||
25 Ağustos 2008, 23:31 | Mesaj No:8 |
Durumu: Medine No : 785 Üyelik T.:
07 Şubat 2008 | Cvp: Medineweb'i ünlülere sorduk!!
Bana neden kimse sormadı
__________________ İlahi Azrail sen adamı öldürürsün |
26 Ağustos 2008, 02:57 | Mesaj No:10 |
Cvp: Medineweb'i ünlülere sorduk!!
ünlü olmak bir meziyet mi? komplekse girmeğe gerek yok .sizin ünlülere yada ünsüzlere ihtiyacınız yok .çünkü rabbim sizi biliyor. belki latife için açmışsınız bu forumu ama latifesi de hoş değil
| |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |