|
Konu Kimliği: Konu Sahibi aslıı,Açılış Tarihi: 03 Şubat 2013 (22:48), Konuya Son Cevap : 04 Şubat 2013 (21:55). Konuya 1 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme: |
03 Şubat 2013, 22:48 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 15266 Üyelik T.:
14 Aralık 2011 | miniklere sorduk <3<3 miniklere sorduk <3<3 Anaokulunda okuyan 5 – 6 yaş çocuklara “Peygamber Efendimiz hakkında ne düşünüyorsunuz?” diye bir soru sorulmuş, Bakın Nasıl Cevaplar dünya tatlıları ) ♥ Fatma Nur (6 yaş): Peygamber Efendimiz’i çikolatadan bile daha çok seviyorum. Ayşe Nur (6 yaş): Peygamber Efendimiz yanımda olsaydı O’na sırlarımı söylerdim. Çünkü O sırlarımı kimseye söylemez. ... Mustafa Said (5 yaş): Peygamber Efendimiz’i rüyamızda görebilmek için O’nun adını deftere yazabilmek gerekir. Şeyma (6 yaş): “Muhammed Mustafa” yani peygamberimiz deyince ben çok üzülüyorum. Çünkü O, rüyama hiç gelmiyor, hep kötü insanlar geliyor. Ne olur peygamberim sen gel, kötü insanlar gelmesin! Esra Nur (5 yaş): Şimdi biz burada arkadaşımıza kötü bir şey söylersek Peygamber Efendimiz duyar ve cennete gittiğimiz zaman bizi karşılamaz. Ayşe Serra (5 yaş): Uyuyunca hep Peygamber Efendimiz’i düşünüyorum. Ahh keşke yanımda olsaydı! Süleyman (6 yaş): Peygamber Efendimiz benim hep yanımda otursun. Ben de O’nun kucağına yatayım. Çünkü O’nu çok seviyorum, hem de çok özlüyorum. Ahmet Hüsrev (6 yaş): Peygamber Efendimiz yanımda olsaydı O’nunla birlikte Kur’ân öğrenirdim. Çünkü O çok güzel Kur’ân öğretir çocuklara. Ömer (6 yaş): Bence Peygamber Efendimiz herkesi uyarmak için gelmiş dünyaya. Kötülük yapmamaları için. Zaten kötülük yapanlar Peygamberimiz’isevmiyordur. Ben kötülük yapmıyorum çünkü Peygamberimiz’içok seviyorum. Beyza (6 yaş): Peygamber Efendimizin ölmesini istemiyorum ama vefat etmiş. O yüzden O’na sadece duâ ediyorum geceleri. Allah’ım ne olursun Cennet’te Efendimiz’i göreyim! Yunus Emre (5 yaş): Peygamber Efendimiz bu dünyaya bizi görmek için gelmiştir. Kötülere “iyi olun!” demiştir, ama bazıları iyi olmuştur bazıları olmamıştır. Keşke bir daha gelse, onu çok seviyorum! Gamze (5 yaş): Peygamberimiz’ekötü laf söylememek lazımdır. Eğer söylersek Peygamberimiz bizi sevmez, O sevmezse Allah da sevmez. İlayda (6 yaş): Peygamber Efendimiz melek gibi bir insandır. Çünkü Cennet’te yaşıyor. Hem çocukları sevdiği için de ona melek diyorum. Büşra (6 yaş): Peygamberimizi çok seviyorum. Çünkü O bana iyilik yapıyor. Beni Cennet’e götürüyor. O olmasaydı ben nasıl Cennet’ e giderdim, Allah korusun. Talha (6 yaş): Peygamber Efendimizi görebilmek için Cennet’e girmek istiyorum. Ve O’nunla orada yaşamak istiyorum.
__________________ ''onlar sanıyorlar ki, biz sussak mesele kalmayacak. halbuki,biz sussak, tarih susmayacak.. tarih sussa, hakikat susmayacak........'' |
Konu Sahibi aslıı 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Birlik ve beraberlik ahlakımız | Serbest Kürsü | aslıı | 0 | 1991 | 04 Mart 2014 01:22 |
Çocuk ve yalan | Çocuk ve Aile Sağlığı | aslıı | 0 | 2307 | 04 Mart 2014 01:20 |
yeterlilik deneme sınavı | Deneme Sınavlar/Paylaşımlar | fatmabalci19 | 1 | 3852 | 15 Mart 2013 16:54 |
kur'an'da peygamber hanımlarına uyarılar | Kur'ân-ı Kerim Genel | aslıı | 0 | 2694 | 14 Şubat 2013 11:48 |
miniklere sorduk <3<3 | Hz.Muhammed(s.a.v) | " İdiL Su " | 1 | 2146 | 03 Şubat 2013 22:48 |
04 Şubat 2013, 21:55 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 20148 Üyelik T.:
07 Eylül 2012 | Cevap: miniklere sorduk <3<3 inşallah hep dogru yolda yürürler bizlerin düştügü hatalara düşmezler...
__________________ |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |