|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MERVE DEMİR,Açılış Tarihi: 02 Ekim 2007 (01:14), Konuya Son Cevap : 07 Kasım 2023 (08:12). Konuya 23 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
04 Mayıs 2017, 10:04 | Mesaj No:21 | |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 | Alıntı:
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. | |
28Haziran 2019, 19:46 | Mesaj No:22 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Bagımlılık,es geçmeme ,Bi göz atım deme sonra bakarim şu işime 😊 Yok,yok dinleneyim biraz ne var ne yok formda 😍say say bitmez ..🤗
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
07 Kasım 2023, 08:12 | Mesaj No:24 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Eve girmeyi medinewebe giriş gibi düşünme, eşyaların yerini soranlara arama butonuna yaz, şu karışıklığa bak kaç kez dedim farklı konuları şuraya koymayın, eve 2 kez üstüste ekmek almadan gelen çevrimdışı olsa, yemek begenmeyeni banlayıp üzerini çizme fikri, memnuniyetimii rep puanla takdir etme fikril, pazartesi günleri teknik oda titizliği ile iş yapmak, yazlık-kışlık ayrımı yaparken, gereksizleri atarken ölü ve kırık linkleri temizliyormuş hissi.... bunlar da mesleki dezenformasyon ))
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |