|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MERVE DEMİR,Açılış Tarihi: 02 Ekim 2007 (01:14), Konuya Son Cevap : 07 Kasım 2023 (08:12). Konuya 23 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:1 |
Forumun yan etkilerii :) Forumun yan etkilerii :) Anne yemek yaptıktan sonra: -Emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım anne.... Biri elinde kağıtla size adres sorunca: -Dostum link yanlış.İstersen bir kontrol et.... Fotoraf albümüne bakarken: -Capslar bir harika....... Biri beyendiği bir şey verince: -repi hakettin........ olleyy olleyy olleyy olleyy olleyy olleyy olleyy Kardeşten bir bardak su isterken: -Kardeşim bir bardak su getirirsen seni rep e boğarım........ Birine hediye alırken: -Bu harika!Hemen indiriyorum........ Birine bir şey hazırladıktan sonra: -Senin için upload ettim........ Sınıfta biri küfrederse: -Oğlum manyakmısın?Banlanıcan şimdi...... Arkadaşlarına yemek yaptıktan sonra: -+replerinizi bekliyorum............... Daha önceden konuşulan bir mevzuyu tekrar duyunca: -Bu konu daha önceden verilmişti......... sanatçıdan imzalı foto alan yetkili -hocam imzanız izin verilen boyutlardan büyük -görmek istemediğimiz birini görünce invisible olabilsek -eee biriyle tartışıp peş peşe bağırırken ordan biri çıkacak. Flood yapmayalım lütfen herkes sırayla bağırsın. -yoklama kağıdına imzamı atıyorum yine uyarı lütfen imzanızı altı karakterden fazla atmayınız ben:anneee yemek çok güzel olmuş ellerine sağlık diyecem ama teşekkür butonu nerde acaba annem: ? -Sayın Müdürüm malumunuz yeni evliyim şartlarımız çok zorlanıyor sizden maaşıma biraz rep istiyorum -Müdür + eee doktor ne dedi neyin varmis? - kan tahlili falan yaptilar bedenimde bir virüs varmis + öylemi neymis virüsün ismi? - nasil yani neymis virüsün ismi? + formatlasak acaba gecermi? - ne dion sen anlamiyorumki?? + bos ver simdi ben sana o kadar dedim dimi yaklasma internete virsüs bulasir diye Çocuk: Bana annemi anlatsana bana Baba: Senin annen bir melekti, bir sürü rep i vardı, bütün kurallara uyardı, bir kere bile aynı yazıyı iki kere yazmadı, hep küçük harflerle yazdı ama kader erken banladı anneni
__________________ İmanı olanın, imkanı tükenmez. | |
![]() |
![]() | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
![]() | Videolar/Slaytlar | Medine-web | 1 | 2953 | 23 Ağustos 2013 00:41 |
![]() | Makale ve Köşe Yazıları | Medine-web | 6 | 3678 | 26 Ocak 2013 22:53 |
![]() | Makale ve Köşe Yazıları | MERVE DEMİR | 0 | 3318 | 06 Aralık 2012 10:48 |
![]() | Komik Paylaşımlar | Allahın kulu_ | 10 | 7950 | 03 Kasım 2012 23:19 |
![]() | Makale ve Köşe Yazıları | Esadullah | 11 | 7403 | 02 Ekim 2012 21:16 |
![]() | Mesaj No:4 |
![]()
MÜMİN KARDEŞİM SİTENİN YAN ETKİLERİ BENİ ETKİLERMİ NEKADAR ETKİLER NE BİÇİMDE ,NASILETKİLER, NEGİBİ TESİRİ VAR , KALICIMI GECİCİMİ İNSANDAN İNSANA GECERMİ? BİRDE ETKİLEDİĞİ ZAMAN KACGÜN YATARIM ??**************** GÜLECEK HALIM YOKTU BENİ GÜLDÜRDÜN ALLAH SENİDE GÜLDÜRSÜN HER KONUDA. | |
![]() |
![]() | Mesaj No:5 |
Durumu: ![]() Medine No : 1808 Üyelik T.:
11 Mayıs 2008 | ![]() Anne yemek yaptıktan sonra: -Emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım anne.... Biri elinde kağıtla size adres sorunca: -Dostum link yanlış.İstersen bir kontrol et.... harıka yaa çok guldum saolasın. kendımjı boyle hayal ettımde |
![]() |
![]() | Mesaj No:9 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]() arkadaşlarla konuşurken,makbergülü,nesli nur demeye başlamak ![]() canın niye sıkkın diyenlere ,gurupla ders yaparken net bağlantısı koptu..mevzusunu anlatamamak ![]() başka dostlarla birlikteyken bile,en ufak bir konu yada olyda burdaki dostları hatırlamak... not aldığım duaları arkadaşlar sorduğunda kimden aldın diye..su damlası diyecekkekn çok samimi bir arkadaşım dan demek ![]() en güzelide hepinizi dualara katmak..günlük hayatın içindesiniz çünkü
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:10 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]() sizce ![]() ![]() ![]()
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Kişi okuyor. (0 Üye ve 2 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Forumun Hocaları? | sivilce | Duyurular/Öneriler/Şikayetler | 5 | 22 Şubat 2018 08:36 |
Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum/Kuruluş Dönemi:))) | MERVE DEMİR | Forum Etkinlileri | 104 | 16 Nisan 2013 16:35 |
Forumun Enleri 2009 lular - Hadi Buyrun :))))) | MERVE DEMİR | Forum Etkinlileri | 82 | 08Haziran 2012 00:47 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|