|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MERVE DEMİR,Açılış Tarihi: 02 Ekim 2007 (01:14), Konuya Son Cevap : 07 Kasım 2023 (08:12). Konuya 23 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
02 Ekim 2007, 01:14 | Mesaj No:1 |
Forumun yan etkilerii :) Forumun yan etkilerii :) Anne yemek yaptıktan sonra: -Emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım anne.... Biri elinde kağıtla size adres sorunca: -Dostum link yanlış.İstersen bir kontrol et.... Fotoraf albümüne bakarken: -Capslar bir harika....... Biri beyendiği bir şey verince: -repi hakettin........ olleyy olleyy olleyy olleyy olleyy olleyy olleyy Kardeşten bir bardak su isterken: -Kardeşim bir bardak su getirirsen seni rep e boğarım........ Birine hediye alırken: -Bu harika!Hemen indiriyorum........ Birine bir şey hazırladıktan sonra: -Senin için upload ettim........ Sınıfta biri küfrederse: -Oğlum manyakmısın?Banlanıcan şimdi...... Arkadaşlarına yemek yaptıktan sonra: -+replerinizi bekliyorum............... Daha önceden konuşulan bir mevzuyu tekrar duyunca: -Bu konu daha önceden verilmişti......... sanatçıdan imzalı foto alan yetkili -hocam imzanız izin verilen boyutlardan büyük -görmek istemediğimiz birini görünce invisible olabilsek -eee biriyle tartışıp peş peşe bağırırken ordan biri çıkacak. Flood yapmayalım lütfen herkes sırayla bağırsın. -yoklama kağıdına imzamı atıyorum yine uyarı lütfen imzanızı altı karakterden fazla atmayınız ben:anneee yemek çok güzel olmuş ellerine sağlık diyecem ama teşekkür butonu nerde acaba annem: ? -Sayın Müdürüm malumunuz yeni evliyim şartlarımız çok zorlanıyor sizden maaşıma biraz rep istiyorum -Müdür + eee doktor ne dedi neyin varmis? - kan tahlili falan yaptilar bedenimde bir virüs varmis + öylemi neymis virüsün ismi? - nasil yani neymis virüsün ismi? + formatlasak acaba gecermi? - ne dion sen anlamiyorumki?? + bos ver simdi ben sana o kadar dedim dimi yaklasma internete virsüs bulasir diye Çocuk: Bana annemi anlatsana bana Baba: Senin annen bir melekti, bir sürü rep i vardı, bütün kurallara uyardı, bir kere bile aynı yazıyı iki kere yazmadı, hep küçük harflerle yazdı ama kader erken banladı anneni
__________________ İmanı olanın, imkanı tükenmez. | |
Konu Sahibi MERVE DEMİR 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN ülke tv Canlı... | Videolar/Slaytlar | Medine-web | 1 | 2898 | 23 Ağustos 2013 00:41 |
İran Emperyalizmi | Makale ve Köşe Yazıları | Medine-web | 6 | 3640 | 26 Ocak 2013 22:53 |
gerekli gereksiz bir şiir.. | Makale ve Köşe Yazıları | MERVE DEMİR | 0 | 3281 | 06 Aralık 2012 10:48 |
olmamış kayınbiradere mektup :) | Komik Paylaşımlar | Allahın kulu_ | 10 | 7794 | 03 Kasım 2012 23:19 |
İslamın kurtuluşu bilinçlenme ile mümkündür | Makale ve Köşe Yazıları | Esadullah | 11 | 7259 | 02 Ekim 2012 21:16 |
02 Ekim 2007, 14:31 | Mesaj No:4 |
Cvp: Forumun yan etkilerii :)
MÜMİN KARDEŞİM SİTENİN YAN ETKİLERİ BENİ ETKİLERMİ NEKADAR ETKİLER NE BİÇİMDE ,NASILETKİLER, NEGİBİ TESİRİ VAR , KALICIMI GECİCİMİ İNSANDAN İNSANA GECERMİ? BİRDE ETKİLEDİĞİ ZAMAN KACGÜN YATARIM ??**************** GÜLECEK HALIM YOKTU BENİ GÜLDÜRDÜN ALLAH SENİDE GÜLDÜRSÜN HER KONUDA. | |
29 Mayıs 2008, 00:31 | Mesaj No:5 |
Durumu: Medine No : 1808 Üyelik T.:
11 Mayıs 2008 | Cvp: Forumun yan etkilerii :) Anne yemek yaptıktan sonra: -Emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım anne.... Biri elinde kağıtla size adres sorunca: -Dostum link yanlış.İstersen bir kontrol et.... harıka yaa çok guldum saolasın. kendımjı boyle hayal ettımde |
03 Aralık 2013, 21:33 | Mesaj No:9 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: Forumun yan etkilerii :) arkadaşlarla konuşurken,makbergülü,nesli nur demeye başlamak canın niye sıkkın diyenlere ,gurupla ders yaparken net bağlantısı koptu..mevzusunu anlatamamak başka dostlarla birlikteyken bile,en ufak bir konu yada olyda burdaki dostları hatırlamak... not aldığım duaları arkadaşlar sorduğunda kimden aldın diye..su damlası diyecekkekn çok samimi bir arkadaşım dan demek en güzelide hepinizi dualara katmak..günlük hayatın içindesiniz çünkü
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
03 Aralık 2013, 21:34 | Mesaj No:10 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: Forumun yan etkilerii :) sizce
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |