|
Konu Kimliği: Konu Sahibi su damlası,Açılış Tarihi: 28 Ağustos 2012 (13:18), Konuya Son Cevap : 16 Aralık 2024 (20:19). Konuya 639 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
14 Ağustos 2015, 19:15 | Mesaj No:21 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Cevap: _inciten satırlar_ Ey,ayrılığı andıran yakınlık Ey susuş. İnce ve derin hasret, Bana benziyorsun...!
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
15 Ağustos 2015, 20:35 | Mesaj No:22 |
Durumu: Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 | Cevap: _inciten satırlar_
Kişi, ancak kendisidir. Başkası olan ya da olmaya çalışan kaybolmuş demektir. Mukallid şahsiyetler, özgün ve özgür bir dünya kuramazlar kendilerine ve çevrelerine!
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
16 Ağustos 2015, 03:32 | Mesaj No:23 |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | Cevap: _inciten satırlar_
Aşk gül gibidir.. Yusufa benzer.. Kokusunu almaya bir YAKUP ister.. Aşkı ALLAH korur, Kurda yem etmez.. Kalbin varsa eğer.. Gözde gerekmez.. Sevgili yoksa.. Görmek nedir ki..? Sevmeye, görmeye bir YAKUP ister.. Her aşık YUSUF gibi çile çekmeli.. Hasreti , Hİcranı kuyu bilmeli.. Rahatı ,sefayı görse ufukta.. Sevgili uğruna o an ÖLMELİ......... (İsmail Acarkan)
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR |
18 Ağustos 2015, 17:17 | Mesaj No:24 |
18 Aralık 2010 | Cevap: _inciten satırlar_ "Adın ruhumu uçurum kenarına doğru savuran amansız bir fırtına, Düş/tüm , d/üşüyorum"
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
18 Ağustos 2015, 17:25 | Mesaj No:25 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 | Cevap: _inciten satırlar_
Huzun sardi anlamin bilmedigim fakat iyi bildigim cevabini bulamadigim bir huzun Kesik kesik esoes veriyor Aman bosver diyorum Dinleme gorme diyorum Umursama diyorum. Da unutamiyorum ki Bi unutsam Ah bi unutsam Yada unutmasam mi Dislerimi mi bilemeyim Bilmiyorum Sonucta herkes kendine yakisani yapiyor Aldirma gonul aldirma gonul aldirma
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
18 Ağustos 2015, 17:30 | Mesaj No:26 |
18 Aralık 2010 | Cevap: _inciten satırlar_ "Hayat insanı hep sevdikLeriyLe sınarmış.. insanın canını en çok sevdikleri acıtırmış.." Ama insan yine de sevdiklerinden vazgeçmezmiş.. Böyledir hayat; her ânı sabır, şükür ve hamd.. Birde mavi bir 'Umut' var..ben adını kelebek koydum.. Çünkü: bir kelebek kadar narin ve kısadır hayat..
18 Ağustos 2015, 18:52 | Mesaj No:27 |
18 Aralık 2010 | Cevap: _inciten satırlar_ “En uzak yer varamadığın, varamayacağın yer değildir. En uzak yer; senin ardında bıraktığın, bir daha dönmeyeceğin, dönsen de bulamayacağın yerdir.”
19 Ağustos 2015, 19:18 | Mesaj No:28 |
18 Aralık 2010 | Cevap: _inciten satırlar_ “Bense bir gün, ne zaman olacağını şimdi bilmediğim bir gün… Bütün umutsuzluklarımı, hüzünlerimi, anlamsızlıklarımı, hiçliklerimi bu şehirde bırakıp, sadece senin sevdanı giyinip üzerime senin şehrine doğru yol alacağım…” Sabahattin Ali
23 Ağustos 2015, 18:15 | Mesaj No:29 |
18 Aralık 2010 | Cevap: _inciten satırlar_ Ne çile sabırsız, ne de sabır çilesiz olmuyordu. Tıpkı gece ve gündüz gibi... Sevda ile gül gibi, toprak ile su gibi! Azık ile kul gibi, dua ile yol gibi! A. Kadir Tunçer
27 Ağustos 2015, 16:39 | Mesaj No:30 |
18 Aralık 2010 | Cevap: _inciten satırlar_ Buruk bir acı sararsa yüreğini çaresizlik ipi bağlarsa ellerini dilini gidemezse ayağın olman gereken yere üzülme!! Ümidini yitirme! Hakiki özleyenler için ötelerde vuslat mukadderdir...
Konuyu Toplam 17 Kişi okuyor. (0 Üye ve 17 Misafir) | |