|
Konu Kimliği: Konu Sahibi su damlası,Açılış Tarihi: 11 Eylül 2014 (22:13), Konuya Son Cevap : 10 Aralık 2024 (11:12). Konuya 60 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
11 Eylül 2014, 22:13 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Köz Değdi Yüreğime !!!/medineweb Köz Değdi Yüreğime !!!/medineweb Yüreğimin en sessiz harfiyle sesleniyorum sana Sen yine aşka sağır susuşunla, Şiirimden kanıyorsun. Oysa kanayan gözlerimde seni taşıyorum bilmiyorsun. Kelimeler batarken kuytularıma, Gözlerimdeki hazandan eylül kokusu getirdim sana. Yalnızlığıma biriktirdim seni İsmini düş yaptım kendime… Sende tutsak oldum içimin zindanlarına, Sen avaz avaz koşarken ayrılığa, Ben en sessiz cümlelerimi ayırdım yalnızlığıma Noktalarımdan yakaladı hayat, Ayaklarıma takıldı düşler ve sözler. Sana kelepçeli düşlerden zaman ördüm, Çığlık çığlığa susuşunla bir değil binlerce öldüm. Damarlarımdan çekildi sensizlik, Bir sürgün başladı içime. Yanıp yanıp kül oldum sana, Ayrılığına savrulup dem vurdum aşka… Şimdi en siyah bir gecede, Sözler kaçıyor bir bir sessizliğe, Hüznün yağmurunda buluşuyor ayrılığın taneleri. Yine şiirime sen bulaşıyor. İklimime sen düşünce , ben üşüyorum. Soğuğunda erirken, bir köz oluyorum… Susuyor saatler zaman terk ediyor beni. Bense hangi mevsime dönsem; sen estiriyor bu şehri. Nereye gidersem gideyim, kaçış yok biliyorum, Seni ardımda bırakmadıkça, Söküp içimden gitmedikçe, Sende başladığım her yol sana çıkıyor. Kendimden vazgeçiyorum öyleyse, beni bırakıp ardıma gidiyorum. Meçhullerin sürüklediği bir hayatı bırakıp avuçlarına Gömüyorum tüm şiirleri aşka, Senden, benden geçip gidiyorum zamansızlığa !... "Alıntı"
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
Konu Sahibi su damlası 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
TUZSUZ NAFiYE | Kurabiyeler | su damlası | 7 | 283 | 01 Kasım 2024 20:21 |
< Hangi şık > | Forum Oyunları | Esma_Nur | 31 | 2951 | 16 Nisan 2024 23:11 |
Patates Mantısı Nasıl Yapılır? | Salatalar | su damlası | 0 | 179 | 17 Mart 2024 18:01 |
Yalancı Tarhana Çorbası | Çorbalar | Kara Kartal | 3 | 216 | 17 Mart 2024 17:56 |
Fırında Patates Püreli Soslu Köfte Tarifi | Et Yemekleri | su damlası | 0 | 213 | 16 Mart 2024 15:39 |
12 Eylül 2014, 17:32 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 27691 Üyelik T.:
26 Nisan 2013 | Cevap: Köz Değdi Yüreğime !!! Saman sayfalar arasında, kurutulmuş bir kasımpatıyım. Hangi kitabın, kaçıncı sayfasında, Hangi şiirler arasında ezildiğimi bilmeden. Erdem Arslan |
12 Eylül 2014, 21:30 | Mesaj No:3 |
18 Aralık 2010 | Cevap: Köz Değdi Yüreğime !!! Anne kızına sorar; Beğendin mi, dün seni istemeye gelen erkeği? Evet anne. Sen kolay kolay beğenmezdin. Bu beğenilmeyecek gibi değilki; Anahtarı var. Evi mi yani. Hayır. Arabası mı? Hayır. O zaman bankada kasası? Hayır hayır olan varlığı 5 Vakit namazı. Ne alaka anahtar canım ? Aaaa bilmiyor musun? Anne Namaz Cennetin anahtarı Gözü yükseklerde; Maksadı CEMAL'E erişmek boşvermiş dünyayı. Nerden anladın kızım ? Lisanından dökülen sözler İman kokuyordu anne. Mesela;beni beğendin mi dedim? Başını yerden kaldırdı ve dedi.. "RABBIM SIRETINI VE SURETINI YÜREĞIME ISINDIRDI"
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
16 Eylül 2014, 18:27 | Mesaj No:4 |
26 Nisan 2013 | Cevap: Köz Değdi Yüreğime !!! İnsan bir kere birine geç kalır Ve bir daha hiç kimse için acele etmez... (Y.Kemal) |
17 Eylül 2014, 12:14 | Mesaj No:6 |
26 Nisan 2013 | Cevap: Köz Değdi Yüreğime !!! Olurda bir insan bu kadar mı vicdansız olur Yaşanmış onca zamanın hiç mi hatırı yok? Bir fincan kahvenin bile kırk yıl hatrı varken Edilen yeminlerin, dökülen gözyaşların hiç mi hatrı yok? (B.Gökçe) |
17 Eylül 2014, 21:34 | Mesaj No:7 |
18 Aralık 2010 | Cevap: Köz Değdi Yüreğime !!! Şimdi en siyah bir gecede, Sözler kaçıyor bir bir sessizliğe, Hüznün yağmurunda buluşuyor ayrılığın taneleri. Yine şiirime sen bulaşıyor. İklimime sen düşünce , ben üşüyorum. Soğuğunda erirken, bir köz oluyorum…
25 Eylül 2014, 14:31 | Mesaj No:8 |
26 Nisan 2013 | Cevap: Köz Değdi Yüreğime !!! BEN Bir İnsanı Sadece İsmiyle Tanırım. Merak Etmem. Özelini Bilmem. Önemsizse İlgilenmem. Kaybetmekten Korkmam Çünkü Kaybetmek İstemediğimi Zaten Bırakmam.... Kinim Yoktur. Affederim Ama Hiçbir Zaman Eskisi Gibi Olmam. Eğer Bir İnsan BEN/i Bitiriyorsa BEN Onu Hiç Olmamış Sayarım. Çünkü BEN...!! BİTMEMEK ÜZERE BAŞLARIM |
19 Kasım 2014, 12:23 | Mesaj No:9 |
18 Aralık 2010 | Cevap: Köz Değdi Yüreğime !!! Kapkaranlık bir gecede; Simsiyah bir kayanın üzerinde yürüyen, Simsiyah bir karıncayı gören, ayak sesini duyan varken... Ümitsizlik mi? Sen neden bahsediyorsun?
19 Kasım 2014, 15:37 | Mesaj No:10 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: Köz Değdi Yüreğime !!! ]Kapkaranlık bir gecede; Simsiyah bir kayanın üzerinde yürüyen, Simsiyah bir karıncayı gören, ayak sesini duyan varken........... amenna demek düştü hisseme..eyvallah can...çok güzel..
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konuyu Toplam 8 Kişi okuyor. (0 Üye ve 8 Misafir) | |