|
Konu Kimliği: Konu Sahibi su damlası,Açılış Tarihi: 11 Eylül 2014 (22:13), Konuya Son Cevap : 10 Aralık 2024 (11:12). Konuya 60 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:31 |
Durumu: ![]() Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | ![]() ![]() Eskiden vefâ vardı, veda nedir bilmezdik. Hatırlamak, arayıp sormak, gönül almak vardı. Birde yürekten sevmek...
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR |
![]() |
![]() | Mesaj No:32 |
Durumu: ![]() Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | ![]() ![]() Ben, sebepsiz tüm cümleleri yakıp yıkan insan Sen, ebedi âleme bırakılmış bir yüce dua Ben, kızgın güneş altında serap yaşayan… Sen ise hiç ulaşılamayan ve her şeyin bir parçası olan… Biz demeye dili varmayan, İki öznenin tek vücutlu gerçeği… Şu kaldırımlar bile ezberledi seni, Şu gök bile ne çok dinledi bendeki sen gerçeğini… Bir kuşun kanadına takılır da gelirsin diye ne çok bekledim seni…
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
![]() |
![]() | Mesaj No:33 |
18 Aralık 2010 | ![]() Sen yoksun ya; kuşların sesi kesildi, bugünümden ömür eksildi, deniz bile dalgasını geçti buralarda...
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
![]() |
![]() | Mesaj No:34 |
Durumu: ![]() Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | ![]() ![]() "Kadınlar" gittiklerinde arkalarında daha büyük boşluklar bırakırlar; Onlar bir gün çekip gittiklerinde, peşlerinde "yetim-öksüz" kalan çok olur: Mutfaktaki dolap, perdeler, kavanozun içindeki eski düğmeler, özenle saklanmış küçülmüş giysiler, dolap diplerindeki kurdeleler... Sabah karanlığında mutfaktan gelen tıkırtılar susar, yetim kalmıştır tabaklar. Bir kadın gittiğinde hep suyu unutulur saksıların. Sık sık boynunu büker "sarıkız". O teki kalmış eski bardağın anlamını bilen olmaz, değerini kimse anlayamaz krom hac tasının. Balkon artık sessizdir, koridor kimsesiz... Bir kadın gittiğinde... Bir kadın gittiğinde ne çok kişi gider aslında; bir ağır işçi, bir temizlikçi, bir bakıcı, bir bahçıvan, bir muhasebeci... Bir anne gider... Bir dost... Bir arkadaş... Bir sevgili... Ne çok kişi yok olur bir kadın gittiğinde... Alıntı..
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR |
![]() |
![]() | Mesaj No:35 |
18 Aralık 2010 | ![]() Üzülme değmez sözünü duymaktan sıkıldım. Değmeyenlere zaten üzülmem. Üzüldüğüm şey; Değmeyenlere yüreğimin değmiş olması....
![]() |
![]() | Mesaj No:36 |
18 Aralık 2010 | ![]() “Yağmur yağıyor… gökten değil, yüreğimin boşluğundan ömrümün ıssız toprağına” Şükrü Erbaş
![]() |
![]() | Mesaj No:37 |
18 Aralık 2010 | ![]() Sen yoksun şimdi dünyam karanlık gecelere benzer Ömür boyu yaşantım düşe benzer Gözyaşlarım sel olmuş köpüren bir nehire benzer Suskun dilim mühürlenmiş kapılara benzer Düşen her sözde seni kaybettim hasretlik ölüme benzer Kalemimde mürekkebim gözlerinin rengine benzer O kadar büyük ki aşkın hiç bitmeyecek bir şiire benzer ve kocaman bir ömre bedel … __________________
![]() |
![]() | Mesaj No:38 |
Durumu: ![]() Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 | ![]() Buda Benden Ablama..
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
![]() |
![]() | Mesaj No:39 |
18 Aralık 2010 | ![]() çok güzel olmuş Emeğine sağlık.. Allah Razı olsun...
![]() |
![]() | Mesaj No:40 |
18 Aralık 2010 | ![]() Kanatlarım kırılalı beri, Gönül kuşum uçmaya hasret kaldı..!
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 6 Kişi okuyor. (0 Üye ve 6 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Yüreğime Selam Söyle - Güldeste | Seyit_Onbaşı | Gönülden Dökülen Nağmeler | 0 | 16 Eylül 2022 16:10 |
Yüreğime Sor Beni | antivirüs | Şiirler ve Şairler | 1 | 03Haziran 2021 01:29 |
Medineweb 2.sınıf HADİS dersi 3. ünite özeti ve soru cevap Medineweb | nurşen35 | Hadis | 16 | 30 Mart 2021 10:36 |
Üşüyen Yüreğime konar mısın?/Abdulkadir Seven | Abdulkadir Seven | Makale ve Köşe Yazıları | 4 | 10 Nisan 2018 23:25 |
Adem’in Kalbine Aşk Değdi | YaŞuHa | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | 0 | 17 Ekim 2013 21:46 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|