|
Konu Kimliği: Konu Sahibi su damlası,Açılış Tarihi: 01 Aralık 2014 (20:21), Konuya Son Cevap : 15 Nisan 2023 (15:57). Konuya 1 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
01 Aralık 2014, 20:21 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Fatıma! Fatıma! Aşk’a, “ah” ile başlarken… Üveysi özlemlerin kırıntısıyla beslenir yüreğim sahra dehlizinde.. Yusufi kuyularda kaderden kazaya düşerken, Eyyûbi sabırlarla beklerim, beni kalbinin sultanlığına çekecek ipi.. Fasl-ı gül’de aşık turnalar ırmaklara muştularla akarken, Adını satırlara gizlerim gözlerin yıldızları merhabalarken.. Zeytin gözlerinden gecelere yıldız düşsem Fatıma! (…) Abdestini aldığımız aşk’da üç defa kalbime seni çekerken, Her hükmü meshederim başıma, Hamd-ü senalarla.. Kelamların en güzelini okurken “aşk aşk” diye, ‘Niyet ettim Rabbimin Rızası İçin Sevmeye’ dedik hayâ kapısında yâr.. (…) Sen yürüyünce gül nazı adımlarla, Attığın her adıma karşılık sayfalarıma bir ‘harf’ düşer… Her harfin damarında sen dolaşırken, Özlemler kabarır, dudaklarımın arasına bir ‘ah’ düşer… Gözbebeklerinde okununca aşk bir ikindi vakti, Her cümlenin sonuna bir ‘sen’ düşer… (…) Hicranlara mersiyeler okurken dilim, ‘inşaAllah’ der, ‘amin’lerle noktalarım her cümleyi.. (…) Arafat’ta buluşalım seninle yâr! Mescid-i Aksâ’da kıyama durup, Aşk’a aşk taşıyalım… Mescid-i Haram’da rükû edelim, sırtımızda sevda yüküyle… Secdede, sonsuzluğa açılan kapıdan içeri girince Selamlarla seslen bana Eymen kapısında… Dârüs’s-Selâm’da ellerinden cennet şarabı yudumlayıp Firdevs’e yürüsek Rabbimizin inayetiyle. Nefesin, Tûba ağacının yapraklarını öperken Tomurcuklarından feraceler yapsın melekler sana. Tut yüreğimden… Es-selam’ını ruhuma işle Fatıma! Hafâza melekleri şahit olsun sırrımıza… Bu aşk’ın meali bensem, tefsiri sensin Fatıma! Kadim Dolunay
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
Konu Sahibi su damlası 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
TUZSUZ NAFiYE | Kurabiyeler | Esma_Nur | 4 | 41 | 01 Kasım 2024 20:21 |
< Hangi şık > | Forum Oyunları | su damlası | 26 | 2141 | 16 Nisan 2024 23:11 |
Patates Mantısı Nasıl Yapılır? | Salatalar | su damlası | 0 | 160 | 17 Mart 2024 18:01 |
Yalancı Tarhana Çorbası | Çorbalar | Kara Kartal | 3 | 198 | 17 Mart 2024 17:56 |
Fırında Patates Püreli Soslu Köfte Tarifi | Et Yemekleri | su damlası | 0 | 199 | 16 Mart 2024 15:39 |
15 Nisan 2023, 15:57 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
Bu aşk’ın meali bensem, tefsiri sensin Fatıma! Ne hoş
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |