|
Konu Kimliği: Konu Sahibi su damlası,Açılış Tarihi: 17 Temmuz 2015 (02:13), Konuya Son Cevap : 16 Eylül 2022 (16:26). Konuya 6 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
17 Temmuz 2015, 02:13 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Hayat seçeneklerden ibarettir…/medineweb Hayat seçeneklerden ibarettir…/medineweb Her sabah kalktığımda kendime diyorum ki: Bu gün iki seçeneğin var: Ya iyi bir ruh halinde olabilirsin, ya da kötü bir ruh halinde, seçimini yap… Ben de iyi bir ruh halinde olmayı tercih ediyorum. Kötü bir şey olduğunda, ya kendimi kurban olarak görebilirim ya da bu durumdan bir şey öğrenebilirim. Ben de bir şey öğrenmeyi tercih ediyorum. Ne zaman birisi bana derdini anlatsa, onu sadece dinleyebilir, ya da hayatin olumlu taraflarını gösterebilirim. Ben de ikincisini tercih ediyorum… Hayat seçeneklerden ibarettir… Gereksiz ayrıntıları bir kenara bıraktığında her durumun bir seçenek olduğunu görürsün. Olaylara nasıl tepki vereceğini sen seçersin… İnsanların senin ruh halini nasıl etkileyeceğini kendin seçersin… Nasıl bir ruh hali içinde olacağını kendin seçersin… Hayatını nasıl yaşayacağın da senin seçimine bağlıdır… Her gün hayatı dolu dolu yaşamak için seçme hakkımız olduğunu ondan öğrendim… Hayata olan tavır ve bakış açımız her şeydir… Bu nedenle yarın için üzülmeyin, bırakın yarın kendisi için üzülsün… Her geçen günün kendine yetecek kadar derdi vardır… Kaldı ki, bugün, dün kaygılandığınız yarındır… "Alıntı"
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
Konu Sahibi su damlası 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
TUZSUZ NAFiYE | Kurabiyeler | su damlası | 7 | 283 | 01 Kasım 2024 20:21 |
< Hangi şık > | Forum Oyunları | Esma_Nur | 31 | 2947 | 16 Nisan 2024 23:11 |
Patates Mantısı Nasıl Yapılır? | Salatalar | su damlası | 0 | 179 | 17 Mart 2024 18:01 |
Yalancı Tarhana Çorbası | Çorbalar | Kara Kartal | 3 | 216 | 17 Mart 2024 17:56 |
Fırında Patates Püreli Soslu Köfte Tarifi | Et Yemekleri | su damlası | 0 | 213 | 16 Mart 2024 15:39 |
18 Ocak 2016, 20:06 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 52707 Üyelik T.:
11 Ocak 2016 | Cevap: Hayat seçeneklerden ibarettir…
Ellerinize sağlık Sevgili Su Damlası arkadaşım. Çok teşekkür ederiz sağolun. En güzel konuları siz açmışsınız. Sizi biraz kıskandım vallahi. Sevgilerimle
__________________ Gönül_Dostu |
18 Ocak 2016, 20:15 | Mesaj No:4 | |
18 Aralık 2010 | Cevap: Hayat seçeneklerden ibarettir… Alıntı:
yazılanları okumazsak ne kadar yazarsak yazalım.. Yararlı olabiliyorsak ne mutlu bizlere.. Teşekkür ederim..
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." | |
28 Ocak 2018, 17:26 | Mesaj No:5 |
18 Aralık 2010 |
Bir kanatlık yer buldum, kondum yüreğine... Ürkütmezsen, uçmadan sonumu beklerim yüreğinin omuzlarında!
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
15 Eylül 2021, 00:47 | Mesaj No:6 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
"Cesaret birden gelmez/ önce niyet gerek/ sonra uzun zaman gayret gerek/ cesaret bu gayretlerin toplamıdır/ uygun an geldiğinde korkunun üstüne basarak ortaya çıkar"
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |