|
Konu Kimliği: Konu Sahibi VuslatAksa21,Açılış Tarihi: 14 Mayıs 2016 (21:34), Konuya Son Cevap : 14 Mayıs 2016 (21:34). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
14 Mayıs 2016, 21:34 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 54446 Üyelik T.:
12 Mayıs 2016 | Dağlarda Kardeşlerim Var Benim... Dağlarda Kardeşlerim Var Benim... DAĞLARDA KARDEŞLERİM VAR.. Etekleri kuzulara otlak,dorukları kartallara mesken olmuş dağlar vardır yeryüzünde... Kafkastır,hindukuştur,himalayadır,balkandır kiminin adı... Kışın hırçın rüzgarlarla kamçılanan,yazın hoyrat güneşle kavrulan, mor dağlar,kara dağlar,akdağlar.... Kar çiçekleri veren baharın kuytularında,sabah güneşi bekleyen, al bebek,gül bebek kundaklayan,akşam koynuna alan ana gibi yar gibi saran... Ve ve o dağlarda insanlar yaşar bilirmisiniz... O dağlarda insanlar ağlar duyarmısınız... O dağlarda çocuklar üşür,analar ağıt yakar,babalar çaresizliğin tunçtan duvarlarına zorlar ha bire.. İşte o dağlarda benim kardeşlerim vardır..Benim kardeşlerim orda yaşar.. Terden sırıl sıklam,perçemlerini düşürmüşler alınlarına,cihadı yazmışlaryüreklerine Sevda koymuşlar oylum oylum göz bebeklerine.. Bismillah bilmişler sözün ilkini.. Zalime isyan çiçekleri goncalamışlar,direnç destelemişler zulme mavzer mavzer... Güneş kızıl bir nokta bırakırken zamana, kardeşlerim kurşun sıkar,bomba patlatır,silah doğrultur.. Afganda,filistinde,Çeçenyada,moroda daha nice nice yerde,nice yerlerde.. Alınlarında şhadet güllerinden bir çelenk,göğüslerinde mermi izlerinden şeref madalyaları, Ve ellerinde namus saydıkları silahlarıyla.. Kardeşim ot koparır dağlarda,tütün basar onulmaz yaralara, yemlik toplar,çiğdem ayıklar topraktan,yağmur suyu biriktirir kovuklarda, Yusufçuk kuşunu dinler gecenin katmerli ortasında,hasretini bastırır bir nebzede olsa.. İşaret fişekleri yırtar gecenin gizemini,projektörler böler ürküten dehşetini, Bir şehidin kanını toplar karıncalar,bal özü emer gül yüzünden arılar.. Yedi veren filizlenir ellerin düştüğü yerde,kan kırmızı... Kardeşlerim namaza durur,dumanlı dağların eteklerinde,duaya durur.. Kekin kokusuna fit olmuş bozkırların,kuzgunların çayırlarında.. Akşam ezanı perçinlenir,mevzilere dalga dalga..... Rahmanın davetine icab ederek,dünya metasını ellerinin tersiyle iten ve kendilerini Rahmanın rızasını kazanmaya adayan yiğitlere selam olsun...
__________________ ~_ALLAH YoLuNda öLeNLeRe 'ÖLÜLER' demeyin. ZiRa oNLaR RABLERi KaTıNda DiRiDiRLeR. FaKaT SiZ idRaK eDeMezSiNiZ._~ _________BaKaRa SüReSi,154.AyeT_________ Birbirine Yakışan En Güzel Çift ŞEHİD ve ŞEHİDE'dir... ..◆VuSLaT_üL ŞeHaDeT◆.. |
Konu Sahibi VuslatAksa21 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Secde... | Namaz-Abdest-Teyemmüm | VuslatAksa21 | 2 | 1295 | 02Haziran 2016 01:58 |
Yönetim :) | Yönetime Sorun | VuslatAksa21 | 2 | 1810 | 26 Mayıs 2016 14:12 |
Söylersem inanmazsin :) | Fıkralar-Hikayeler | vuslat_ | 1 | 1404 | 24 Mayıs 2016 18:43 |
****Şehadet'iM**** | Şiirler ve Şairler | VuslatAksa21 | 7 | 1758 | 20 Mayıs 2016 22:23 |
Göz Testi :) | Forum Oyunları | VuslatAksa21 | 7 | 1823 | 19 Mayıs 2016 22:03 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |