|
Konu Kimliği: Konu Sahibi İslaminesil,Açılış Tarihi: 24 Mart 2017 (05:54), Konuya Son Cevap : 24 Mart 2017 (05:54). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
24 Mart 2017, 05:54 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 | Pérçépéri dılemın Pérçépéri dılemın Pérçépéri dılemın Her parçası bir yerde .. Yetim toprağımın esmer bakışlı yalın ayaklı mahzun çocuklarında bir parçası … Bir parçası kirli ayakların tertemiz toprağında gezindiği Kudüs’de .. Ferhatı değil Şamil’i hatırlatan dağların sevdasında bri parçası .. Katıksız ekmeği değil, Ne ekmeği nede katığı olmayan rengini Bilal’den almış insanlarda bir parçası .. Yetimliğini,öksüzlüğünü en çokda herkeslerin köşesine çekildiğinde hisseden Gözleri bir noktada sabit Öylece içten içe kendi içine süzüldükçe büzülen,küçülen bir békesin yanlızlığında kaldı bir parçası .. En büyük parçasıda .. Ah..! o parçası ki .. 13 masumun parçalanıp toprağa düştüğü yerde Kör bir belada Kerbela’da hala en büyük parçası .. Ey “OL” emriyle gücü her şeye yeten tek Rabbimiz .. İbrahim’in kuşunu parçalara bölüp tekrar bütün eyleyen El-Kadir’imiz .. Topla yüreğimin parçalarını Ebabil misali Ateşten balçık eyleyip Tüm zalimlerin üzerine yağdır Onları kül eyle .. Arsiv
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
Konu Sahibi İslaminesil 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Babadan Evlada Cevap. | Makale ve Köşe Yazıları | Kara Kartal | 18 | 7526 | 13 Kasım 2017 21:19 |
Asrın Kerbelasi Filistin.. | Serbest Kürsü | Mihrinaz | 3 | 1832 | 13 Kasım 2017 18:55 |
Dūşlerim... | Makale ve Köşe Yazıları | su damlası | 2 | 1766 | 12 Kasım 2017 07:51 |
Mynmar ve Biten Muslumanligimiz... | Makale ve Köşe Yazıları | İslaminesil | 0 | 1600 | 16 Eylül 2017 22:06 |
Veyl Olsun... | Makale ve Köşe Yazıları | Mihrinaz | 3 | 1764 | 16 Eylül 2017 22:04 |