|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 11 Aralık 2016 (07:55), Konuya Son Cevap : 07 Kasım 2024 (13:37). Konuya 80 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
08 Ağustos 2024, 19:13 | Mesaj No:71 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Tik tok platformunda bulunmadım , duyduğum gördüğüm kadar rezil bir platform amerikada 2025 den itibaren yasaklanacakmış akşam tv de bir oturumda söylendi. Bizimkiler neyi belkiyor anlamadımki? İnstagrama engel konulması ordan ekmek yiyenleri çoo fena vurdu.
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
11 Ağustos 2024, 12:24 | Mesaj No:72 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
Gayet güzel Gazze soykırımla ilgili paylaşımlar var abi anlaşılmaz bişi yok kanalın adresini verelim herkes gelsin [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sitenin hemen altında adrese tıklayınca direk medineweb kanalı. Reklamın iyisi kötüsü olmaz
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
17 Ağustos 2024, 18:56 | Mesaj No:73 |
03 Şubat 2018 |
Yangınlar NASA haritasında: 7 bin futbol sahası büyüklüğündeki alan kül oldu Türkiye, orman yangınlarıyla geçen bir geceye tanıklık etti. İzmir, Manisa ve Bolu’da alevler binlerce hektar ormanı küle çevirdi. NASA Yangın Haritası verilerine göre, 3 ilde toplam 5 bin 19 hektar alan yangından etkilendi. AFAD, İzmir, Aydın, Bolu, Muğla ve Manisa'daki orman yangınlarında tedbir amaçlı 3 bin 583 kişi tahliye edildiğini açıkladı. İzmir'in Karşıyaka ilçesinde çıkan orman yangını büyük bir felakete yol açtı. Yamanlar Karatepe mevkisinde başlayan yangın, hızla yayılarak ormanlık alanlar, parklar, bahçeler, zeytinlikler ve yerleşim yerlerini etkiledi. Yangında 16 ev tamamen yanarken, 87 ev ve 45 iş yeri tahliye edildi. 3 mahalle ve bir hayvan barınağı da boşaltıldı. Alevler yeşil ormanlık alanları kara bir tabakaya dönüştürdü ve birçok bölge duman altında kaldı. Ciğerlerimiz cayır cayır yanıyor piknikçiler sigara içenler biraz dikkat. Ormanlarımız gitti
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
18 Ağustos 2024, 01:02 | Mesaj No:74 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
73 ayrı noktada yangın var. piknikle mangalla olacak iş değil. İnsan Eliyle YANGINLAR, İnsan Eliyle KATLİAMLAR İnsan Eliyle SAVAŞLAR. Bir Düğmeye basılmış gibi Üst Üste Afetler, Suçlar KIYAMETİ olanca gücümüzle koparmaya çalışıyoruz. Rabbim yere sakinlik göğe serinlik versin Memleketin ciğerleri yanıyor.
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
19 Ağustos 2024, 00:15 | Mesaj No:75 |
Durumu: Medine No : 62825 Üyelik T.:
12 Ekim 2023 |
Valilik onaylı kampanyadır, keşfete düşmesi için canlı yayının yayılmasına destek olabilirsiniz. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu da sayfa linki, sadece takip etmek, paylaşmak bile destek olmuş olur [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla "Andolsun biz bu Kur’an’ı, iyice anlaşılıp öğüt alınabilmesi için kolaylaştırdık. O halde düşünüp öğüt alacak kimse yok mu?" [Kamer Suresi 17, 22, 32 ve 40. Ayetler] |
19 Ağustos 2024, 02:50 | Mesaj No:76 | |
Durumu: Medine No : 62825 Üyelik T.:
12 Ekim 2023 | Alıntı:
Bundan 1-2 yıl önce bu düşünceleri paylaştığım kim varsa komplo teorisi diyordu. Aklı başında dediklerim bile benzer olunca, en sonunda kafayı sıyırmamak için bu tür konuların peşini bırakmıştım. Nitekim bilgili kardeş dediğim insanlar, görünen köye kılavuzluk yapıyorum da, yine de görmüyorlar ve üstüne bir de komplo teorisi diyorlar. Bu körlük nasıl oluşuyor bilmiyorum, beslenme sorunu falan mı acaba... Ama yok, başka sebeptendir; çünkü ben de çok sağlam besleniyorum diyemem. Ama hangi sebep...
__________________ Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla "Andolsun biz bu Kur’an’ı, iyice anlaşılıp öğüt alınabilmesi için kolaylaştırdık. O halde düşünüp öğüt alacak kimse yok mu?" [Kamer Suresi 17, 22, 32 ve 40. Ayetler] | |
05 Ekim 2024, 21:52 | Mesaj No:77 |
03 Şubat 2018 |
Fatih'te kan donduran bir olay yaşandı. Edirnekapı surlarının üzerine çıkan Semih Çelik (19), İkbal Uzuner'i (19) bıçakla vahşice katletti. Kadının bıçakla başını kesip aşağı atan Çelik, ardından boğazına ip geçirerek surlardan atlatıp intihar etti. intihar etmeden önce saat 15.30 sıralarında Eyüpsultan ilçesinde Ay.senur Halil (19) isimli genç kızı öldürmüş. Ailelerin bin bir emekle büyüttüğü, gözünden sakındığı evlatlarını elin itleri gelip katlediyor, taciz ediyor. Bu ülke yaşanmayacak bir hale geldi. Özellikle de kadınlar ve çocuklar için. memlekette psikoloji felan kalmadı. Narin cinayetine ofkeliyken başka başka olaylar yaşanıyor neler oluyor anlayan anlatsın delircem yaa Psikopatın önde gideni imiş. Hastane kayıtları dolu. İkbal e saplantılı aşık olmuş. Babası kızını kurtarmak için elinden geleni yapmış. Okulunu değiştirmiş. Katil sürekli takipteymiş. Ahlaklı dürüst insanlarmiş. Sosyal medyada her zaman gördüğümüz ite kopuga gönül veren kızlardan değilmiş demem o. Kafasını organlarını parça parça edip annenin önüne attı soysuz aşağılık. Gençlere birşeyler oluyor ülkeye birşeyler oluyor iktidar neyle meşgul bilen varsa söylesin Kötülerin kaybetmediği bir ülke, çocuklarına ahlâkı öğretemez.diyor bi söz. Kötüler kazanan oldu ülkede. Yardım çığlığı atanlara yardım edemiyoruz zehir zıkkım aldığımız hava
13 Ekim 2024, 22:56 | Mesaj No:78 |
03 Şubat 2018 |
İsrail tankları BM üssüne girdi Birleşmiş Milletler, İsrail'in Lübnan'da BM üssüne girdiğini bildirdi. BM'den yapılan açıklamada, "Bu şok edici bir ihlal, İsrail'den izahat istedik" denildi. Diğer yandan, İsrail Başbakanı Netanyahu, İsrail ordusunun 3 gündür UNIFIL güçlerini hedef almasının ardından UNIFIL güçlerinin bölgeden çekilmesini istemişti İsrail ordusu, 3 gündür Birleşmiş Milletler (BM) Lübnan Geçici Barış Gücü'nü (UNIFIL) hedef almasının ardından bugün Birleşmiş Milletler üssüne tanklarla girdi. BM tarafından yapılan açıklamada, "İsrail tankları bugün zorla BM üssüne girdi. Bu şok edici ihlal hakkında İsrail'den izahat istedik" denildi. BM'den yapılan açıklamaya göre, üssün ana kapısı yıkıldı, 15 barış gücü askeri yaralandı. NETANYAHU UNIFIL GÜÇLERİNİN BÖLGEDEN ÇEKİLMESİNİ İSTEMİŞTİ İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, son açıklamasında, İsrail ordusunun Birleşmiş Milletler (BM) Lübnan Geçici Barış Gücü'nü (UNIFIL) hedef almasının ardından UNIFIL güçlerinin Lübnan'ın güneyinden çekilmesini istedi. Habertürk
06 Kasım 2024, 11:35 | Mesaj No:79 |
03 Şubat 2018 |
ABD'de başkanlık yarışında sona gelindi. Cumhuriyetçi Başkan adayı Donald Trump, ABD'nin 47. Başkanı oldu. Trump, resmi olmayan sonuçlara göre Kamala Harris'i geride bırakarak 267 delege ile zaferini ilan etti. Zaferini ilan eden Trump, "47. Başkanınız olarak beni seçtiğiniz için teşekkür ederim. Sizin için mücadele edeceğim. Bu Amerika'nın altın çağı olacak." dedi. Trump, "4 yıl boyunca hiç savaşımız yoktu, ben savaşları durduracağım. O yüzden demokrasi ve özgürlük için de önemli bir gün." ifadelerini kullandı. Göç dalgasını durdurmak için Trump, "Sınırlarımızı kapatacağız, ülkemize bu insanların gelmemesini sağlayacağız. Bundan sonra yasa dışı şekilde gelemeyecekler." diye konuştu. Trump'ın başlıklarından öne çıkanlar: "Şimdiye kadar gelmiş en büyük politik hareket. Ve şimdi daha da önemli bir noktaya evriliyor bu hareket çünkü göreceksiniz nasıl iyiye evrilecek bu hareket. Ülkemizdeki her şeyi düzelteceğiz. Tarih yazdık. Başardık buradayız. Bu siyasi bir başarı, bu ülkenin şimdiye kadar görmediği bir başarı. 47. Başkanınız olarak beni seçtiğiniz için teşekkür ederim. Sizin için mücadele edeceğim. Bu Amerika'nın altın çağı olacak. Harika bir duygu bu. Benim yanımda duran insanları Bu yolculuğu benimle birlikte geçirdiğiniz için çok mutluyum. Bu hayatımın en önemli anlarından biri. Amerika bize çok önemli bir görev verdi, daha önemlisi bu görevi geri aldık. Senato'yu yeniden kazandık. Her yerde kazandık, her yerde güçlendik. Buna mega hareket diyoruz. Sevgilim karım First Lady Melania'ya çok teşekkür ediyorum. Eşim Melania ülkenin en çok satan kitabın yazarı. "SINIRLARIMIZI KAPATACAĞIZ" "Sınırlarımızı kapatacağız, ülkemize bu insanların gelmemesini sağlayacağız. Bundan sonra yasa dışı şekilde gelemeyecekler. Yeni bir starımız var Elon. Harika bir insan o. Kampanyalar yaptı. Roketi iki hafta önce ateşledi. Biz bunu size geri ödeyeceğiz. Çok hızlı bir şekilde geri ödeyeceğiz. Ve bunu da Amerikan halkının kontrolü yeniden ele almasının günü olarak kayda geçireceğiz. Vergileri indireceğiz, borçları kapatacağız. Biz harika insanlara sahibiz. Bu kampanya pek çok açıdan tarihi oldu. Genç Amerikalı kadınlar, erkekler oy verdi. "BEN SAVAŞLARI DURDURACAĞIM" Sendikalardan geldiler, Hispanik Amerikalar, Müslüman Amerikalılar herkes geldi, herkes. Sağduyunun platformunu oluşturduk. Güvenli bir ülke, iyi bir eğitim istiyoruz. 4 yıl boyunca hiç savaşımız yoktu, ben savaşları durduracağım. O yüzden demokrasi ve özgürlük için de önemli bir gün. Öncelikle Amerika'yı öne koymayı başaracağız. Biz Amerika'yı yeniden büyük yapabiliriz. Asla sizin yüzünüzü kara çıkarmayacağım."
07 Kasım 2024, 12:04 | Mesaj No:80 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Trump'ı dost zannetmek😏 Aleni Müslüman ve göçmen düşmanlığı. Ekonomimizi bir tivitle mahvetme tehditleri. Rahip Brunson'ı bir telefon ederek zindanlarımızdan kurtarmakla övünmesi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir telefonla TSK'nın, Suriye'de Kürtleri katletmesini durdurmakla böbürlenmesi, teröristlerle bir tutması. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a küstah mektubu. Ateşle oynama pahasına, ABD Büyükelçiliğini Kudüs'e taşıması. Ve daha nice tehlikeli kriz körüklemeleri, görülmemiş densizlikleri, ırkçı nefret söylemleri ortadayken Trump kazanınca bir Müslüman, kaybettiğini anlamayıp buna nasıl sevinebilir? Trump kazanınca Gazze kaybetti de Kamala Harris kazansa kazanacak mıydı? Ne değişecekti. Al birini vur ötekine. Ehveni şer'in daha kötüsünün kazandığı muhakkak. Bizimkilere ne oluyor anlamak mümkün değil
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konuyu Toplam 6 Kişi okuyor. (0 Üye ve 6 Misafir) | |