|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Hâdimul İslam,Açılış Tarihi: 11 Aralık 2016 (07:55), Konuya Son Cevap : 12 Nisan 2025 (22:18). Konuya 98 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:91 |
Durumu: ![]() Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | ![]()
İMAMOĞLU İLE AYNI DÖNEMDE YATAY GEÇİŞ YAPANLARIN TAM LİSTESİ Sosyal medyaya yansıyan ve belgelerle doğrulanan listeye göre, Ekrem İmamoğlu ile birlikte İstanbul Üniversitesi’ne yatay geçiş yapan isimler şöyle: Pembegül Besen N. Aylin Ataay İ. Doğan Yıldırım Sinan E. Erdil Esra Cansu Melikgâh Özcan Yeşim Özşahin Türker Yüksel Yonca Erişik Hüseyin Kaplan Hakan Ulaşan Cem Diler İrem Kaptan Batuhan Tungay Mehmet Hanedar İ. Hakkı Mutoğlu Orhan Kuray Kenan Külünkçi Ahmet Kaya Cengiz Sılaoğlu M. Kerem Erman S. Sedat Köşebaş Hayri Kaan Başol Fatih Şabaz Alkan Cevat Negiş Salih Buğra Timuçin Törcmen Ekrem İmamoğlu
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:92 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]()
İmamoğlu, Erdoğan, Trump'ın diplomaları ![]() ![]()
__________________ ![]() ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
![]() |
![]() | Mesaj No:93 |
Durumu: ![]() Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | ![]()
Son dakika son dakika İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sabah saatlerinde yapılan büyük bir operasyonla gözaltına alındı. İmamoğlu ile birlikte 100 kişi gözaltına alınırken, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen iki ayrı soruşturma kapsamında "suç örgütü liderliği" ve "terör örgütüne yardım" suçlamaları yöneltildi. Gözaltına alınmadan önce paylaştığı videoda "Büyük bir zorbalıkla karşı karşıyayız ama yılmayacağımı bilmenizi istiyorum" diyen İmamoğlu, operasyonun siyasi bir hamle olduğunu vurguladı. CHP İstanbul Milletvekili Turan Taşkın Özer, sabahın erken saatlerinde İmamoğlu’nun konutuna çok sayıda kolluk kuvvetinin geldiğini belirterek, “Ekrem İmamoğlu’nun konutuna 20 araç dolusu kolluk kuvveti sevk edildi ve gözaltına alınıyor” açıklamasında bulundu. Benzer bir açıklama CHP’li Gökhan Günaydın’dan da geldi. Günaydın, “An itibariyle Ekrem İmamoğlu’nun konutuna 20 araç dolusu kolluk kuvveti gelmiş durumda” ifadeleriyle gelişmeyi duyurdu. .
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:94 |
Durumu: ![]() Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | ![]()
Ülke tımarhaneye döndü. Hepimiz suçluların cezasız kaldığı, iki güne çıktığı, bırak cezayı nerdeyse alnından öpülüp salınacak şekilde aramıza döndürülen canilerden korkuyla yaşıyoruz.hukumetin derdi siyaset, çökme, hukuksuzlukla belediye başkanlarına ceza kesme, apar topar içeri alma anında hesap kesme derinde.tamamen açık cezaevine döndü. Piyasalar mahfoldu.ekonomi sorunumuzla hukuk sorunumuz döviz altın kadar tırmanışta ![]() Bide terörist pkk yöneticisi terörist Öcalanla anlaşmaya kalkıp, onu çıkarmak için adım atarken terör örgütü suçlamasıyla imamoglu ve diğerlerini içeri almak neyin nesi.bu ülke bunları haketmiyor ![]()
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() Konu Kara Kartal tarafından (19 Mart 2025 Saat 12:33 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
![]() | Mesaj No:95 |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]()
Ülke bir anda alt üst oldu. Ekonomide müthiş dalgalanma adeta tsunami etkisi chp liler bu bir darbedir diyor. Akp lilerde her an darbe olabilir diyor! Chp liler imamoğlu cumhur olacak diyor geçmişdeki erdoğanın yaşadığı senaryo ile aynı.Herkes kendi penceresinden bakıyor olaylara bakalım neler olur.
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
![]() |
![]() | Mesaj No:96 |
Durumu: ![]() Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | ![]()
Basit bi diploma konusunu ülkeye darbe etkisi yaptı resmen. Bu ne zalimlik Allah aşkına. Ya adam seçimle cb oluyosa olsun.secilmiş demekki.hee seçilen ne varsa indiriyorlar. istanbula kayyum atanması var sırada. Yargının bağımsızlığına inanıyoruz hep beraber dimi.kndi yaşadıkları zulmü yaşatıyorlar bide seviniyorlar sahur vakti operasyonla adamlari toplamışlar alkışlar sevinç sandıkta başedemedik enseleyerek rakip tokatliyoruz denir buna. Piyasa ülke mahfolmş durumda.bizi nasıl ego savaşları bekliyor bakalım.turkiye kaybetsede akp kaybetmesin gösterisi bunlar ![]() İBB Başkanı İmamoğlu’nun gözaltına alınmasının ardından, piyasalarda büyük dalgalanmalar yaşandı. Türk lirası dolar karşısında yüzde 11 değer kaybederken, Borsa İstanbul’da işlemler devre kesici nedeniyle durduruldu. Bloomberg’e göre, Merkez Bankası kuru frenlemek için birkaç saat içinde yaklaşık 8 milyar dolar harcadı, ancak buna rağmen TL’deki kayıplar tam olarak durdurulamadı. ![]()
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:97 |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]()
İmamoğlu tutuklandı gelin imamoğlunun hayatına bakalım. 1970 ve ya 71 de Trabzon akçaabatta doğan imamoğlu annesinin sürekli yalan konuşma oğlum demesine aldırmadı.ilk ve orta okulu yerel mahallesinde tamamladı .daha sonra Trabzon lisesinden mezun oldu sonrasını zaten biliyorsunuz ![]()
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
![]() |
![]() | Mesaj No:98 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]()
Myanmar'da 7,7 ve 6,4 büyüklüğünde iki deprem Myanmar'da meydana gelen, 7,7 ve 6,4 büyüklüğündeki iki depremin ardından ilk belirlemelere göre 144 kişinin hayatını kaybettiği, 730'dan fazla kişinin yaralandığı bildirildi. Ölü ve yaralı sayısının artması bekleniyor endişeli bekleyiş sürüyor. Bangkok'ta da sarsıntılar hissedildi ve başkent Bangkok'un Chatuchak Park bölgesinde 30 katlı bir binanın çökmesine neden olan depremde sekiz kişi öldü ve 81 inşaat işçisine ise ulaşılamıyor Ulusal Acil Tıp Enstitüsü Facebook'ta yaptığı paylaşımda, çöken binanın enkazından yedi kişinin kurtarıldığını söyledi. Sosyal medyada dolaşan bir videoda, çok katlı yapının sallandığı ve izleyicilerin çığlık atıp kaçarken bir toz bulutuna dönüştüğü görüldü. Tayland'da deprem nedeniyle olağanüstü hal ilan etti. Myanmar'da olağanüstü hal ilan edildi. euro news
__________________ ![]() ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
![]() |
![]() | Mesaj No:99 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]()
Ülkemizde birçok bölgede Zirai don yaşandı. "Biz o bahçe sahiplerini sınadığımız gibi, bunları da sınadık. Onlar sabah mahsulü toplayacaklarına yemin etmiş, Allah'ın iznini hesaba katmamışlardı.[İnş[aAllah dememişlerdi.] Fakirlerin payını da düşünmemişlerdi. Fakat onlar uykuda iken, Rabbin tarafından gönderilen bir afet bahçeyi kapladı. Bahçe sabahleyin simsiyah hâle geldi. Kalem suresi 17, 20 Allah'ım gazabından rahmetine sığınıyoruz.
__________________ ![]() ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
GÜNDEM FİLİSTİN | Nebevi Sevda | Nebevi Sevda/Kişisel | 6 | 14 Kasım 2023 00:06 |
Gündem Korona Aşısı | nurşen35 | Gündem/ Manşetler | 6 | 12 Aralık 2020 16:51 |
Öldüren Oyun (Mavi Balina)-Medineweb Gündem | Hâdimul İslam | Gündem/ Manşetler | 2 | 04 Şubat 2019 12:44 |
GÜNDEM SORUNU / Zülküf Arslan.. | ZÜLKÜF ARSLAN | Zülküf Arslan | 5 | 22 Ocak 2014 10:09 |
islam edebiyatı önemli başlıklar | alpert | Türk İslam Edebiyatı | 0 | 08 Mayıs 2012 12:45 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|