|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Kara Kartal,Açılış Tarihi: 01 Mayıs 2021 (13:56), Konuya Son Cevap : 01 Mayıs 2021 (16:18). Konuya 3 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
01 Mayıs 2021, 13:56 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | Acınası Hale Düşmek Acınası Hale Düşmek Ayasofya İmamlığı yapmış ilahiyat profesörünün kendini kaybedip sosyal medyaya borçlu olduğu şöhretini sosyal medya eliyle bitirmesi. Kendisine yapılan hakaretlere misliyle cevap hakkını kullandığını söyledi.Misyonlarini, rutbelerini, makamlarını sadakate borçlu olanlar zora gelince hakkımı kullandım demekten çekinmiyorlar. Ağizlarini bozmaktanda. CB danışmanı, iktidar sözcüsü sandığımız Mehmet Boynukalin kendisine yapılan elstirlere tam bir mahalleli ağzıyla cevap verdi. Recep İvedik ten hiçbir farkı olmayan Prof imam.. Sosyal medya paylaşımları nedeniyle yoğun eleştirilere maruz kalan ve Ayasofya baş imamlığı görevinden ayrılan Mehmet Boynukalın, bu kez "Merak etmeyin ey güruh, haram ettiğiniz vergilerinizden bana düşen hisseden hepinize kaliteli pamuk aldım, artık helal edersiniz, ne yapayım" paylaşımlarıyla tepki çekti. Boynukalın, paylaşım yaptığı sosyal medya hesabını önce kilitledi, sonra tamamen sildi. |
Konu Sahibi Kara Kartal 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Gazze de ateşkes | İslami Haberler | Esma_Nur | 4 | 48 | 17 Ocak 2025 18:19 |
Help Abd yanıyor | Gündem/ Manşetler | Vasat | 1 | 48 | 11 Ocak 2025 22:01 |
Niye bu kadar mutsuzsunuz? | Psikoloji | Esma_Nur | 3 | 82 | 03 Ocak 2025 21:45 |
Tüyler diken diken | İlahiler/Ezgiler | Kara Kartal | 0 | 44 | 30 Aralık 2024 18:17 |
Gassal | Film Kutusu | Kara Kartal | 10 | 360 | 28 Aralık 2024 19:59 |
01 Mayıs 2021, 14:44 | Mesaj No:2 |
Medineweb Editörü Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 |
Biz insanların her alanda ne söylediğimiz, ne yaptığımız, nasıl hareket ettiğimiz çok önemli, Öyle otururken ben de keza herkeste çok sabırlı, iyimser, kötü söz demez,, İşte bazen olayların oluşumu bazı karakterin meydana çıkmasına vesile oluyor,, Çok sevdiğim bir söz " Herkes kendine yakışanı yapar" bu kadar açık ve net,,
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" |
01 Mayıs 2021, 15:10 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Bunu yazan Ayasofya Camisinin eski baş imamı, Marmara İlahiyat Fakültesinde İslam Hukuku Profesörü! Edep, ahlak ve terbiye olmayınca böyle oluyor.. Sosyal medyada bir tanesi şöyle yazmış, eskiden bu yür sözleri umumi hela duvarlarına yazarlardı şimdi sosyal medyada paylaşılıyor.. Malesef sosyal medyayı lağım çukuruna döndürüler yazık hakkaten yazık ünvana bakkk, yazdıklarınına bak..sinderemediği bir şeyler var belli.. Benim anlamadığım bunun karakteri bellli idi bunu nasıl o muhteşem yapıya baş imam seçdiler! Aklıma tek şey geliyor dayısı varmış demek
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
01 Mayıs 2021, 16:18 | Mesaj No:4 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
İmamlar dirilmeden hutbeler dirilmez. Hutbeler dirilmeden cemaat dirilmez. Cemaat dirilmeden ümmet dirilmez. Ümmet dirilmeden insanlık dirilmez. Mustafa İslamoğlu Her yanımız kokuşmuş ölü ruhlarla dolu.Dirilme ne unuttuk. Bulunduğu makamdan hilafet isteruk diyen zâtın aslında; Ayasofya gidince geriye bişeyim kalmadı içimdeki avam çıksın dışarı resmi olmuş.
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |