|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Kara Kartal,Açılış Tarihi: 13Haziran 2021 (18:41), Konuya Son Cevap : 13Haziran 2021 (21:20). Konuya 2 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
13Haziran 2021, 18:41 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | LGS Öğrencisinden Durum Analizi LGS Öğrencisinden Durum Analizi Lgs ye giren bir köy öğrencisi, soru kitapçığına şunları yazdı: “Okullar bize ne yapmamız gerektiğini öğretiyor. Beynimizi kullanmayı değil. Aynı robot gibi ama beynini kullanmadıktan sonra bunları öğren ne fayda eder. Beynini kullanabiliyorsa gittiğin okulun önemi yok. Hem bu zamanda okusan da meslek sahibi olamıyorsun ve hedefin zengin olmaksa bunu okuyarak yapamazsın. Beynini kullanmak gerek bunu da okulda öğretmiyorsunuz. Ben de beynimi kullanacağım ve kendimi geliştirip zenginliğe doğru gideceğim. Bence okul insanlara kendini aptal gibi hissettiren yer. Aslında çok zeki insanlar var ama onlar okul yüzünden kendini salak gibi hissediyor ve bu sayede o insanlar kaybetmiyor, o ülke kaybediyor. (Yazım kötü kurşun kalemle güzel yazamıyorum.)” BENCE OKUL KENDİNİ APTAL GİBİ HİSSETTİREN YER.. Mevzu bitmiştir. Ankara'dakilerin gòremediğini köydeki 16 yaşındaki öğrenci gösteriyor. Görenedir görene. |
Konu Sahibi Kara Kartal 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Öyle bi geçtiki zaman | Satır Arası Birkaç Kelam | Esma_Nur | 2 | 11 | 05 Kasım 2024 15:01 |
Barış elçisimi teröristmi | Gündem/ Manşetler | Kara Kartal | 0 | 21 | 04 Kasım 2024 13:38 |
Kayyum atanan belediyeler | Gündem/ Manşetler | Kara Kartal | 0 | 21 | 04 Kasım 2024 13:36 |
İsrail medyası İsrail propagandasını yalanlıyor | İslami Haberler | Kara Kartal | 0 | 46 | 26 Ekim 2024 22:53 |
Bu sözleri muhalefet söylemedi valla Bahçeli... | Gündem/ Manşetler | Vasat | 10 | 209 | 24 Ekim 2024 20:24 |
13Haziran 2021, 18:43 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
okullar robot yetiştiriyor, farklılıklara tölerans yok, Özgür düşünceye yer yok, yeteneklere yer yok… Matematik yoksa aptalsın , işe yaramazsın
|
13Haziran 2021, 21:20 | Mesaj No:3 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Çocuklar perişan. Verilen eğitim başka çocuklardan istenen bambaşka. Her alanda uzman olmaları, zamanla yarışmaları, bunu yaparken konsantre olmaları, zamanı iyi kullanmaları, stres yönetimini iyi yapabilmeleri ölculüyormuş. Bilgi işin hiçbir yerinde yok. Gencin dediği gibi kıymeti de yok. Bir nesil yok olup gidiyor. Bu nasıl bir şeydi ben anlamadım gitti. Anne babalar elinizi çocukların üzerinden hiç çekmeyin. Gündem ve yasadıklarımiz onları ümitsizlige sevkediyor. Bunları bütün uzmlar dile getiriyor fakat ülkeyi yönetenler kör-sağir. Korkuyorum birgün çıkıp; "Neymiş eğitim sistemi kötüymüş. Çok biliyorsan sen ver eğitimini. Nankorsünüz nankör" diyecekler diye:( Çünkü o derece bizden ve yasananlardan koptular.
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |