|
Konu Kimliği: Konu Sahibi mncetinbudak,Açılış Tarihi: 03 Kasım 2022 (11:48), Konuya Son Cevap : 05 Kasım 2022 (20:21). Konuya 3 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
03 Kasım 2022, 11:48 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 62111 Üyelik T.:
02 Ocak 2021 | CADILAR SOKAKLARA İNDİ ! #cadılarbayramı #halloween #suudiarabistan #riyadh #kapitalizm CADILAR SOKAKLARA İNDİ ! #cadılarbayramı #halloween #suudiarabistan #riyadh #kapitalizm Suudi Arabistan Veliaht Prensi bin Selman izin verdi: Binlerce kişi 'Cadılar Bayramı'nı kutladı. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Konu Sahibi mncetinbudak 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Biz de 'Elhamdulillah' Demeyelim mi? | Makale ve Köşe Yazıları | Mihrinaz | 1 | 242 | 14 Aralık 2023 14:12 |
El yapımı hakiki deri ürünler | Elişi ve Hobi Dünyası | mncetinbudak | 12 | 937 | 31 Mayıs 2023 19:02 |
CADILAR SOKAKLARA İNDİ ! #cadılarbayramı... | Gündem/ Manşetler | Esma_Nur | 3 | 693 | 03 Kasım 2022 11:48 |
Türkiye Yüzyılı başlıyor mu? | Gündem/ Manşetler | mncetinbudak | 0 | 270 | 28 Ekim 2022 12:25 |
AVRUPA'NIN GERÇEK YÜZÜ "IRKÇILIK" - UKRAYNA-RUSYA... | Gündem/ Manşetler | Esma_Nur | 2 | 365 | 04 Mart 2022 11:05 |
03 Kasım 2022, 14:07 | Mesaj No:2 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Zengin tembel Arapların bolluk refahtan kudurmuşlukları, bugünki cahiliye halleri hepsini Fil suresi suratımiza suratimiza haykiriyor da biz aymadık hiç. Değeri olan dinden fiyatı olan dine nasıl geldik? "Din de alınıp satılır mı? Satılıyor. Din değerdi. Alınıp satılmazdı. Pazarı olmazdı. Ama alınıp satılıyor, pazarı var, pazarlamacısı var. Beytin Rabbi sayesinde zengin ol, kula kulluk sistemini kur. Nasıl bir şey bu? Rabbe sırt dön, mala ve kazanca tap.Yani Ebu Leheb'leş." Kibirli, şımarık, görgüsüz Karun/laşma Ebû Lehepleştiğinde Cadılar bayramiyla kurban bayramını birarada kutlar, alkolle zemzemi karıştırıp içebilirisin. Kroyum emme para bende diye bir replik vardı. Ona benzetiyorum bunların bu hallerini. ABD sine yaranmıştir. Daha neler var sırada acaba. Allah Rasulü bu coğrafyayı buralardan alıp diriltmemişmiydi...5 vaktin içinde Ebû Lehebe beddua edip, sevgisini nasıl içimizde yesertebildigimizin tipik göstergesi. Uyanın müslümanlar içimizde peygamber sevgisinden daha baskın Ebû Lehep Karun Ebû Cehil hayranlığı var. Bu sene biz Cadılar bayramını seneye onlar kurban bayramını kutlar diye lup diye yutturabiliyor. Zihinler işgal ediliyor al işgal et diyoruz. Gördüklerime inanamadım hocam Fil süresini okudum anlamaya ugraştım . Ne diyeyim başka. Cadılar Bayramı hiç araştırma gereği duymadım sizden dinledim ilk defa nedir ne değildir bilmem. Çünki tehlike çanları çalıyor. Okuldaki evladım, komşu çocuğu, yeğen kuzen her neyse Cadılar Bayramı hediyelesmesi, kostümü derse ben ne cevap vereyim Arabistan ne yapmaya çalışıyor? Ülke ve yönetim bazında da değerlendirirmisiniz? Halk niye bukadar memnun bu bayramı kutlarken. Neden kutlama ihtiyacı hissettiler? Krismis, yom kippur, fısıh Bayramları sırada mı? Bu kafa karışıklığına ne dersiniz?
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
03 Kasım 2022, 16:03 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
Mevlid Kandili kutlamıyolar haram ama Cadılar Bayramını kutluyolar. Sanki yıllardır bugünü beklemiş gibiler. Avrupa'da görülecek kepazelik Arabistan'da. Sonra Türkiye. Sonra hep beraber kutlayıp gideriz. Dükkanlar bu malzemeleri satmaya başlamışlar. Geçmiş olsun ümmet. Kabaktan bile işkilleniyorum 😁
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
05 Kasım 2022, 20:21 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
suud hükümeti abd nin elinde fırıldak olduğunu iyice ıspatladı plan tıkır tıkır işliyor o mübarek beldelerde böylesi çirkin faliyetlerde bulunmak facia bir kere adı iğrenç CADILAR BAYRAMI!! kafalarda puşiler suratlarda iğrenç maskeler !hac için gittiğimde kadın askerler türemiş görünce çok şaşırmışdım cilbablı görevli kadınlar vardı zaten komando desenli kıyafetli kadın askerlerde neyin nesi idi ? benim çocukluğumda doğum günü kutlamak gavur icadı idi şimdi o kdr normalleşdiki kutlayamayanı kınıyoruz işliyor işde içimize yavaş yavaş işliyor :(
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |