|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Kara Kartal,Açılış Tarihi: 28 Mayıs 2023 (00:48), Konuya Son Cevap : 28 Mayıs 2023 (00:48). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
28 Mayıs 2023, 00:48 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | Togg sahibinden comda→_→ Togg sahibinden comda→_→ İKİNCİ EL TOGG İLANI VEREN İSİM TANIDIK ÇIKTI! İkinci el TOGG ilanı veren ismin çekilişle Togg almaya hak kazanan KESK Konfederasyonu’na bağlı Haber Sen Şube Başkanı ve RTÜK Uzmanı Sadık Canyurt olduğu ortaya çıktı. Canyurt’un geçtiğimiz hafta TOGG aracını teslim aldığı öğrenildi. Canyurt, ikinci el TOGG ilanı vererek fiyatı 1 milyon 215 bin TL olan araç için 3 milyon 500 bin TL istemişti. 😵*💫🙀 İkinci el TOGG ilanı sonrası konuyla ilgili bir açıklama yapan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, sosyal medya platformu Twitter hesabından “KESK Konfederasyonu’na bağlı Haber Sen Şube Başkanı Sadık Canyurt isimli çalışanımızın yerli ve millî gururumuz TOGG üzerinden akılalmaz bir fiyat manipülasyonuna giriştiği yönündeki haberler üzerine konu ile ilgili inceleme başlatılmıştır.” ifadelerini kullandı. Togg yolları aştı. Fiyatı katlayıp ikinci ele bile düştü. Km.si 600. Dinleri imanları para bunların.Adam tanıdıkmış sorun olmaz yaa. Ben yapsam vatan hainiydim. Aman aman toggum yok iyiki togsuz aşım ağrısız başım [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
Konu Sahibi Kara Kartal 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
The Tover/Kule | Film Kutusu | Kara Kartal | 1 | 16 | 21 Aralık 2024 12:50 |
Bakanların işini Esra Erollar yapıyor | Hafta'nın Konusu | Kara Kartal | 0 | 19 | 21 Aralık 2024 12:38 |
Beğendiremiyoruz | Kara Kartal/Kişisel | Kara Kartal | 10 | 120 | 16 Aralık 2024 15:47 |
Bu nasıl çorap kokusu dayı=) | Komik Paylaşımlar | Kara Kartal | 3 | 65 | 14 Aralık 2024 18:04 |
Hep Otuz üç Yaşında Teaser | Film Kutusu | Kara Kartal | 0 | 46 | 14 Aralık 2024 13:04 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |