|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Kara Kartal,Açılış Tarihi: 24 Nisan 2024 (18:16), Konuya Son Cevap : 24 Nisan 2024 (18:16). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
24 Nisan 2024, 18:16 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | Patiswis Patiswis Adını tadını bilmediğim belki siz biliyorsunuz bu marka günlerdir gündemden düşmüyor. sebebi. Bu marka bir çikolata alan bir müşteri çikolatanın küflü çıktığı, tedarik zincirinde bir bozulma yaşanmış olabileceğini yazarak markayı hedef almadan gayet tabii paylaşımda bulunuyor. Aldığı marketi ve markayi hsatglayarak. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sonra ne oluyor paylaştığına anasından doğduğuna pişman ediyor markanın yönetim kurulu başkanı. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Güç zehirlenmesinin, iletişimin ne kadar önemli olduğunu bu basit olayla şahit olduk.Parmak sallaya sallaya sen kimsin diyen bir yönetici. Yahu bir kutu çikolata yaptırmak, nazikçe tekrarı olmaz demek niye bu kadar zor. Bugün istifa etti marka marketlerden toplatıldı. Yani kaliteli bir markayı küflü çikolata değil ama hadsiz, güç zehirlenmesi yaşayan, yılan dilli bir yönetici batırdı. Yazık.
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
Konu Sahibi Kara Kartal 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Öyle bi geçtiki zaman | Satır Arası Birkaç Kelam | Kara Kartal | 3 | 42 | 05 Kasım 2024 15:01 |
Barış elçisimi teröristmi | Gündem/ Manşetler | Kara Kartal | 0 | 45 | 04 Kasım 2024 13:38 |
Kayyum atanan belediyeler | Gündem/ Manşetler | Kara Kartal | 0 | 40 | 04 Kasım 2024 13:36 |
İsrail medyası İsrail propagandasını yalanlıyor | İslami Haberler | Kara Kartal | 0 | 53 | 26 Ekim 2024 22:53 |
Bu sözleri muhalefet söylemedi valla Bahçeli... | Gündem/ Manşetler | Vasat | 10 | 233 | 24 Ekim 2024 20:24 |