|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Kara Kartal,Açılış Tarihi: 23 Eylül 2024 (23:53), Konuya Son Cevap : 28 Eylül 2024 (21:06). Konuya 3 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
23 Eylül 2024, 23:53 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | Başın sağolsun Türkiye Başın sağolsun Türkiye [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ümraniye ilçe Emniyet Müdürlüğü Dudullu Polis Merkezi Amirliği tarafından motosiklet hırsızlığı suçundan yakalanan ve sonrasında firar eden şahsın yakalanmasına yönelik çalışma yapıldı. Yapılan çalışmalarda, çeşitli suçlardan 26 suç kaydı bulunan Y.E.Ç'nin (19), Ihlamurkuyu Mahallesi'nde yakalanarak muhafaza altına alınmaya çalışıldığı esnada görevli memurlarla arasında arbede yaşandı. Şüpheli, görevli memurun silahını alarak polislere ve çevredekilere ateş ederken, kadın polis memuru Şeyda Yılmaz (27) da karşılık verdi. Olayda, Yılmaz ve polis memuru K.H.S. ile şüphelinin olay yerinde bulunan annesi P.G. (43) yaralandı. Yaralılar, ilk müdahalelerin ardından hastaneye kaldırılırken kadın polis memuru Şeyda Yılmaz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Yaralı polis ile P.G'nin hastanedeki tedavilerinin sürüyor. 26 SUÇ KAYDI Polis ekiplerinin çalışmasında zanlı Y.E.Ç. de yaralı şekilde gözaltına alındı. Zanlı'nın "Kasten yaralama", "Gasp'", "Cinsel taciz", "Yağma", "Mala zarar verme", "Çocuğa cinsel istismar'" gibi suçlardan poliste 26 kaydı olduğu öğrenildi. Nasıl zamanlara gözümüzü açtık biz
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
Konu Sahibi Kara Kartal 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
The Tover/Kule | Film Kutusu | Kara Kartal | 1 | 7 | 21 Aralık 2024 12:50 |
Bakanların işini Esra Erollar yapıyor | Hafta'nın Konusu | Kara Kartal | 0 | 6 | 21 Aralık 2024 12:38 |
Beğendiremiyoruz | Kara Kartal/Kişisel | Kara Kartal | 10 | 110 | 16 Aralık 2024 15:47 |
Bu nasıl çorap kokusu dayı=) | Komik Paylaşımlar | Kara Kartal | 3 | 64 | 14 Aralık 2024 18:04 |
Hep Otuz üç Yaşında Teaser | Film Kutusu | Kara Kartal | 0 | 45 | 14 Aralık 2024 13:04 |
23 Eylül 2024, 23:56 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
26 suç kaydı bulunan yaşından büyük suç dosyası bulunan bi manyak nasıl aramızda bu kadar rahat dolaştı. İktidar ülkeyi yönetmeyi bıraktı farkında mıyız? Asrın lideri, Türkiye yüzyılı, dünyaya ayar verme pesindeler. Ekonomiden eğitime suç patlamaları vallahi ülkeyi kendi haline bıraktılar.
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
28 Eylül 2024, 12:20 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Bu katilin anası geçen gün tv de “daha bu sabah bu oğlumu içeri alın diye şikayet ettim “ demişdi şans eseri yaşıyoruz malesef:( evet ikdidar en önce kendi ülkesine ayar verse çoı daha iyi olacak. Ortalık suç makinası ile dolu insanın tavuk kadar değeri kalmamış . Öte yandan da şunu düşünmeden edemedim. Bu çocuk nasıl bu hale geldi? Kafamı çok kurcaladı bu kadın zamanında çocuğuna sahip çıkıp neden hırçın yaramaz diye düşünüp uzmandan yardım istemedi? daha farklı olurdu diye düşünüyorum. Yada hiçmi sevmediler bu delikanlıyı zamanında nasıl bir ortamda büyüdü? Bir yerde okumuşdum Afrikalıların bir sözü var” köyü tarafından sevilmeyen çocuk o sıcaklığı his etmek için köyü yakar” bu çocuğun vakasıda böyle bir şeymi? Gencecik insanın kabarık suç dosyası var. Yetkililer neden bu tür suçluları iyileştirip topluma kazandırmıyorlar? Ben vatandaş olarak bunları düşünüyorsam yetkilinin düşünmemesi imkansız! Belki uzakdan konuşması kolay diyenler olabilir. Ellerinde imkanları olan yetkili kişiler aldıkları maaşları hak etmeleri gerektiğini düşünüyorum.
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
28 Eylül 2024, 21:06 | Mesaj No:4 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
İçinde bulunduğu çete bir paylaşım yapmışki aman Allah. Çeteler, mafyalar, manyaklar ülkesi olduk. İnsan hakları mahkemesine basvurucaz diye paylaşımları var çetenin. "Bir çocuk büyütmek için koca bir köy gerekir” der bir Afrika atasözü. Yani ebeveynlerin çocuklarını büyütmede çok destek ve yardım gerektiği anlatan çok özlü bir sözdür. Hani nerde köy. Çocuklar kalabalık şehirlerde yalnız büyüyor. Çocukların ebeveynleri anne baba değil telefon tablet dış dünya. O anne babayı kime şikayet edeceksin. Çeker anne babayı da vurur.
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |