|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Sükutu-Ezber,Açılış Tarihi: 19 Aralık 2024 (22:48), Konuya Son Cevap : Dün (13:47). Konuya 2 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
19 Aralık 2024, 22:48 | Mesaj No:1 |
Medineweb Editörü Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 | Okullarda yılbaşı kutlaması yasaklandı Okullarda yılbaşı kutlaması yasaklandı İstanbul Bağcılar ve Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri, okullara yazı göndererek yılbaşı etkinlikleriyle ilgili yasak talimatı verdi. 🤔 Yılbaşına sayılı günler kala veliler ikiye bölünmüşken Milli Eğitimden gelen yasak kararına sizin yorumunuz nedir?
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" |
Konu Sahibi Sükutu-Ezber 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Okullarda yılbaşı kutlaması yasaklandı | Gündem/ Manşetler | Esma_Nur | 2 | 23 | 19 Aralık 2024 22:48 |
Allah bu zulme neden müdahale etmedi? | Serbest Kürsü | Vasat | 1 | 33 | 18 Aralık 2024 17:01 |
Yerin üstünde yaşayan ölülermişiz de haberimiz... | Serbest Kürsü | Sükutu-Ezber | 0 | 26 | 17 Aralık 2024 15:24 |
Osmanlı'nın ruhu aramızda | Serbest Kürsü | Sükutu-Ezber | 0 | 41 | 14 Aralık 2024 12:42 |
Bu Adem sensin ey insan! | Kur'ân-ı Kerim Genel | Sükutu-Ezber | 0 | 47 | 29 Kasım 2024 13:20 |
19 Aralık 2024, 22:50 | Mesaj No:2 |
Medineweb Editörü Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 |
Yerin de bir karar olmuş... Herkes inandığı şeyi kendi evlerinde yaşasın. okullara yılbaşı kutlaması yapıp, Çocukların algısı ile oynuyorlar beyinlerine böylece yerleşiyor,,,
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" |
Dün, 13:47 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Spidirmen ,buzlar prensesi , hiimen, pamuk prenses çocuklarımız bunların kostümlerini yıllardır giyiniyorlar sesimiz çıkmıyor. Benim çocukluğumda yaş günü tabiri kullanılırdı yani doğum günü kutlaması, dindar kesimler yapmazdı gavur icadı idi ama şimdi bakın hepimiz doğum günü kutlar olduk. Daha çocuklr doğmadan cinssiyet partileri barbie bebekler ne bileyim o kadar çok batı medeniyetini oturtmuşuz normalleştirmişiz ki bu saydıklarım gözümüze gözükmüyor. Her yılbaşı aynı şey gavur icadı müslümanın işi olmaz! Sakın noel kutlamalrını destekliyorum gibi algılanmasın demek istediğim on tanesi hayatımızda birine tu kaka dersek orada çelişki vardır. Hyatımızdan diğerlerinide çıkarmamız lazım gelir.İslam tarihinden kesitler ile çocuklarımıza örnek sunabilsek anlatabilsek muhteşem olurdu.
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
Konuyu Toplam 3 Kişi okuyor. (0 Üye ve 3 Misafir) | |