|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Kara Kartal,Açılış Tarihi: 23 Nisan 2025 (13:18), Konuya Son Cevap : 24 Nisan 2025 (05:26). Konuya 8 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:1 |
Durumu: ![]() Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | ![]() Geçmiş olsun İstanbul Marmara Denizi'nde saat 12.13'te 3,9 ve 12.49'da 6.2 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem Marmara Bölgesi'nin tamamında hissedildi. Artçı sarsıntılar devam ediyor. Deprem tam Naci görür hocanın deprem uyarısı yaptığı dakikalarda gerçekleşmiş. Allah korusun bişey yoktur inşeallah🤲 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() |
![]() |
![]() | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
![]() | Tebliğ-İrşad-Vaaz-Hutbe-Nasihat | Hâdimul İslam | 1 | 46 | 02 Mayıs 2025 14:24 |
![]() | Tebliğ-İrşad-Vaaz-Hutbe-Nasihat | Kara Kartal | 0 | 49 | 25 Nisan 2025 14:44 |
![]() | Anket'ler-Röportaj'lar | Kara Kartal | 9 | 150 | 25 Nisan 2025 14:29 |
![]() | Hafta'nın Konusu | Kara Kartal | 11 | 221 | 25 Nisan 2025 13:39 |
![]() | Gündem/ Manşetler | Kara Kartal | 5 | 90 | 24 Nisan 2025 19:44 |
![]() | Mesaj No:2 |
03 Şubat 2018 | ![]()
Artcilar devam edecek evlere girmeyin deniliyor
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:3 |
03 Şubat 2018 | ![]()
CNN Türk muhabiri canlı yayında depreme yakalandı ilk annesini sordu helal olsun soğukkanlılıkla stüdyoda kalmış canından kiymatlimi bacım terket sutudyoyu [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Cüneyt Özdemir canlı yayın esnasında yakalanıyor [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
![]() |
![]() | Mesaj No:4 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]()
Geçmiş olsun hissedenler çok korkmuş. Önümüzdeki 3-5 gün artçılarin devam edeceği söyleniyor tedbirli olmakta fayda var. TevekkelAllah
__________________ ![]() ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
![]() |
![]() | Mesaj No:5 |
Durumu: ![]() Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | ![]() Geçmiş olsun,Rabbim beterinden korusun..
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
![]() |
![]() | Mesaj No:6 |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]()
Çok kuvvetli idi 1999 depremi gibi 45 saniye falan sürseydi İstanbul tuz buz olurdu. Sokaklrda nereye duracaksın hvalar soğuk Allah yardım etsin cümlemize.
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
![]() |
![]() | Mesaj No:7 |
03 Şubat 2018 | ![]()
Toplanma alanı diye alan yok. 🟢 #deprem nedeniyle mağdur olan, evine girmeye çekinen vatandaşlarımıza çağrımızdır; Beştepe’de 1150 odalı, dayalı döşeli, alttan ısıtmalı sarayımız var. Gün bu gün! Gelin, dilediğiniz kadar kalın! #depremistanbul Çağrıyı Beştepe değil millet yaptı bizim saray sonuçta Geçmiş olsun Esmanur
![]() |
![]() | Mesaj No:8 |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]()
mesajlarınız için tşk ederim , beştepeye gitmekde mesele 😏şimdi aldığım bilgiye göre herkes mahallaesindeki camiiye sığınabilir. Valilik izin vermiş Bazıları çadır kurmuş çadırda çok soğuk olur .Geceyi sokakda geçirmek hiçde kolay değil ilk 8 saat çok önemli imiş
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
![]() |
![]() | Mesaj No:9 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]()
Yıkım olmamasına rağmen korkusu yetti. Evlere girmeyin deniliyor lakin nereye kadar onca insan. Aklıma ilk gelen ne oldu? Maraş depremi sonrası İlk sarsıntı sonrası insanalr evlerine girdi ikinci de aynı felaket yaşandı. Artçılar var girmeyin dendi insanlara. Hava buz nasıl girmeyeckesin çocuk yaşlı ne kadar bekleyeceksin. Taş taş üstünde kalmadı giremediler sokakta ayazda bekledi insanlar. Bir kaç gün sonra evi hasarlı olan eşya kurtarabilme derdine düştü. Daha bissürü şey izledik. Oturduğumuz yerden kınadık, eleştirdik. Canından kıymetlimi dedikte dedik. Dogal afetlerin okumuşu avami, metropolü kasabası yok malesef. Bugün bu felaket kimin başına gelse vereceğimiz tepki aynı. O gün orada gördüğümüz öfkelisinden, yağmacısına hepsi bizim dönüseceğimiz birer prototipimizdi. İstanbul'u bir de bu açıdan düşünsenize herkes birbirinin gırtlağına çöker şehir eşkıya dolar. Öfke sel olur, Sonra Gazze geliyor insanın aklına. Doğal afetler en fazla yıkar, yakar, bir müddet sorna durur o "ol" emriyle girdiği süreci tamamlar, sünnetullahi yerine getirir ve insanalr sonuçla yüzleşir, gereğini yapar, yaralarını sarmaya, enkazda olsa altından kalkmaya gayret eder peki ya Gazze..Dogal afet olsa bittiydi şehir yok olsa inşa ettilerdi. Büyük bir zulmün içinde evsiz damsız aç açık geçirilen iki kış. Sınır kapıları kapalı giriş çıkış yok. Gıda girişi yok. İnsanlık bunu kendi vicdanlarına nasıl açıklayacak, tarih utanacak yazarken... Adli ilahiye bıraktık. O'nun daha büyük bir planı ve süresi var ve O şedidul ikab'tır. Allah'ın kaderinden yine Allah'a sığınırız. Çok geçmiş olsun ![]()
__________________ ![]() ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Geçmiş Olsun Giresun | nurşen35 | Gündem/ Manşetler | 4 | 23 Ağustos 2020 23:39 |
Medineweb satıldı geçmiş olsun. | Dur_Hele | Duyurular/Öneriler/Şikayetler | 20 | 02 Ocak 2015 12:50 |
1. sınıf arapça geçmiş yıl soruları | yus-sel | Arapça 1 | 0 | 31 Ocak 2013 22:37 |
Kız arkadaşı olsun, nişanlı olsun sevişmek ya da öpüşmek günah mı? | KuM TaNeSi | Soru Cevap Arşivi | 0 | 08 Nisan 2009 10:04 |
geçmiş zaman aynası | CaferTayar | Şiirler ve Şairler | 0 | 13 Eylül 2008 10:29 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|