|
Konu Kimliği: Konu Sahibi AŞK'ÜL İSLAM,Açılış Tarihi: 15 Ekim 2007 (22:32), Konuya Son Cevap : 28 Mart 2024 (13:26). Konuya 98 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
29 Aralık 2012, 19:53 | Mesaj No:51 |
Durumu: Medine No : 20729 Üyelik T.:
09 Ekim 2012 | Cevap: İçinizden Geçen Anlık Cümleler
__________________ Uzun mesafelere ulaşmak, yakın mesafeleri aşmakla mümkündür. (İmam Gazali) |
29 Aralık 2012, 20:11 | Mesaj No:52 |
Durumu: Medine No : 20682 Üyelik T.:
08 Ekim 2012 | Cevap: İçinizden Geçen Anlık Cümleler Mutluluga özlem duyarken, ağlayarak hasretimi giderdim, mutluluk isterken garip kalbim hep ayrılıklarla kırıldı erkenden.
__________________ Hüzünle titreyen gönüle ince bir âh dokunur, Kalbi kırık olanın kalbine Allah dokunur... |
15 Ocak 2013, 11:20 | Mesaj No:53 |
Durumu: Medine No : 15316 Üyelik T.:
18 Aralık 2011 | Cevap: İçinizden Geçen Anlık Cümleler ilahi ente maksudi ve rıdake matlubi....... |
15 Ocak 2013, 15:17 | Mesaj No:54 |
Durumu: Medine No : 14300 Üyelik T.:
08 Ekim 2011 | Cevap: İçinizden Geçen Anlık Cümleler Bir taşın üstüne seni ôzledim yazıp kafana fırlatmak istiyorum. Belki ozaman özlemek nasıl acıtıyor anlarsın
__________________ 'Ve KaLP 'Leri Birbirine Isındıran YanLızca ALLAH 'Dır.. '' [ENFÂL - 63] |
19 Ocak 2013, 00:15 | Mesaj No:55 |
Durumu: Medine No : 20682 Üyelik T.:
08 Ekim 2012 | Cevap: İçinizden Geçen Anlık Cümleler Sen yangın çıkarır ben söndürürdüm Sevmesem dünyanı ters döndürürdüm Seni sürüm sürüm süründürürdüm Ben senin korkundum sen bilmiyordun
__________________ Hüzünle titreyen gönüle ince bir âh dokunur, Kalbi kırık olanın kalbine Allah dokunur... |
19 Ocak 2013, 00:19 | Mesaj No:56 |
Durumu: Medine No : 20148 Üyelik T.:
07 Eylül 2012 | Cevap: İçinizden Geçen Anlık Cümleler Askerdeki sevdigimi çok özlüyorum... :(
__________________ |
14 Şubat 2013, 20:45 | Mesaj No:57 |
Durumu: Medine No : 15266 Üyelik T.:
14 Aralık 2011 | Cevap: İçinizden Geçen Anlık Cümleler
"Evlerimizin mutfaklarına giren gıdaların sağlık açısından tahlil edilemesinin önemi ne ise, evlerimizin çatısındaki antenin çektiği yayının tahlilide o öneme haizdir. Mutfağa önep verip, anteni ihmal etmek önemli bir hatadır. Beyinlerin zehirlenmesi, midelerin zehirlenmesinden basit birşey değildir." -Nureddin Yıldız hocaefendi
__________________ ''onlar sanıyorlar ki, biz sussak mesele kalmayacak. halbuki,biz sussak, tarih susmayacak.. tarih sussa, hakikat susmayacak........'' |
14 Şubat 2013, 21:24 | Mesaj No:58 |
Durumu: Medine No : 21933 Üyelik T.:
23 Kasım 2012 | Cevap: İçinizden Geçen Anlık Cümleler
AŞK; Gökkubbede Ezan'la başlar, Abdestle hayat bulur, Secde ile Miraç'a çıkar !
__________________ “Biz bu cihandan göçelim ol dost iline uçalım Arzu hevâdan geçelim gel dosta gidelim gönül.” — Yunus Emre k.s. |
18 Şubat 2013, 17:41 | Mesaj No:59 |
Durumu: Medine No : 17068 Üyelik T.:
03 Mart 2012 | Cevap: İçinizden Geçen Anlık Cümleler ... Düşler sokağının çıkmazında, elma şekerini kaybetmiş bir kız çocuğu tanıyorum. Saçları gurûba ermiş vedaya aşina, leyl'e merhaba diyen katran karası... Beyaz güller dermiş , pamuk tarlasından toplanmış taze hasat elleri. Isınmalara doyamadığı bir kanadın kırılmışlığı ile şimdi üşümelere teslim. Ayazlar tehdit ediyor her salise titrek bedenini. Hangi diyarın metruk sokağı onu bilinmezliğe çağırıyor, hangi seslerin ipi kopmuş, çığır tanımaz feryadı onu korkutuyor! Masumiyet erzakı henüz tazecik heybesinde. Munis hali her cana lokma. Böyle bilmemiş çıkmaz sokağın rengini. Böyle tanımamış kendine 'KUL'diyenlerin fendini. Ahh ne yana dönmüş ise cemali, orada gözlerine mim çekmeye amade eller belirmiş. Kaçırmış nazarını, bed nazar eden mızrak bakışlardan...Suallerine bir cevap yetiştiren olmamış. Bukle bukle saçlarını ören ellerin müşfik sıcaklığı gelmiş yâdına. Muklesi bildiği o cananı görmüş, bir o yetmiş haya perdesinden tek notalık sesi kısık imdadına..."Beni öldü bilme,ben şu diri bildiklerinden daha diriyim. Canım yavrum sen ne vakit mahsun olsan, ben Rahîm kanatlarımla sana yetişirim."..diyen ruhuna beste o sesi işitmiş...Kaybettiği elma şekeri işte tam da o dem, yine ellerinde, yine dudağında belirmiş...!!!
__________________ لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا "Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez." || BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm. Namaz, duâ, gayret, nâsip. . . |
18 Şubat 2013, 17:48 | Mesaj No:60 |
Durumu: Medine No : 17068 Üyelik T.:
03 Mart 2012 | Cevap: İçinizden Geçen Anlık Cümleler Kim miyim ben? Editörümün sorduğu soruya cevaben ; Okuma-Yazma bilecek kadar tahsilli, emanet nefesli, Adem'den bir cüz, Havva'dan hem bahar hem güz, Muhterem Nebi'ye ümmeti içinde bir ferd, kimi insana dert, kalemi kaval edinmiş bir garip çoban, dağ başlarında dolanır, hem kardır hem duman, atı mahmuzlu süvari, kimi için imdata yeten bir hızır, kimi için kelamı da sözü de kısır, sual sormaz, suallere cevabı hazır,emanetin bağrını şıvayan el, insanım işte balçıktan muhavvel.üç yavrumdur gözlerimin Cennet sürmesi, babaları ki bana cennet müjdesi...Bir kefenim dahi yok, nasıl övüneyim var diye servetim? Ben bildim siz de bilin bir içimlik bir hiçim...!!
__________________ لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا "Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez." || BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm. Namaz, duâ, gayret, nâsip. . . |
Konuyu Toplam 22 Kişi okuyor. (0 Üye ve 22 Misafir) | |