|
Konu Kimliği: Konu Sahibi AŞK'ÜL İSLAM,Açılış Tarihi: 06 Kasım 2007 (00:32), Konuya Son Cevap : 27 Mart 2023 (18:53). Konuya 97 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
06 Kasım 2007, 15:12 | Mesaj No:23 |
Cvp: Kendiniz kulllandığınız, veya yakınlarınızdan duyduğunuz ilginç sözleri yazalım..
aşkolsun arkadaşlar o tarz kelam ettimmi hiç ?
| |
06 Kasım 2007, 15:16 | Mesaj No:24 | |
Cvp: Kendiniz kulllandığınız, veya yakınlarınızdan duyduğunuz ilginç sözleri yazalım.. Alıntı:
| ||
06 Kasım 2007, 15:17 | Mesaj No:25 |
Cvp: Kendiniz kulllandığınız, veya yakınlarınızdan duyduğunuz ilginç sözleri yazalım..
pekala birader ne deyim..nasıl dilerseniz öyle olsun..
| |
06 Kasım 2007, 15:21 | Mesaj No:26 |
hişşttttt ne oluyor burada ? keserim bak | |
06 Kasım 2007, 15:23 | Mesaj No:27 | |
Durumu: Medine No : 38 Üyelik T.:
30Haziran 2007 | Cvp: Kendiniz kulllandığınız, veya yakınlarınızdan duyduğunuz ilginç sözleri yazalım.. Alıntı:
Yahuuu ben bu tanışı spor giyim mağazası işletiyor diye biliyordum, aldım MSN.ye işin aslını anlattırdım, imam olmuş 3 aylık, Kpsss falan filan, ben özür diliyorum.. Kendisi anlatmamıştı, yada unutmuş diyelim.. Neyse.. Hakkını helal et, yalan söyledin zannettim, kızdım... Sonra birden aklım başıma geldi de anlattırdım sana ... | |
06 Kasım 2007, 16:06 | Mesaj No:28 |
30Haziran 2007 | Cvp: Kendiniz kulllandığınız, veya yakınlarınızdan duyduğunuz ilginç sözleri yazalım.. Köpek hayvandır ama davar değildir. İnsan insandır, ama her insan eşrefi mahlukat değildir.Bazı insanların DAVARİYE MEZHEBİNE ÜYE olduğunu üzülerek söylemeliyim. Bir köpeğe eğitim vererek sokağa işememesini öğretebiliyoruz. Ama DAVARİYE (!) mezhebine bağlı bir insana sokağa tükürmemesini ve sümkürmemesini öğretemiyoruz.. Öyle an gelir ki, melekler insanları kıskanır, öyle an gelir ki, şeytanlar insan olmadıkları için Allah’ a şükrederler. |
06 Kasım 2007, 16:16 | Mesaj No:29 |
30Haziran 2007 | Cvp: Kendiniz kulllandığınız, veya yakınlarınızdan duyduğunuz ilginç sözleri yazalım.. İletişim bildiridir, saldırı değil. Bir konuyu saldırıya dönüştürmeden tartışabilmek, ustalık gerektiren bir sanattır. Bu çok az görülen bir başarıdır. İnsanlar bir konuyu konuşurken öfkelenmeye başlamışlarsa dikkatler o konudan çıkmış, kendimize odaklanmıştır artık. Konuyu değil kendimizi konuşmaya başlamışızdır. BU TANIŞ'AYDI |
06 Kasım 2007, 16:29 | Mesaj No:30 |
iki kişi bir arada otururken biri demişki yaw bugun hava bulutlu.. diğeri hemen geçirmiş adama yumruğu -yaw ne oluyo falan ... demişki vuran: sen bana ördek dedin.. diğeri :hoppalaaa ne ördeği yaw ben sadece hava bulutlu dedim .. öbürü :tamam işte bulutlu dedin.bulutlu havada ne olur? yağmur.yağmur yağınca neolur ? gölet gölette ne yüzer ? ÖRDEK ------------- biz keresteden odun çıkardık. ama bakıyorum odundan siz neler çıkardınız !!! | |
Konuyu Toplam 9 Kişi okuyor. (0 Üye ve 9 Misafir) | |