|
Konu Kimliği: Konu Sahibi AŞK'ÜL İSLAM,Açılış Tarihi: 06 Kasım 2007 (00:32), Konuya Son Cevap : 27 Mart 2023 (18:53). Konuya 97 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:31 |
![]()
ali isimli üyemiz maaşallah bu konularda pek mahir sanki bi buton var böyle bi gedik açılınca haber alıp yorumunu yapıştırıyor. kınıyorum | |
![]() |
![]() | Mesaj No:32 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: ![]() Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | ![]()
ali bey yangına benzinle gider sağolsun
|
![]() |
![]() | Mesaj No:33 |
![]()
şimdi senin anladığın gibi mi bakıyım yoksa olması gerek olan gibimi ? benim anladığım temelli farklı ... hem dur bakalım sen bana ördekmi dedin ? :=))) | |
![]() |
![]() | Mesaj No:34 |
![]()
tanış dünyamıza geri dön ne dediğini anlamıyorum
| |
![]() |
![]() | Mesaj No:35 |
![]()
döndüm..hay şu ışınlanmayı icad edenden allah razı olsun :=))
| |
![]() |
![]() | Mesaj No:36 |
![]()
evet ama sen de kıymet bil kısa mesafe için zırt bırt kullanma makineyi zorlama idareli kullan sıksık uzaklaşıyosun bak | |
![]() |
![]() | Mesaj No:37 |
Durumu: ![]() Medine No : 38 Üyelik T.:
30Haziran 2007 | ![]()
Yahuu sağolun !!!! Hangi konuyu açsak sabotaj ! Güzel güzel yazışmak , paylaşmak varken biri asar keser, biri vaaz verir, biri laftan laf çıkartır !!!!!!!! Artık size konu monu açmayacağım [ Adminim yoket bu konuyu :((( |
![]() |
![]() | Mesaj No:38 |
![]()
ya gaza zam gelmeden evvel almıştım bi kaç depoda tadını çıkarıyordum kızma hemen :=))
| |
![]() |
![]() | Mesaj No:39 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: ![]() Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | ![]()
tanış hocaya sormuşlar kaç yaşındasın? ---yirmiiiiii 15 yıl sonra hocam yaş kaç oldu? ---yirmiii ya hocamm o 15 yıl eveldi tanış hoca:"erkek adam sözünde durur" demiş. |
![]() |
![]() | Mesaj No:40 |
![]()
rica ederim yağmur kusura bakma ısrar edemicem nolur beni affet konu aç diye kararına saygım sonsuz | |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Kişi okuyor. (0 Üye ve 2 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Bir Peygamber ve 3 Özelliğini Yazalım | Aysima | Yarışmalar/ Bilgi Yarışmaları | 31 | 28 Mart 2023 10:16 |
Çantalarınızı Kendiniz Örün | Mihrinaz | Elişi ve Hobi Dünyası | 5 | 21 Ekim 2022 12:12 |
Tutamayacağınız sözleri vermeyin ve pişman olucağınız sözleri söylemeyin !! | dua dilencisi | Resim/Karikatür | 4 | 07 Mart 2022 22:51 |
yazar olmak istiyorsanız kitabınızı kendiniz basabilirsiniz | fedra | Serbest Kürsü | 0 | 28 Eylül 2015 19:05 |
Bimer'e dilekçe yazalım ! varmısınız! | Ehlibeyt | İlahiyat Öğrencileri İçin Genel Paylaşımlar | 22 | 07 Ağustos 2013 19:09 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|