|
Konu Kimliği: Konu Sahibi suhtem,Açılış Tarihi: 31 Mart 2012 (18:10), Konuya Son Cevap : 25 Mart 2025 (07:16). Konuya 1217 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack ![]() | Seçenekler ![]() | Değerlendirme: ![]() ![]() |
![]() | Mesaj No:1091 |
Durumu: ![]() Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | ![]() Allah için var olamayacaksak, var olmanın hiçbir anlamı yoktur. . .
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
![]() |
![]() | Mesaj No:1092 |
18 Aralık 2010 | ![]() Yarın sileceğin yazıyı Bugün yazma Yarın unutacağın lafı Bugün konuşma Yarın kimseye uzak değil Bunu da UNUTMA! Bedirhan Gökçe
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
![]() |
![]() | Mesaj No:1093 |
18 Aralık 2010 | ![]()
![]() |
![]() | Mesaj No:1094 |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]()
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
![]() |
![]() | Mesaj No:1095 |
Durumu: ![]() Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | ![]() Bu millet âşkı Allah'ın Habibi sav'den öğrendi, sonra dünyaya "aşk nedir" gösterdi
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR |
![]() |
![]() | Mesaj No:1096 |
18 Aralık 2010 | ![]() Başımın Üstünde Yeri olanları Hiç Aşağı İndirmedim Kendi düşenler hariç..
![]() |
![]() | Mesaj No:1097 |
Durumu: ![]() Medine No : 13966 Üyelik T.:
27Haziran 2011 | ![]() Kapitalist sistemde Fakire ettirilen şükür, zenginlerin düzeni bozulmasın diyedir.
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |
![]() |
![]() | Mesaj No:1098 |
09 Şubat 2014 | ![]() MinareIer, eğri dünyanın en doğruIarıdır. Cennete giden yoIIar, mescitIerden geçiyor. MevIa hep kuIIarını, secdeIerde seçiyor
![]() |
![]() | Mesaj No:1099 |
18 Aralık 2010 | ![]() Bir yudum sükutun bir çok kelimeyi yenmişliği vardı. Bir sıcak tebessümün bir çok kelimeyi yenmişliği… Mehmet Deveci
![]() |
![]() | Mesaj No:1100 |
09 Şubat 2014 | ![]() "Duâ" dedi; "Kulun Allah'a derdini bildirmesi değil; o derdin dermanının ancak Allah olduğunu bilmesidir!..
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 14 Kişi okuyor. (0 Üye ve 14 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Medineweb Günün Resimli Duaları/medineweb | sessiz23 | Dua Bölümü | 97 | 23 Mart 2025 05:53 |
Medineweb Günün Hadis-i Şerifi | günışığı | Hadis-i Şerif | 1441 | 31 Ocak 2025 17:50 |
Günün Ayet-i Kerimesi / Medineweb | su damlası | Kur'ân-ı Kerim Genel | 167 | 20 Ocak 2025 22:21 |
Her günü son günün bil medineweb | Seyyid | Güzel Sözler-Deyımler-Nükteler | 8 | 15 Nisan 2024 22:30 |
GüNüN FıKrAsI :) :)/medineweb | KalbinNûru | Fıkralar-Hikayeler | 215 | 02 Aralık 2023 23:57 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
أعوذ بالله من الشيطان الرجيم , بسم الله الرحمن الرحيم Gerçekten Biz sizi yakın bir azab ile uyardık. Kişinin kendi ellerinin önceden takdim ettiklerine bakacağı gün, kafir olan da Ah, keşke ben bir toprak oluverseydim diyecek. (Nebe-40) | عن رسول الله صلى الله عليه وسلم قال Besmele ile başlanmayan her iş güdüktür.(Onda hayır yoktur.) | Ey insan! Bilir misin nereye gidiyorsun ve nereye sevk olunuyorsun? - (Mektubat - 228) |
|