|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Amirix38,Açılış Tarihi: 23 Ocak 2008 (02:09), Konuya Son Cevap : 21 Kasım 2024 (19:29). Konuya 452 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
21 Nisan 2014, 15:21 | Mesaj No:51 |
Durumu: Medine No : 24048 Üyelik T.:
01 Ocak 2013 | Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ...
Yeryüzünde hiçbirşey boşuna ve gereksiz yaratılmamış; tüm kainat belli bir düzen içerisinde yaratıcısının emriyle hareket etmektedir.İslamda rastgeleye,tesadüfe yer yok ,tevafuk vardır. İnsanoğlu’nun kendi yaradılış gayesini araştırmadaki tembelliğini bilen Yüce Rabbimiz, bu gayeyi doğrudan açıklıyor: “İnsanları ve cinleri yalnız bana kulluk için yarattım.”
__________________ O yüz , her hattı tevhid kaleminden bir satır; O yüz ki , göz değince Allah ' ı hatırlatır. |
21 Nisan 2014, 15:25 | Mesaj No:52 | |
Durumu: Medine No : 24048 Üyelik T.:
01 Ocak 2013 | Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... Alıntı:
İnsanoğlu’nun kendi yaradılış gayesini araştırmadaki tembelliğini bilen Yüce Rabbimiz, bu gayeyi doğrudan açıklıyor: “İnsanları ve cinleri yalnız bana kulluk için yarattım.”
__________________ O yüz , her hattı tevhid kaleminden bir satır; O yüz ki , göz değince Allah ' ı hatırlatır. | |
21 Nisan 2014, 16:28 | Mesaj No:53 | |
Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... Alıntı:
| ||
21 Nisan 2014, 18:54 | Mesaj No:54 |
Durumu: Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... |
21 Nisan 2014, 19:26 | Mesaj No:55 |
Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ...
Tartışmak için henüz erken dedim ama... Nasıl bir ortam burası ? Sadece kendi görüşlerinizin kabul edildiği, kendi inancınızın geçerli olduğu bir yer mi ? Başka bir düşüncenin dile getirilmesi, tartışılması, görüşülmesi için kapalı bir platform mu ? Yanlış gördüğünüz sözleri sahibi ne iade edip bu sözden ötürü uyarmak bu inancın temel kaynağı mı ? Yanlış ise neden siz kullanma gereksinimi duyuyorsunuz ? Sorun yok ise neden uyarma ihtiyacı duyuyorsunuz ? Bunları öğrenmek istiyorum... Hoş geldin Zeus mahiyetinde...
| |
21 Nisan 2014, 19:42 | Mesaj No:56 | |
Durumu: Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... Alıntı:
nasıl bir ortam olduğunu az çok farketmişsinizdir.size şimdi forumumuz böyledir şöyledir diyemem.ha hala anlamadıysanız bakın bir iki paylaşıma anlarsınız..bir cevap yazdınız ona yorum geldi sizinde eleştriye açık olmanız lazım değilmi? kişi inanmak istediği şeyde hürdür benim size yaptığım uyarı üyemize cevabınızın nahoş olmasından kaynaklıydı emri bil maruf nehyi anil münker müslümanın görevidir.yanlış bir cümleyi paylaştınız yanlış olduğu içinde düzeltildi..hiç kimse boşyere yaratılmamıştır hayatta boş yere değildir..beğenmiyorsanız forumumuzu yada cevaplarımızı zorla tutmuyoruz kimseyi | |
21 Nisan 2014, 20:04 | Mesaj No:57 |
Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... Eğer hizmetkâr olacaksan, senin hizmetinden en iyi faydalanacak olanı bul! Friedrich Nietzsche | |
21 Nisan 2014, 20:07 | Mesaj No:58 |
Durumu: Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 | Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... Güzel söz...Aynı zamanda Hosgeldin Zeus Arkadaşım
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
21 Nisan 2014, 21:28 | Mesaj No:60 |
Durumu: Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 | Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... Yazmak ve çizmek kalem ikisinden görev yaptıktan sonra,hakkı yaz lakin sayfadaki ,adeletden yana yaz ,haktan karşıt ne varsa cümlelerde altını çizme sil gitsin kardeşim...
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
Konuyu Toplam 90 Kişi okuyor. (0 Üye ve 90 Misafir) | |