|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Amirix38,Açılış Tarihi: 23 Ocak 2008 (02:09), Konuya Son Cevap : 21 Kasım 2024 (19:29). Konuya 452 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
22 Nisan 2014, 13:51 | Mesaj No:61 |
Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... Sular yükselince, balıklar karıncaları yer... Sular çekilince de karıncalar balıkları... Kimse bugünkü üstünlüğüne ve gücüne güvenmemelidir... Çünkü kimin kimi yiyeceğine, "suyun akışı" karar verir. -Afrika Atasözü- | |
22 Nisan 2014, 17:59 | Mesaj No:62 | |
Durumu: Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 | Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... Alıntı:
Her şey böyle bir intizamlı şekilde devam eder,Lakin insan üstünlük namına malı ve şanını öyle güvenir ki herşeyden kendisini öte kılar kibirlenir,Ama ona musallat olan bir mikroba yenik düşer..Bir et parçasından öteye gitmeyen insan ;seni bu intizam halinde hayatın akışı nasıl olurda bir yaratacıya götürmez.eRkam
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin | |
22 Nisan 2014, 18:17 | Mesaj No:63 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... Hayat bazen "Neden ben?" Sorusunu sormadan yol almaktır. "Ve sabır; yüzünü ekşitmeden, Acıyı yudumlamaktır...!" Bedirhan Gökçe
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
23 Nisan 2014, 07:57 | Mesaj No:64 |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ...
Dil kalbin aynası derler . Çöl ve kum misali . Dalgalanıyor kalbim dağılıyor, Kelimelerim. Dilim suskun. Yüreğim seni bana getirmeyen yollara küskün. Ey benim canım, Ey ay yüzlü sevgili, senden gelen bela bana candan tatlı Bu yüzden ben, tatlı canı bıraktım. Varsın senin için yansın, yakılsın. Hz. Mevlana |
23 Nisan 2014, 12:58 | Mesaj No:66 |
Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... Bu ümmet; savaş meraklısı, vurup kıran bir ümmet değildir. Ama, onurunu masalarda görüşen bir ümmet de değildir. Nureddin YILDIZ | |
23 Nisan 2014, 13:08 | Mesaj No:67 |
Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... Arzularımız o kadar şiddetlidir ki bazen birbirimizi parçalamak isteriz. Ama topluluk duygusu bizi durdurur. Lütfen not edin: işte bu, neredeyse ahlak'ın tanımıdır Friedrich Nietzsche
__________________ "Duh Nebûm, İro Heme, Sibe î bibûm çe ?" | |
23 Nisan 2014, 19:47 | Mesaj No:68 |
Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil. Malcolm X
__________________ "Duh Nebûm, İro Heme, Sibe î bibûm çe ?" | |
23 Nisan 2014, 19:50 | Mesaj No:69 |
Durumu: Medine No : 20510 Üyelik T.:
01 Ekim 2012 | Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ...
Hadi biraz kendimizden gdelim...
__________________ Derdi dünya olanin dünya kadar derdi olur... |
Konuyu Toplam 59 Kişi okuyor. (0 Üye ve 59 Misafir) | |