|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Seleme,Açılış Tarihi: 03 Şubat 2008 (02:02), Konuya Son Cevap : 08 Nisan 2011 (22:03). Konuya 8 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
03 Şubat 2008, 02:02 | Mesaj No:1 |
Başörtüsü ile ilgili Sözler Başörtüsü ile ilgili Sözler Medeniyet dediğin açmaksa bedeni Desene hayvan senden daha medeni Mehmet Akif Ersoy O BACIMIN BAŞÖRTÜSÜ İFFET, NAMUS VE ŞEREF MİSALİ O BACIMIN BAŞÖRTÜSÜNE UZANAN ELLER --------LERİN ELİ KADIN ÖRTÜ İÇİNDE OLMASI GEREKEN BİR VARLIKTIR.KADIN EVİNİN DIŞINA ÇIKTIĞI ZAMAN ŞEYTAN ONA GÖZÜNÜ DİKER.(ONU HARAMA NASIL ALET EDECEĞİNİ DÜŞÜNÜR). HADİS-İ ŞERİF "Bir tohum nasıl kabuğunun içinde korunabiliyorsa, bir kadında ancak örtüsünün içinde korunabilir." BAŞIMDAKİ ÖRTÜYÜ ÇEKİP SAÇIMI ÖZGÜR BIRAKMAKSA ÖZGÜRLÜK;BIRAKIN ZİNDANLARDA MAHKUM OLAYIM AMA BANA ÖRTÜMÜ GERİ VERİN!... MÜSLÜMAN KADINI ÖNCE BİRİNCİ EVİ OLAN TESETTÜRÜ SONRA İKİNCİ TESETTÜRÜ OLAN EVİ KORUYOR..... "BAŞÖRTÜ; 'IN EMRİ, MÜSLÜMAN KADININ ŞAHSİYETİDİR GÖZÜNDEN AKAN YAŞLAR ELBET DİNECEK AĞLAMA BACIM ÖRTÜNE UZANAN ELLER BİRGÜN MUTLAKA İNECEK UNUTMA BACIM !!! Ne kürküdür, ne kolyesi, ne süsü Bacıma şahsiyet veren örtüsüdür örtüsü Sen ey müslüman kızı sen namus timsalisin Sen cennet güzelisin, hûriler misalisin Sen yolundaki gaziler misalisin İslam yolunda olmak Mü`minin ülküsüdür Müslüman hanımların iffeti örtüsüdür Ey Peygamber, eşlerine, kızlarına ve mü'minlerin kadınlarına dış elbiselerinden (cilbablarından) üstlerine giymelerini söyle; onların (özgür ve iffetli) tanınması ve eziyet görmemeleri için en uygun olan budur. , çok bağışlayandır, çok esirgeyendir. (AHZAP 59) "GüL AçTıKÇa, kAdIn KaPaNdIkçA gÜzElDiR!!!!" Bacımın örtüsü batmakta zalimin gözüne Acırım tükrüğe billahi tükürsem yüzüne Mehmet Akif Ersoy başörtüm;bundan böyle ın izniyle seninleyim..sensizliğin sürgünlüğünü yaşadım üniversite yaşammda..ama bundan böyle bir duvar kenarında ayrılmayacağım senden..bundan böyle ben seninleyim..şunu biliyorumki ben seni bırakmazsam sen beni zaten bırakmazsın...! ''üzülmeni istemezdik biz her zaman seni sevdik... doğru yolu göstererek hakikatleri söyledik inanmadın bir an bize oysa hakikattır tümü o sözler ALLAHIN SÖZÜ biliyoruz ki pişmansın bu kuyuda çıkmazdasın uzandı bak ellerimiz inanmadın bir an bize ...............................^^ oysa hakikattır tümü o sözler ALLAHIN SÖZÜ'' üzülmeni istemeyiz,hakikattir bunlar gel inan pişmansın gel mağfiret dile GÜL örtülere bürün başörtünü al gönlüne hikmetlerle dolu KURANın sözüne gerçeklere kavuş ahiret azığını başörtünü al gel gül örtülere bürün................ BASORTUMUZU GENLERiMiZLE TASIYACAGIZ GELECEK NESiLLERE... Kalemimizle, Siirimizle ve yuregimizle. Zulumlerinizi oyle naksedecegiz; oyle ilmek ilmek isleyecegiz ki yureklere ; nesillerce lanet okunacak size.(Birilerine ithafen) CiCi SOZLERiNE KARSILIK MASALARINA KOYUP CIKARACAGIMIZ BiR DiN TASIMIYORUZ YUREGiMiZDE... yokluğun meğer gönlümde acıymış dinmek bilmeyen bir sancıymış her yaranın melhemi varmış ama senin melhemin senmişsin senden gayrısı seni tutmuyor senden gayrısı seni hissettirmiyor gönlüm gözüm senden gayrısyla örtülmüyor .. senden gayrısı bana melhem olmuyormuş...şimdi daha iyi anlıyorum... NİCE ZAMANLAR GELİR NİCE ZAMANLAR GEÇER İNSAN ÇOK ÜZÜLÜR BİR ÇOK ŞEYE.HELE Kİ ONA FARZ KILINAN ÖRTÜSÜNE KARIŞILIYORSA BU İNSANI DERİNDEN ÜZER.AMA BEN BÜTÜN KALBİMLE İNANIYORUM BİR GÜN GELECEK İNŞALLAH O GÜN YAKINDIR.İŞTE O ZAMAN KİMSENİN BUNA KARIŞMA YETKİSİ OLMAYACAK.VE BİZ BİZE FARZ KILINAN VE SEVEREK RIZASI İÇIN TAKRIĞIMIZ BAŞÖRTÜMÜZLE HER YERE GİRİP ÇIKABİLECEĞİZ.RABBİMİN İZNİYLLE BU OLACAK..SIRF BAŞÖRTÜSÜ İÇİN OKULUNU YARIDA BIRAKMAK ZORUNDA OLAN KARDEŞLERİM GÖZYAŞLARI VE NİCE KARDEŞİMİN BU SAVAŞ UĞRUNA DÖKTÜĞÜ GÖZYAŞLARI YERDE KALMAYACAK RABBİMİN İZNİYLE..ZAMAN VE SABIR..RABBİM BİR KAPIDA AÇACAK BİZE İNŞALLAH.. KARAR VEREMEDİĞİNİZ OLDU MU HİÇ SEÇİM YAPAMADIĞINIZ YA DA GÖZLERİNİZİN DOLUP DOLUP GELDİĞİ HALDE AĞLAYAMADIĞINIZ BİRSÜRÜ ŞEY HİSSETTİĞİNİZ HALDE HİÇBİRİNİ DİLE GETİREMEDİĞİNİZ...TÜM BU DUYGULARLA DOLUYKEN DUDAKLARIMIN ARASINDAN NARİNCE SÜZÜLÜP GELENBİR KELİME : BAŞÖRTÜSÜ!!!!NE DE ZOR ANLATMASI KİMİLERİNE GÖRE SADECE BİR BEZ PARÇASI KİMİLERİNE GÖRE HAYANIN MANASI BAYANIN SÜSÜ EDEBİN VE İSLAM'IN ZİYASI..AÇMAK YA DA KAPAMAK NE FARKEDER DİYENLERE CEVAP YAŞAMAK YADA ÖLMEK NE FARKEDERSE SİZİN ÖLÇÜTÜNÜZDE , ODUR BAŞÖRTÜSÜNÜ AÇMAK BİZİM NAZARIMIZDA HALA ANLAMIYORUM !!!NE İSTİYORLAR KİMSEYE ZARARI OLMAYAN İFFETİMİZDEN kimin canına kastetti ,kimin malına zarar verdi örtümüz ki yasaklandı BÖYLE SORGUSUZCA bu zulüm bir gün elbet son bulacak AMA NE ZAMAN? ? ? ? ? MAZLUMUN GÖZÜNDEN DÜŞEN HER DAMLA EDER ZALİME BİNLERCE BEDDUA
__________________ Dünyayı Güzellik Kurtaracak. Bir İnsanı sevmekle başlayacak herşey... | |
Konu Sahibi Seleme 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Üniversiteli Bayanla Geçinme Sanatı | İslamda Kadın ve Erkek | mehmet akif2 | 20 | 9551 | 20 Mayıs 2009 19:42 |
Üniversiteli Erkekle Geçinme Sanatı | İslamda Kadın ve Erkek | mehmet akif2 | 1 | 2422 | 20 Mayıs 2009 19:35 |
A.Hakan'dan Döneklik Konferansı | Serbest Kürsü | kurtmehmet | 4 | 2350 | 10 Mayıs 2009 20:54 |
Hanefi Mezhebi: İslamda Kazanç | Zekat-İnfak | Seleme | 0 | 2306 | 19 Nisan 2009 04:52 |
Hanefi Mezhebi: Alışveriş | İlmihal Bölümü | Seleme | 0 | 2376 | 19 Nisan 2009 04:51 |
27 Ağustos 2008, 13:53 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 16627 Üyelik T.:
11 Şubat 2012 | Cvp: Başörtüsü ile ilgili Sözler Başörtüsü ile ilgili şiirler; Başörtüsü Yakındır kurtuluşun, ağlama sil yaşını Bir tutam demokrata satılan başörtüsü Donatır yıldız ile, bacımın dik başını Pis ellerce yırtılıp atılan başörtüsü Kadrini bilenlerin, sevinci tasasıdır Mü'minlerin onuru, zâlimin paspasıdır Koskoca bir ümmetin yüreğinde yasıdır Harcolup gözyaşına katılan başörtüsü İmandır tırpanımız, cennettir harmanımız Koşarız katlimize, olsa da fermânımız Helâl eyle hakkını, biterse dermânımız Ey kaşları hiddetle çatılan başörtüsü ayhan yavuz açıkgöz BAŞÖRTÜSÜ Karanlık gecelerin aşikar gündüzüdür Gizlenmiş hecelerin delikanlı sözüdür Bu milletin namusu bu milletin inancı Başörtüsü bez değil dinimizin özüdür! ! ! Kelam-ı kadim’den dir mübarek ayetten dir Kimse simge demesin Allah’ın emrindendir Ne kavgalara sebep ne vatana ihanet Başörtüsü ret! bizden değil ... kimdendir? .. lokman hamitoğlu |
23 Kasım 2008, 22:50 | Mesaj No:4 |
Cvp: Başörtüsü ile ilgili Sözler mazlumun ahı kalmayacak yerde müslümanın bedduası inecek elbet üzerine sanmasın kurtuluş var ölümde ölümün sonunda azap var bilmesede | |
24 Kasım 2008, 20:28 | Mesaj No:5 |
Cvp: Başörtüsü ile ilgili Sözler
medeniyet dedigin yırtıp açmaksa arları namusları sizden daha medeni afrika yamyamları bacımın örtüsü batmakta zalimin gözüne tükürsem yazıktır billahi tükrügüme MEHMET AKİF ERSOY | |
11 Ağustos 2009, 22:08 | Mesaj No:7 |
Durumu: Medine No : 5446 Üyelik T.:
30 Kasım 2008 | RE: Başörtüsü ile ilgili Sözler
MAZLUMUN GÖZÜNDEN DÜŞEN HER DAMLA EDER ZALİME BİNLERCE BEDDUA Tesettürlüyüm çünkü ı hatırlamak ve hatırlatmak için Yaratılış gayemin gereği Özel olduğum için Özel hissettiğim için İnsanların gözünde değil, Rabbimin nazarında özel olduğum için Kulluğumun gereği Rabbimin rızasını kazanmak için Tesettürlüyüm diyorum Örtü, yükseklerden bir emir ve yüksek bir eylemdir! tan kuluna mahsus bir hediye, Mümine mahsus bir ahlaktır! Göklerden gelen hediyeyi kabul ettiğim için Tesettürlüyüm Tesettürlüyken daha rahat olduğum için, Dışarıda kendimi en rahat hissedebileceğim giyim şekli olduğu için, rızası için, Birtakım kötü gözlerden koruduğu için, Tesettürlü bir insan dış görünüşüyle değil de kişiliği ve ahlakıyla davranışlarıyla, düşünceleriyle ön planda olduğu için Tesettürlüyüm çünkü hürüm ben Tesettürüm sayesinde namahremim saygı duruşuna geçmek zorunda… (öyle bir temsil etmeliyim ki bu olmak zorunda) Tesettürlüyüm çünkü Hak böyle istiyor Hak istedi mi, şek yok şüphe yok koşul yok şart yok Tesettürlüyüm çünkü; hürüm ben Budur sebebi örtümü başımda taşırken gözlerimin ışıması Gurur addetmeyiniz Tesettürlüyüm çünkü; Ben çiçek gibi taşımıyorum başımda örtümü ben örtümü kurşun gibi yüreğimde saklıyorum Tesettürlüyüm çünkü; değerliyim! Tesettürlüyüm Çünkü Kem gözler-çirkef bakışlar bana göre değil Tesettürlüyüm Çünkü İtaat Ediyorum TesettürlüyümÇünkü Teslim oldum Tesettürlüsün Çünkü güzelsin ve güzel olduğun için gizlisin(saklısın)Gizli olman emredilmiş Göz önünde olanın, kolay ulaşılanın ne değeri vardır ki? Tesettürlüyüm Çünkü; Yüce Rabbim emretmiş o, bu dedi diye vazgeçecek kadar basit olsaydı başımda taşımaya utanırdım elhamdülillah gururla taşıyorum Tesettürlüyüm Çünkü; öyle emretti Tesettürlüyüm Çünkü; AHLAK ANLAYIŞIMDIR Tesettürlüsün Çünkü; Büyük bir ağrısı çekmeyeceksin Tesettürlüyüm Çünkü; o benim kimliğim ! Tesettürlüyüm Çünkü; Rabbim in verdiği bedenle dünyaya cihat için gönderildim onu koruyacak en güzel zırhtır tesettür Ve silahımdır başörtüm zalime ve zulme karşı direnmek ben Rabbimin emriyim diye haykırmak için Tesettürlüyüm Çünkü; başımda bulunan ufak bir bez parçasıyla sevap kazanıyorum, Tesettürlüyüm Çünkü; İslamdan rahatsız olanlarla kavgasız, gürültüsüz, kansız-cansız ancak böyle savaşabiliyorum, Tesettürlüyüm Çünkü; Öbür tarafta tesettürsüzden tek ayrıcalığım bu olacak, Tesettürlüyüm Çünkü; zevk alıyorum, Tesettürlüyüm Çünkü; kendimi seviyorum,rahat yaşıyorum çünkü;TESETTÜRLÜYÜM Daha ötesi var mı? alıntı |
07 Nisan 2011, 12:21 | Mesaj No:8 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: Başörtüsü ile ilgili Sözler
Başörtüsü Bilime Engelmiş.. Heyhat..!! Siz Uzaya Mekik Gönderdiniz de, Başörtüsüne mi Takıldı..!
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
08 Nisan 2011, 22:03 | Mesaj No:9 |
Durumu: Medine No : 10886 Üyelik T.:
04 Ekim 2009 | Cevap: Başörtüsü ile ilgili Sözler Nûr Suresi 31. ayet Mü’min kadınlara da söyle; gözlerini (haramdan) sakınsınlar ve ırzlarını korusunlar;(1) (el, yüz gibi) görünen kısımları müstesnâ, ziynetlerini göstermesinler ve başörtülerini yakalarının üzerine kadar salsınlar!(2) Ziynetlerini, kocaları veya babaları veya kocalarının babaları veya oğulları veya kocalarının oğulları veya erkek kardeşleri veya erkek kardeşlerinin oğulları veya kız kardeşlerinin oğulları veya kendi kadınları (Müslüman kadınlar) veya sâhib oldukları câriyeleri veya (pek yaşlı olmakla) kadınlara karşı şehvetleri olmayan erkek hizmetçiler veya kadınların mahrem yerlerini anlamayan çocuklardan başkasına göstermesinler!chr(13)Gizlemekte oldukları ziynetleri bilinsin diye ayaklarını (yere) vurmasınlar! Ey mü’minler! Hep birlikte Allah’a tevbe edin ki kurtuluşa eresiniz. ''üzülmeni istemezdik biz her zaman seni sevdik... doğru yolu göstererek hakikatleri söyledik inanmadın bir an bize oysa hakikattır tümü o sözler ALLAHIN SÖZÜ biliyoruz ki pişmansın bu kuyuda çıkmazdasın uzandı bak ellerimiz inanmadın bir an bize ...............................^^ oysa hakikattır tümü o sözler ALLAHIN SÖZÜ'' üzülmeni istemeyiz,hakikattir bunlar gel inan pişmansın gel mağfiret dile GÜL örtülere bürün başörtünü al gönlüne hikmetlerle dolu KURANın sözüne gerçeklere kavuş ahiret azığını başörtünü al gel gül örtülere bürün................
__________________ Henüz Resmedilmemis Bir Hüznün Çizgilerini Tasir Suretim... İste Bu Yüzdendir İçten İçe Döküntülerim... |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |