|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MERVE DEMİR,Açılış Tarihi: 05 Şubat 2008 (12:02), Konuya Son Cevap : 16 Mart 2021 (06:56). Konuya 719 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme: |
14 Ağustos 2011, 18:06 | Mesaj No:101 |
Durumu: Medine No : 13966 Üyelik T.:
27Haziran 2011 | Cevap: Mevlanadan Sözler
bilinmez sen zaten tedavisi imkansız vak'asın.abdulmelik hocadan alıntı... ŞİFAYI KURAN VE PIRATİĞİ OLAN RASULULLAHTA BULACAZ İNŞAALLAH ABİ... |
14 Ağustos 2011, 21:12 | Mesaj No:102 |
Durumu: Medine No : 10660 Üyelik T.:
16 Eylül 2009 | Cevap: Mevlanadan Sözler
Mevlanayı veli sananlar,tartışılmaz sananlar,her sözünü yaldızlayıp duvarlarda pano yapanlar,üstadınızın bir kaç sapık cümlesinide eklesenize panolara. tırstınız mı ? başeditöre katılıyorum.yayınlayın ki ; mevlanamızın şehitlik tarifini öğrenelim. ; mevlanamızın yatak odası (çift pardon) ahır fantazilerini öğrenelim. ; lutiliği,fetişzmi,homoları,travistizmi öğrenmiş olursunuz. cümlenizden özür diliyorum affen :(((( ; o cümlelerin medinewebe yakışmadığı kesin. |
14 Ağustos 2011, 21:41 | Mesaj No:104 |
Durumu: Medine No : 13855 Üyelik T.:
22 Mayıs 2011 | Cevap: Mevlanadan Sözler el-MÜMİT el-MÜMİT elbet sizede birgün sıra gelecek. |
15 Ağustos 2011, 19:26 | Mesaj No:105 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: Mevlanadan Sözler
arkadşlar mevlana kimsenin sevdası veya vazgeçilmezi değilkimsenin tırsıdığı flnda yok illa edep diyorum kimseyi savunduğum yoktur burda bu köşe açılmış mevlananın özlü sözlerini yayınlıyoruz ....mesneviye gelince isteyen mesneviyi tıklayıp okusun eskisi gibi para verip almasınada gerek yok bir tıkla ytr .burda çirkin yorumlarda bulunmanın hiç gereği yok siz güzel trflarını ele alın neden mesneviye takılıyorsunuz o kdr özlü güzel sözleri varken yok ben mevlanadan hoşlanmıyorum diorsanız katılmayın mevlana bölümüne ben mevlanayı fln savunmuyorum yanlış anlaşılma olmasın orda doğruyu en eğri şekılde anlatmış buna katılıyorum ama burda ikide bir ortaya getirmenin alemi yoktur die düşünüyorum meraklısı olan okusun ama burda değil !!!!
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
15 Ağustos 2011, 20:09 | Mesaj No:106 | |
27Haziran 2011 | Cevap: Mevlanadan Sözler Alıntı:
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... | |
15 Ağustos 2011, 20:36 | Mesaj No:107 |
Durumu: Medine No : 13855 Üyelik T.:
22 Mayıs 2011 | Cevap: Mevlanadan Sözler Hucurât Suresi 12. ayet Ey iman edenler! Zannın çoğundan kaçının. Çünkü zannın bir kısmı günahtır. Birbirinizin kusurunu araştırmayın. Biriniz diğerinizi arkasından çekiştirmesin. Biriniz, ölmüş kardeşinin etini yemekten hoşlanır mı? İşte bundan tiksindiniz. O halde Allah'tan korkun. Şüphesiz Allah, tevbeyi çok kabul edendir, çok esirgeyicidir. İnşaALLAH bu ayeti kerim kafidir size. |
15 Ağustos 2011, 20:44 | Mesaj No:108 | |
27Haziran 2011 | Cevap: Mevlanadan Sözler Alıntı:
musab arkadaşım bu tür kişiler bir kişi olmadıkları gibi Bİ EKOLLER ve yığınla insanlara rehberlik ederler.yukardaki ayetlede bağlantısı yok bu ifşanın, bu tür FİKİRLERİN İFŞA OLMASIDA İSLAMIN HAKKI VE BATILI APAÇIK ETME ŞARTI GEREĞİNCE FARZI AYN DİR... Allah için yapacağımız bir iş Allaha göre ,Allahın belirttiğine göre ise Allah için olur... saygılar arkadaşıma..
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... | |
15 Ağustos 2011, 21:02 | Mesaj No:109 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cevap: Mevlanadan Sözler
MEDİNEWEB ÜYELERİNİN DİKKATİNE!! değerli Muhammed'i iddiası olan Kardeşlerim, 1-medineweb islamın ilim,paylaşım,edep,adap ve Muhammedi ahlakı temsil eden biz müslümanların yuvası olsun diye kurulmuştur.Allah ve Rusulunun razı olacağı çerçevede kalma amaçlıdır,iddiasındadır ve kararlılığındadır ve bu amacımızı yitirdiğimiz anda inancımızı ahlakımızı davamızı yitirmişiz demektir. bu korkunç yitiğe hiç bir müslümanın razı olacağına inanmıyorum ve bizden de kimse beklemesin. 2-dünya görüşümüz,ırkımız,rengimiz,mezhebimiz ne olursa olsun,düşüncelerimizi sonuna kadar savunuruz.savunurken ,savunmayı küfür hakaret olarak algılıyan sanan kişi kör cahildir.muhammedi ahlaktan taviz veriyor demektir yada Muhammedi tanımamıştır.Muhammed sav sevgisi lafta kalmıştır demektir.lafta kalan bir imanı kim kabul edebilir.!!? 3-kural olarak şunu tavizsiz uygulamak zorundayız.muhatabımız dünyanın en aşağılık insanı olsun ,en muteber insanı olsun,alim olsun zalim olsun,kafir olsun mümin olsun,yahudi olsun mason olsun,biz eleştirimizi Muhammedice yapmak zorundayız.bana Resulullahtan kurandan tek delil verin ki,muhatabınıza hakaret etmeyı onaylasın????bulamazsınız bu onayı. eğer sokaktaki insan gibi,inançsız bir insan gibi,konuşacaksak hakaret edeceksek,onlardan farkımız nedir söylermisiniz...! 4-alimlere sahabelere ve hiç kimseye hakaret etmemek,ettirmemek için,banladık,kovduk,yalvardık,görmezden geldik,düzelir dedik,özele alıp nasihat ettik,telefon mesaileri yaptık ve gördükki bazı editörlerim dahil kaale almayanlar hala var.arkadaşlar bu dostluğa,kardeşliğe,samimiyetlere,en önemlisi Muhammedi davaya ihanettir..! 5-cübbeli ahmet hoca bir puttan çokmu kötü ki ,putlara bile hakaret yasaklanmıştır kuranda.onu beğenmeyebilirsiniz size göre recimlik bir insan bile olabilir.ona hakaret etme lüksünüz olamaz.unutmayın o başkasının sevdası olabilir.ona hakaret etmekle kendi sevdanızı hedef tahtası yapmış olmuyormusunuz.o zaman davanızada sevdalarınıza da mukadesatınızada ihanet etmiş olmazmısınız..!gel sende bana sevdalarıma küfür et daveti değilmidir bu ?!siz cübbeliye haşa belam derseniz muhatabınızda yok islamoğlu belamdır derse,bu iki insanın kul hakkına girmiyormusunuz? onlara iyilikmi ediyorsunuz siz ?! 6-islama göre ırkçılık,faşistlik,beyaz siyahçılık,kavmiyetçilik yahudileşmekle eşdeğer değilmidir.ırkçılık yapanlar yahudileşmeye imza atmıyormu? bilmediğim bir deliliniz varsa buyurn öğreneyım.ben Muhammedi davada bu yahudiliği onaylayan tek kırıntı delil görmedim. 7-islamda fitne öldürmekten beter günah değilmidir!? kürdü türkü birbirine kırdırmak fitne değilmidir.Hz muhammed bu manzaraya şahit olsa bizi taşlarmı alkışlarmı sizce !? yıllardır dökülen kanlardan hangi muhammedi kişi sevinebilir.bu kanı durdurmak için munkerden nehy ,marufu tavsiye bize farz değilmidir.hucurat süresine bakarmısınız Allah aşkına.. bu kan durdurulmasına katkınız olacaksa buyurun hep beraber kardeşliğe yatırım yapalım.bu kanı alevlendirmek isteyenle,yahudiliğin seçilmiş ırk mikropluğunu savunan ile, hepiniz şahid olun ki aynı dinde değilim..! saygılar...:( Muhsin Arslan [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. |
08 Eylül 2011, 16:05 | Mesaj No:110 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: Mevlanadan Sözler
Anladım ki: İnsanlar; Susanı korkak. Görmezden geleni aptal. Affetmeyi bileni çantada keklik sanıyorlar. Oysa ki; biz istediğimiz kadar hayatımızdalar. Göz yumduğumuz kadar dürüstler ve sustuğumuz kadar insanlar..! [Şems-i Tebrizi]
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
Konuyu Toplam 15 Kişi okuyor. (0 Üye ve 15 Misafir) | |