|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MusabBinumeyr,Açılış Tarihi: 21 Ocak 2012 (22:21), Konuya Son Cevap : 09Haziran 2019 (00:42). Konuya 3 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
21 Ocak 2012, 22:21 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 13855 Üyelik T.:
22 Mayıs 2011 | Yoldaşım Yoldaşım Yoldaşım Zemheri bir havanın yalnızlığı avazımı kesmişken Yüreğimin en deruni yerinden tuttun … ...Önce bir yaprak vesile oldu kalbime düşüşüne.. Korka korka atan kalbim ritmini kaybetmişken Gözlerinin karasına düştüm... Ah yar geceyi kıskandıran gözlerinin nur-ı nazarına Beni Leyla diye düşüren Mevla'ya hamd olsun...! Huzurum Her gece dolunayı beklerken pencere önlerine saklardım dualarımı.. Hayalimdeki Kays’a Leyla olma hevesi varken içimde bir “sen “ süslerdim.. Safer ayının dolunay vakti girince semaya Açtım ellerimi dua dua içtim seni.. Sen varken secdelere doyamadım.. O ki aşkla öptüğün alnımı değerli kılan yegane mekan secde idi Sürdüm alnımı secdelere Sürdükçe aşkını içime çektim… Ah yar Özüme sözünü sözüne de özümü “can can “ diye katan Mevla’ya hamd olsun... Sırdaşım Hiçlik şarkısı söylerken Kelama hasret kalan yüreğime dost narinliğinde yetiştin... Bir kuyu başında su beklerken Suya yakın olmanın sevincini yaşattın. O nûrlu ellerinle içirdin ab-ı hayattan... Üç yudumda bitecek gibi geldi koca kuyu ama sen tarifi imkansız bir güven verdin içime.. Ah yar Şemsi kıskandıran çehrenin güven edasını yüreğime düşüren Mevla’ya hamd olsun... Gönüldaşım Sen ki bir çınar misali köklerini aşk suyu ile beslersin Her yaprağında bir gizem Her yaprağında bir ben bulurum.. Serp üstüme toprağından sen koksun gül edalı sözlerim.. Alem-i cümle sana hayran hayran nazar ederken titresin içim lal olsun dilim.. Can diyen dilin düşsün ciğerime Fezaya bakan asil bakışların çöksün içime Kulağımdan silinmesin sadan… Ah yar Dimağıma düştü sesin o bereketli sadayı bana nasip eden mevlaya Hamd olsun... En kadim sevdam Aşk’ın tasavvurunu maziye bıraktım Şimdi senli günlerin sürûrunu yaşarım.. Güldemetin adınla berceste işlerim sevdamı hece hece… Bu sevda seninle şayeste girdin gönlüme aheste aheste… Ah yar Her hecemi kalbimden söken yüreğin İki cihanda yanımda olsun Seni tanıdığım güne Hamd olsun… Seni tanıdığım güne Hamd olsun... |
Konu Sahibi MusabBinumeyr 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Bİr fİrakın ardından | Makale ve Köşe Yazıları | YaŞuHa | 1 | 2647 | 09 Aralık 2013 22:01 |
Hikaye okumakta fayda var | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | GÖKCEN_AZRA | 2 | 2494 | 25 Kasım 2013 14:27 |
Köle Olabilmek | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | mehmet akif2 | 2 | 2573 | 17 Kasım 2013 13:01 |
Nereye atıyorsun adımlarını /medineweb | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | su damlası | 3 | 2662 | 17 Kasım 2013 12:50 |
Suriyeli Kardeşimizin Feryadı | Videolar/Slaytlar | YaŞuHa | 1 | 1972 | 10 Kasım 2013 13:57 |
22 Ocak 2012, 12:13 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Cevap: Yoldaşım Çok duygulu bir şiir olmuş emeğinize ve yüreğinize sağlık.. ALLAH (cc) Razı olsun..
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
05 Nisan 2012, 22:15 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 13855 Üyelik T.:
22 Mayıs 2011 | Cevap: Yoldaşım |
09Haziran 2019, 00:42 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | En kadim sevdam Aşk’ın tasavvurunu maziye bıraktım Şimdi senli günlerin sürûrunu yaşarım.. Güldemetin adınla berceste işlerim sevdamı hece hece… Bu sevda seninle şayeste girdin gönlüme aheste aheste…
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |