|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MusabBinumeyr,Açılış Tarihi: 16 Ocak 2013 (14:10), Konuya Son Cevap : 10 Ağustos 2024 (14:44). Konuya 7 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
16 Ocak 2013, 14:10 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 13855 Üyelik T.:
22 Mayıs 2011 | Desem ki..? Desem ki..? BİR YETİM KALBİNE GİR DE ÖYLE GEL Desem ki: Ya Rab! Cennet, Cemalini görmek isterim, Der ki: Özünü, sözünü Rızama uygun eyle, öyle gel. Desem ki Cennetine girmek isterim, Der ki: Bir yetim kalbine gir de, öyle gel. Desem ki: Rızana ermek isterim. Der ki: Anne ve babanının rızasın al da, öyle gel. Desem ki: Cennet nimetinden yemek isterim, Der ki: Yetimi, yoksulu giydir, doyur, öyle gel. Desem ki: ...Huzurunda durmak isterim. Der ki: Beş vakit namazını kıl da öyle gel. Desem ki: Hayırlı dualarımı hep kabul eyle. Der ki: Düşkünlerin duasını al da öyle gel. Desem ki: Her türlü belâ'dan bizleri koru. Der ki: Her türlü günahtan sakın, öyle gel. Desem ki: ilâhî ilminden nasip isterim. Der ki: Kur'an ve sünneti öğren, öğret, öyle gel. Desem ki: Peygamberlik, velîlikten nasip isterim, Der ki: Dostlarımın sırrına er de, öyle gel. Desem ki: Ecdadımın duasını almak isterim. Der ki: Bütün atalarına layık ol da, öyle gel. Desem ki: Devamlı huzurunda durmak isterim. Der ki: İlâhî zatımı her yer de, her an hazır bil de, öyle gel. Desem ki: rahmetini, affını, keremini isterim. Der ki: Mahlûkatıma şefkat,merhamet, iyilik eyle, öyle gel. Desem ki: Ya Rab! daima dostluğunu isterim. Der ki: Yetimi, yoksulu seveni dost eyle, öyle gel. Desem ki: Nefis ve şeytandan sana sığındım. Der ki: İlâhî zatımı can özünden yakın bil de öyle gel. Desem ki: Yab! Sana kavuşmak sırrına ermek dilerim. Der ki: Mâ sivâ'yı kalbinden sil de öyle gel. Desem ki: Sırattan geçmek isterim. Der ki: Her çeşit haramdan, günahtan kaçın öyle gel. Desem ki: Cennet nimetlerini çoğalt, daha da süsle. Der ki: Cennetlik huylarını giy, süsle, öyle gel. Desem ki: Kevser suyundan içmek isterim. Der ki: Aç'ı doyur, susuza su ver, öyle gel. Desem ki: Yab! Her zaman bana cömertlik eyle. Der ki: Maddeten, mânen cömert ol da, öyle gel. Desem ki: Günahımı bağışla, tevbem kabul et. Der ki: Borçlarını öde, düşenleri kaldır, had ve hududunu bil de, öyle gel. Desem ki: ilâhî zâtını ziyaret etsem. Der ki: Sana emek veren dostlarımı ziyaret eyle, öyle gel. Desem ki: Her türlü kirlerden bizleri koru. Der ki: Düşünce, söz ve davranışını süz de öyle gel. Desem ki: Ya Rab! Dostlarım çoğalt, herkesten dua isterim. Der ki: Bütün Müslümanlara hizmet eyle, öyle gel. Desem ki: Özel sevgini, Cennetten de bir köşk isterim. Der ki: Her kim olsa, insanları her çeşit kötülükten kurtar, öyle gel. Sorumluluklarını bil, yap, Bütün insanlığa faydalı ol da öyle gel. |
Konu Sahibi MusabBinumeyr 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Bİr fİrakın ardından | Makale ve Köşe Yazıları | YaŞuHa | 1 | 2647 | 09 Aralık 2013 22:01 |
Hikaye okumakta fayda var | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | GÖKCEN_AZRA | 2 | 2494 | 25 Kasım 2013 14:27 |
Köle Olabilmek | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | mehmet akif2 | 2 | 2573 | 17 Kasım 2013 13:01 |
Nereye atıyorsun adımlarını /medineweb | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | su damlası | 3 | 2662 | 17 Kasım 2013 12:50 |
Suriyeli Kardeşimizin Feryadı | Videolar/Slaytlar | YaŞuHa | 1 | 1972 | 10 Kasım 2013 13:57 |
27 Ocak 2017, 09:24 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 |
Desem ki: Her türlü kirlerden bizleri koru. Der ki: Düşünce, söz ve davranışını süz de öyle gel.
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
27 Ocak 2017, 14:02 | Mesaj No:3 |
Medineweb Editörü Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 |
çok güzel ya bu çok duygulandım yazana Rabbim rahmet etsin inşallah yüreği dert görmesin inşallah,,, eski forumcu hiç görmüyorum haberi olan var mı hiç gelmiyor artık galiba,,, Rabbim iyi etsin inşallah iyidir,,, güzel paylaşımları var,,,, Der ki: kabler yanlız Allahı anmayla mutmain olur desem ki,Senden başkasını kalbime mıhlama,,
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" |
27 Ocak 2017, 21:19 | Mesaj No:4 | |
18 Aralık 2010 | Alıntı:
bizde diyelim ki : Bir gün gelecekmiş gibi
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." | |
09 Nisan 2022, 14:51 | Mesaj No:5 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Desem ki; Rabbim konuş benimle: Bir kuş cıvıldar, bir kelebek kanat çırpar, bir bebek doğar, ağlar, sesler çıkarır , tatlı tatlı rüzgar eser, göğsümde ki kalp yavaş yavaş atar da duymam.. Desemki bana kendini göster; bir yıldız kayar, şimşek çakar, güneş göz kırpar, dağlar, denizler, sema bütün hasmetiyle kainat burdayım der. Ben hâlâ göremedim ki.... Gözler bakmaktan yorgun düşer de biz hâlâ desemki görsem ki duysam ki.. İnneke entessemiul alîm
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
27 Temmuz 2022, 22:18 | Mesaj No:6 |
18 Aralık 2010 | Desem ki: Ya Rab! daima dostluğunu isterim. Der ki: Yetimi, yoksulu seveni dost eyle, öyle gel.
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
23 Temmuz 2023, 13:34 | Mesaj No:7 |
18 Aralık 2010 | Der ki: Bir yetim kalbine gir de, öyle gel. Desem ki: Rızana ermek isterim.
10 Ağustos 2024, 14:44 | Mesaj No:8 |
18 Aralık 2010 | Desem ki: Her türlü kirlerden bizleri koru. Der ki: Düşünce, söz ve davranışını süz de öyle gel.
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |