|
Konu Kimliği: Konu Sahibi seb-i aruz,Açılış Tarihi: 15 Şubat 2013 (18:54), Konuya Son Cevap : 10 Ağustos 2024 (13:48). Konuya 46 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
15 Şubat 2013, 19:23 | Mesaj No:11 |
Durumu: Medine No : 21933 Üyelik T.:
23 Kasım 2012 | Cevap: yürekden dökülenler
Bir de utanmadan; "Beni hala seviyormusun" diyorsun ya, ---Ah cennete tepe taklak düşesice nasıl sevmem seni... ---Sen olmasan her canım yandığında "İki rekat yakın durabilirmiydim ALLAH'a"... ---Seni ALLAH [c.c.] için çok sevdim ve seviyorum; "Sen benim RABBİM'le benim aramda sebepsin".. ---Gel de sevme...
__________________ “Biz bu cihandan göçelim ol dost iline uçalım Arzu hevâdan geçelim gel dosta gidelim gönül.” — Yunus Emre k.s. |
15 Şubat 2013, 19:24 | Mesaj No:12 |
Yüreğim'e Melek-ül Mevt Süruru , Ömrüme Rahmet'sin Yâr ..İsrafil Üflerken Sur'u Ezan'la Sela'ma Denk Gelen An'da ,Bir Yıldız Daha Kaydırıyorum Gönlümün Şehrinden.. Hadi ! Kendini Bana Dile Yâr ......YaR! Sen'i Aklıma Ve Yüreğime 'AşK' Diye Düşüren Rabbime Sonsuz Şükürler Olsun.....
__________________ “Biz bu cihandan göçelim ol dost iline uçalım Arzu hevâdan geçelim gel dosta gidelim gönül.” — Yunus Emre k.s. |
19 Şubat 2013, 22:24 | Mesaj No:13 |
Çok şey İstemiyorum RABBİM.. AŞK Dediğimde ALLAH♥ desin Kalp Sesiyle.. Sevmeye çalışırım , MUHAMMED'i (sav) bir Yürekle....♥
19 Şubat 2013, 22:24 | Mesaj No:14 |
Şehadetim ol..! her nefeste seni söyleyeyim .. Orucum ol..! ellerinden tutayım.. Haccım ol..! koşarak sana ... geleyim.. ama Zekatım olma .. Değil kırkta birini ..yar!.. Zerreni bile hiç kimseye veremem..♥..
19 Şubat 2013, 22:25 | Mesaj No:15 |
Giderken dedin ya; "Hakkını helal et"... ---"Helal olsun" demekten başka ne bekliyordun ki; "Nihayetinde ölülerin ardından tabiki hak helal edilir yâr".
10 Mart 2013, 22:24 | Mesaj No:16 |
"Dilsiz deqildir suskunlukçok şey anlatır anlayana..Kelimelerin anlatamadıklarını haykırır aslında...ßir kaçış deqildir suskunlukßir ßakıştan çok daha fazlasıdır..Sessiz çıqlıkların ßir adım ötesidir..Hayata olan öfkeninsanlara olan kırqınlıqın ve daha nicesi saklıdır içinde sukunetin..Rest çekmenin ''asil' hâlidir anlayana..."
10 Mart 2013, 22:25 | Mesaj No:17 |
derin bi suskunluga bürünmüşken bedenim kalbimin konuşması içimde ki fırtınalar dinmiyo İçiniz kor gibi yanarken susmak, acıların en beteri Sesini değil, sözünü yükseltmeli insan. Çünkü gök gürültüleri değil, yağmurlardır yaprakları yaşartan. » Mevlana Celaleddin-i Rum
02 Nisan 2013, 23:50 | Mesaj No:18 |
Durumu: Medine No : 13855 Üyelik T.:
22 Mayıs 2011 | Cevap: yürekden dökülenler
yurekten doküntüler yagarsa sayfama hıckırıklara bogulur gozlerim.Ağır gelir kalemimden dokülenler mürekkebim sükut etmekten infaz olur bir anda en agırı gelir karsıma sayfanın son hecesinde üç nokta ...
|
03 Ağustos 2014, 22:58 | Mesaj No:19 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Cevap: yürekden dökülenler Bazen aniden bir sıkıntı oturur yüreğime… Ve oturduğu yeri eritir birdenbire. Ya Rab! Dokun yüreğime. Dermanı sende…” İbrahim Tenekeci
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
22 Ağustos 2014, 22:52 | Mesaj No:20 |
Durumu: Medine No : 44651 Üyelik T.:
03 Temmuz 2014 | Cevap: yürekden dökülenler Ağlamak… Ağlamak istiyor hıçkıra hıçkıra. Sesi yok ama. İçindeki bu acıyı dışına atacak, son kurtuluş olarak ağlamak istiyor. Gözlerine, tek canlı yanı olduğunu düşündüğü gözlerine sığınıp, onun yaşarmasını istiyor tüm gücüyle. Çıldırmak… Gerçekten öldü mü yoksa? Ölüler çıldıramaz! Ağlamak. Ağlayabilirse bir umut olacak sanki, bir damla yaş yeşertecek içini. Ağlayamıyor! Gözünün, o, içinin en derinlerinden gelen yaşı yok, kurumuş. Bitmek… Tarifi bu mu? Acı, nasıl da gelip oturmuş, kurulmuş içine. Bastırıyor göğsüne, içinin tüm odalarında acısı. Bitti. Her şey bitti demek istiyor. Bitmiyor. Bitmiyor acı, her anı yeniden, yeni başlıyor sanki. Bir el… Bir el dokunsa omzuna. Sarsa onu. Gözünü zor da olsa açsa, açabilse yeniden… Acının tadı nasıl da damakta... Bir yaş, yanaklarından usulca yastığına düşüyor sonra... m.d
__________________ Rabbim.. namazımın bozulmasına sebep olan gözyaşlarımı...bağışla... |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |