|
Konu Kimliği: Konu Sahibi İslaminesil,Açılış Tarihi: 20 Mart 2014 (22:05), Konuya Son Cevap : 02 Şubat 2022 (21:30). Konuya 160 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
31 Temmuz 2015, 15:35 | Mesaj No:101 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Bazı kelimeler okunur; bazısı dokunur. Mehmet Deveci
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
01 Ağustos 2015, 18:53 | Mesaj No:102 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. “İnsanın kalbinde öyle şeyler vardır ki verdikçe çoğalır...” Bu hazinelerin başında SEVGİ gelir….. İşte bir dostun bir dosta verebileceği hediyelerden bazıları şunlardır; Kalbi kuvvetlendirdikçe bir TATLI SÖZ…!! Morali düzeltecek bir TAKDİR…!! Neşesini yerine getirecek bir ŞAKA…!! Kızgınlığını söndürecek bir HOŞGÖRÜ…!! Hoşa gidecek bir güzel DAVRANIŞ….!! Gönlü rahatlatacak bir TEBESSÜM…!!
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
01 Ağustos 2015, 21:53 | Mesaj No:103 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 | Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler..
Serce sarayina kimi konuk etmek istiyorsun ona bak Padisahlari mi sarlatanlarimi Sen hic akillanmayacan dostum Padisah varken meehametli sultan varken neyi ariyorsun ki Neyi bekliyorsun Seni ondan baskasi anlar mi
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
03 Ağustos 2015, 21:57 | Mesaj No:104 |
Durumu: Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 | Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler..
Bir saniye yi bir dakikayı belkide bir saati kısa Görenler icin Bir saniye ile Ölümün yanında transit gecmesi gibidir Hayat..
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
05 Ağustos 2015, 18:57 | Mesaj No:105 |
20 Mart 2014 | Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Acı... Bir Siyah Coçuğun ,Beyaz Tebeşirinde saklıdır..Murat
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
08 Ağustos 2015, 23:36 | Mesaj No:106 |
20 Mart 2014 | Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler..
Dil bazen keskin kılıç gibi sivri olur ,Yaralar incitir ama kılıc gibi değildir ,Kılıc yarasına merhem bulunur ama dil yarsı yüreğe dokundumu derin izler bırakır merhemide olmaz...
09 Ağustos 2015, 01:42 | Mesaj No:107 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 | Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler..
Hickira Hickira aglasam bile yuregim sogumaz Katila katila gulsem bile huznum bitmez Neden mi Iste oyle
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
09 Ağustos 2015, 15:42 | Mesaj No:109 |
20 Mart 2014 | Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Yüreğimde Fırtınalar yasadım hep , Gel-Gitlere ragmen direndim,Umutsuzluk aşılanmak istendi yılmadım yinede,,,Hayatım torpilenmek istendi vefasız gönüllerde,ama yinede vefa nedir cektiğim cefalarda gördüm..Murat
09 Ağustos 2015, 21:45 | Mesaj No:110 |
Durumu: Medine No : 50423 Üyelik T.:
06 Ağustos 2015 | Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler..
Ne kadar temizlenirsem temizleneyim su ile sabun ile Rabbim beni temizlemedikce Rabbim beni duru kilmadikça temizlenemeyeceğim :(
|
Konuyu Toplam 2 Kişi okuyor. (0 Üye ve 2 Misafir) | |